Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-651 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-651 Sample Questions:

Q: 1 Cluster communication interconnects serve what purpose? Select TWO.
A. Common system ground reference for all host systems in the cluster.
B. Host systems accessing storage devices.
C. Redundant power distribution for all host systems in the cluster.
D. Provides physical security for each attached component.
E. Host systems in the cluster communicating with each other.
Answer: B, E

Q: 2 What is the purpose of Autoconfigure?
A. Detect devices and load drivers.
B. Detect and start layered products.
C. Detect and automatically configure tape density.
D. Automatically select interconnect signal paths.
Answer: A

Q: 3 The command MONITOR MODES/ALL shows that more than 70% of the CPU is consumed in INTERRUPT mode. What is the most likely problem?
A. A user is failing to respond to the systems request for attention.
B. External lock requests are consuming local CPU resources.
C. The processor is consumed by internal Kernel requests.
D. A faulty device is continually interrupting the processor.
Answer: D

Q: 4 To prevent autogen from changing customized system parameters, add paramaters to
A. AGEN$ADDHISTORY.DAT
B. ALPHAVMSSYS.PAR
C. SETPARAMS.DAT
D. MODPARAMS.DAT
Answer: D

Q: 5 When physical memory consumption reaches a certain level the system Select THREE.
A. recovers pages from process working sets
B. stops dormant processes
C. swaps processes out of memory
D. flushes the modified page list
E. allocates pages from paged pool
F. recovers pages from the pagefile
Answer: A, C, D

Q: 6 By default, which file stores the system audit records?
A. SYS$SYSTEM:SECURITY_JOURNAL.DAT
B. SYS$MANAGER:AUDIT_SERVER.AUDIT$JOURNAL
C. SYS$MANAGER:ACCOUNTNG.DAT
D. SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
Answer: D

Q: 7 A SHOW SYSTEM command shows many processes in the RWMPB state.
What is the most likely reason?
A. Excessive disk consumption.
B. Excessive pagefile consumption.
C. Excessive swapfile consumption.
D. Excessive multiprocessor synchronization.
Answer: B

Q: 8 Layered product startup procedures can be included into the system bootstrap utilizing Select TWO.
A. the install utility
B. the sysgen utility
C. the sysman utility
D. SYSTARTUP_VMS.COM
E. SYSTARTUP_LP.COM
Answer: C, D

Q: 9 The growth path of a process working set is from
A. WSAUTH to WSDEFAULT to WSEXTENT
B. WSQUOTA to WSEXTENT to WSAUTH
C. WSDEFAULT to WSQUOTA to WSEXTENT
D. WSQUOTA to WSDEFAULT to WSEXTENT
Answer: C

Q: 10 Which principal system components evaluate system performance? Select THREE.
A. CPU
B. storage
C. I/O
D. cache
E. internal bus bandwidth
F. memory
Answer: A, C, F

Q: 11 The free page list is a
A. cache of physical pages available for allocation
B. list of zeroed pages available per process
C. list of free process pages available for deallocation
D. cache of free physical pages available to the modified page list
Answer: A

Q: 12 Autogen reads the MODPARAMS.DAT file during which phase?
A. savparams
B. getdata
C. genparams
D. reboot
Answer: B

Q: 13 SYLOGICALS.COM is used to define
A. network-wide system logical names
B. domain-wide logical names
C. system specific logical names
D. user specific logical names
Answer: C

Q: 14 Which command correctly terminates the AUDIT_SERVER process?
A. STOP AUDIT_SERVER
B. SET AUDIT /SERVER=TERMINATE
C. SET AUDIT /SERVER=EXIT
D. SHUTDOWN AUDIT_SERVER
Answer: C

Q: 15 Which function does the JOB CONTROL process perform?
A. Replies to user requests for tape mounts.
B. Creates interactive, batch, and symbiont processes.
C. Copies the contents of error buffers to errorlog files.
D. Creates the LNM$JOB logical name table.
Answer: B

Q: 16 Which image is first to utilize the system parameter file during bootstrap?
A. vmb.exe
B. apb.exe
C. sysboot.exe
D. sysinit.exe
Answer: C

Q: 17 Which of the following starts system processes such as JOB_CONTROL, OPCOM, and ERRFMT?
A. SYSINIT.EXE
B. STARTUP.COM
C. SYSTARTUP_VMS.COM
D. SYSBOOT.EXE
Answer: B

Q: 18 What is the correct console command required to force an AlphaServer GS series system to crash?
A. >>> D/PS:1F00
>>> D/PC:FFFFFFF0
>>> CONT
B. >>> D PS 1F00
>>> CONT
C. >>>bugcheck
D. >>>crash
Answer: D

Q: 19 To display the execution of the startup command procedure while booting, you perform a conversational boot and set
A. STARTUP_P1 to "verbose"
B. STARTUP_P2 to "yes"
C. STARTUP_DISPLAY to "full"
D. STARTUP_DISPLAY to "verbose"
Answer: B

Q: 20 Based on the message format, "%facility-s-identification, text", where "s" represents the severity, what would a severity level of "e" represent?
A. The output or program result is incorrect, but the system may attempt to continue execution.
B. The output or program result is incorrect. The system cannot continue to execute the request.
C. The system has performed your request. The message provides information about the process.
D. The command may have performed some, but not all, of your request.
Answer: A

Q: 21 The command to specify that DECwindows client programs use node XARA as the DECwindows server, running over DECnet protocol is
A. DEFINE DECW$DISPLAY XARA::
B. SET DECWINDOWS/NODE=XARA/TRANSPORT=DECNET
C. SET DISPLAY/CREATE/NODE=XARA
D. CREATE/DISPLAY/NODE=XARA/PROTOCOL=DECNET
Answer: C

Q: 22 Which lexical function returns accounting, status, and identification information for a process?
A. F$PROCESS
B. F$GETJPI
C. F$USER
D. F$GETJOB
Answer: B

Q: 23 After execution of the commands
$ SYM="This is a local symbol"
$ SYM=="This is a global symbol"
the output of the command
$ SHOW SYMBOL SYM
will be
A. SYM = "This is a local symbol"
B. SYM == "This is a global symbol"
C. SYM = "This is a local symbol"
SYM == "This is a global symbol"
D. %DCL-W-ABSYMB, ambiguous symbol - supply more characters \SYM\
Answer: A

Q: 24 Match each object with the most appropriate description.
Objects
A. verb
B. qualifier
C. keyword
D. parameter
Description
1. the object of the command
2. modify the action of the commands
3. defines the action to be performed
4. reserved word used in certain specified formats
A. A-3; B-2; C-4; D-1
B. A-3, B-4, C-1, D-2
C. A-2, B-1, C-3, D-4
D. A-4, B-3, C-2, D-1
Answer: A

Q: 25 Which command deletes a logical name TROLL from the group logical name table?
A. DELETE/LOGICAL TROLL
B. DEASSIGN/TABLE=GROUP TROLL
C. DEASSIGN/GROUP TROLL
D. DELETE/TABLE=GROUP TROLL
Answer: C

Q: 26 By default, the log file for a batch job is Select TWO.
A. not created
B. created in the same directory as the batch procedure
C. created in the job owners' SYS$LOGIN directory
D. printed on queue SYS$PRINT, then deleted
E. given the same protection as the batch procedure
Answer: C, D

Q: 27 The term "working set" refers to the
A. processes that are currently residing in the system's balance set
B. virtual pages that are mapped by a process that is in the CUR state
C. virtual pages that are currently valid in the global page table
D. virtual pages of a process that are currently valid and in physical memory
Answer: D

Q: 28 A customer needs to share large amounts of data among eight OpenVMS systems. To minimize operating costs, these systems are treated as a single system management domain.
Which technology provides these benefits?
A. high capacity removable media
B. token ring
C. memory channel networking
D. OpenVMS clustering
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved