Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-633 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-633 Sample Questions:

1. By default, how does data get from Problem Diagnosis probes to the server?
A. they maintain a TCP connection with a heartbeat
B. through an HTTP upload
C. the probe stores data until the server sends a request
D. the probe packs the data in an OV event
Answer: B

2. What are the steps to manage distributed data collection files so you can view a single report from the management station?
A. copy the raw files to the management station, export them to the data warehouse using ovcoltosql
B. export the data to the data warehouse on the collection station using ovcoltosql, replicate to the management station
C. from the management station, run ovdwtrend -export pointing to the files on the collection station
D. run ovdwtrend -export on the collection station pointing to the data warehouse on the management station
Answer: A

3. Which of these can be accomplished by creating or editing an ARF? Select TWO.
A. You can create cascading menus.
B. You can add a URL icon to the menu bar.
C. Menu items can only be added to new menu bar items.
D. You can add new sub-menu items to an existing menu bar item.
Answer: AD

4. How does a collection station distinguish itself from a management console? Collection stations _______.
A. offload the overhead associated with ovw from a management station
B. are always deployed on the same segment as the management station
C. offload netmon's polling responsibilities from the management station
D. use NFS to connect to a management station; whereas management consoles use TCP
Answer: C

5. Which features of NNM are scaleable? Select TWO.
A. collection stations
B. 3 tier hierarchical management
C. map persistence specifications
D. merged event/trap namespace
Answer: AC

6. By default, when a management station and a collection station both report on the same object, the management station _______.
A. deletes its own version and reports the collection station's version
B. deletes the collection station version and reports its own
C. combines the versions, resolving any conflicts internally
D. reports the object twice
Answer: A

7. How is the primary collection station determined?
A. The first collection station to report in declares itself to be the primary.
B. Collection stations negotiate primary status using the Network Priority Protocol.
C. The management station determines the primary.
D. The managed node identifies its nearest collection station as the primary.
Answer: C

8. What is the replication process, ovrepld, responsible for?
A. exporting topology changes from a collection station to the management station
B. synchronizing the topology database of the collection station managed objects with the management station
C. polling the collection station to request topology changes
D. resolving conflicting information from multiple collection stations
Answer: B

9. What is the NNM process that forwards events?
A. netmon
B. SNMP agent
C. pmd
D. ovactiond
Answer: C

10. Which step is necessary to cause all non-SNMP nodes to be marked as unmanaged at discovery?
A. Re-start discovery.
B. Change oid_to_type.
C. Exit ovw then re-start ovw.
D. Run ovtopofix (with some options).
Answer: B

11. A symbol must be defined in a Symbol Registration File in order to use it _______.
A. on the toolbar
B. in a submap
C. on a tab sheet
D. in the oid2type file
Answer: B

12. Which file needs to be modified to create a custom symbol?
A. oid_to_sym
B. oid_to_type
C. sysObjectID
D. HPoid2type
Answer: A

13. What are the steps to assign a custom symbol to all nodes with a particular sysObjectID?
A. Configure oid_to_type then find objects by symbol type.
B. Edit the symbol registration file, customize the ipmap ARF, then restart ipmap.
C. Configure HPoid2type, then resynchronize the topology database.
D. Edit oid_to_sym, then discover the nodes.
Answer: D

14. Once the Demand level is set, what is true of a symbol found in transient submaps?
A. they are in memory only when in a resident submap
B. they are in memory only when found in a persistent submap
C. they are never in memory because the submap is transient
D. they are always in memory, the Demand level only affects disk space
Answer: A

15. What are the benefits of using the Applications Builder? Select TWO.
A. to integrate a web-based management tool with Openview Databases into ECS
B. to build a basic ARF which can be further edited
C. to design a customized object or symbol and apply it to the map
D. to add a new application for an executable symbol
Answer: BD

16. How do you unlink a Problem Diagnosis server from a remote probe?
A. From Problem Diagnosis view, select the probe from the list and [Delete].
B. Edit pdconfig.xml and remove the <Probe> block.
C. Execute pdconfig.ovpl -unlink on the server.
D. Edit npprobe.conf and remove the server name.
Answer: B

17. Brownout analysis is done by _______.
A. the probe, which stores the data for collection by the server
B. the probe, which sends OV_Brownout to the server
C. the Problem Diagnosis server as the data arrives
D. snmpCollect so the threshold can be monitored
Answer: C

18. On which systems can you install a Problem Diagnosis probe? Select TWO.
A. a Collection Station running NNM Advanced Edition
B. a monitored Linux system
C. any router
D. a Collection Station running NNM Starter Edition
E. any Cisco device
Answer: AD

19. To enable a Problem Diagnosis probe to report to multiple servers, you can _______.
A. configure the probe in the configuration file of each server
B. configure the probe to monitor the path to each server
C. initiate a trek using the probe to add it to servers automatically
D. configure all the server names in the probe configuration file
Answer: A

20. Which function does a topology filter perform?
A. It directly eliminates topology objects from a map.
B. It prevents topology objects from being locally discovered.
C. It affects the topology view exported by a collection station.
D. It dictates a particular topology object be resident on a particular map.
Answer: C

21. A topology filter may _______.
Select THREE.
A. reduce polling cycle time on the collection station.
B. limit which objects are viewable on the management station's map.
C. reduce computer resources and overhead on the management station.
D. cause the collection station to remove information from its database.
E. cause the management station to resynchronize with the collection station when applied.
Answer: BCE

22. A failover filter is configured _______.
A. on the management station to match the topology filter of a specific collection station
B. on the management station to indicate which objects, that passed a specific collection station's topology filter, to monitor
C. one per management station to cover the subset of all collection stations' objects to monitor
D. on the collection station to indicate which topology filter objects to monitor
Answer: B

23. What are the best items to place in a failover filter? Select TWO.
A. critical servers
B. desktop workstations
C. remote collection stations
D. local collection stations
E. connector devices
F. DHCP devices
Answer: AE

24. To apply a topology filter, you must _______.
A. execute xnmtopoconf –f filter_name
B. edit ovtopmd.lrf to add the filter name
C. edit ovrepld.lrf to add the filter name
D. select Options:Network Polling IP and enter the filter name
Answer: B

25. During normal processing, you have automatic failover configured on a management station for a collection station. Which overlap mode is most efficient?
A. AllowOverlap keeps active copies of all objects at the management station so failover takes the least processing.
B. UnmanageSecondary holds a space for each object so failover takes less time.
C. DeleteSecondary frees the most space and processing time on the management station, and failover handles the rare occurrence where the collection station goes down.
D. NoOverlap allows the management station to discontinue monitoring the objects.
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved