Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-628 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-628 Sample Questions:

1. What is the maximum number of supported cache modules in an MA8000 storage subsystem?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B

2. Where is the first place that data are stored after arriving in the HSG80 controller?
A. disk
B. cache
C. NVRAM
D. static memory
Answer: B

3. When dual HSG80s are in multibus failover mode, what is the largest unit number (LUN) that can be created and presented through port 1?
A. 8
B. 64
C. 99
D. 199
Answer: D

4. How many device-side single-ended SCSI buses does the HSG80 controller support?
A. 2
B. 6
C. 7
D. None, all buses are differential.
Answer: B

5. What is the maximum number of StorageWorks Model 4354 device enclosures supported by the HSG80?
A. 1
B. 3
C. 4
D. 6
Answer: B

6. How many 1.0 inch disk drives are supported in the StorageWorks Model 4350 device enclosure?
A. 8
B. 10
C. 14
D. 50
Answer: B

7. What is the maximum number of fan modules supported in the M2200 shelf?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C

8. Under normal operating conditions, the reset button on the Operator Control Panel (OCP) of an HSG80 controller _____.
A. remains off
B. remains on
C. turns amber
D. blinks once per second
Answer: D

9. A customer has set up selective storage presentation on dual HSG80s in transparent failover mode. LUN D110 is visible through which ports?
A. port 1 of top controller and port 2 of bottom controller
B. port 1 of bottom controller and port 1 of top controller
C. port 2 of top controller and port 2 of bottom controller
D. port 2 of top controller and port 1 of bottom controller
Answer: C

10. What does the green LED in the shape of a canister on a universal drive indicate?
A. drive is idle
B. drive activity
C. drive has failed
D. drive is operational
Answer: D

11. What does the green arrow shaped LED pointing down on a universal drive indicate?
A. drive is idle
B. drive activity
C. drive has failed
D. drive is operational
Answer: B

12. What is the maximum number of physical disk devices allowed within a StorageWorks MA8000 subsystem configured with dual-bus drive enclosures?
A. 14
B. 42
C. 72
D. 84
Answer: B

13. What is the maximum number of physical disk devices allowed within a StorageWorks MA8000 subsystem configured with single-bus drive enclosures, running ACS v8.5?
A. 14
B. 42
C. 72
D. 84
Answer: C

14. What is the default setting for stop bits when configuring a serial communications link to use the CLI?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 8
Answer: B

15. Which three types of connections can be used to issue CLI commands to the HSG80? (Choose three.)
A. SCSI
B. serial
C. fabric
D. Ethernet
Answer: ABD

16. Which CLI command is used to remove unwanted error information that appears every time a command is entered at the HSG80 prompt?
A. clear cli
B. show errors
C. remove errors
D. clear errors this_controller
Answer: A

17. Sparesets on the HSG80 are _____.
A. local
B. global
C. set per RAIDset
D. set per storageset type
Answer: B

18. Which two SCSI bus IDs are NOT used in a model 4314 disk enclosure? (Choose two.)
A. 0
B. 1
C. 6
D. 7
E. 14
F. 15
Answer: CD

19. The MA8000 identifies disk drives by their Port, Target, and LUN. What does port refer to?
A. SCSI ID
B. always 0
C. host bus adapter ID
D. internal SCSI bus number
Answer: D

20. A customer has a single controller HSG80 subsystem. What command is used to create an area on a disk to save the configuration?
A. save disk50000 configuration
B. save_configuration disk50000
C. initialize disk50000 configuration
D. initialize disk50000 save_configuration
Answer: D

21. On an HSG80 subsystem, what is the correct syntax to add a unit assuming that the unit offset is 100?
A. add unit mirr2 25
B. add unit mirr2 D105
C. add unit D105 mirr2
D. add unit D205 mirr2
Answer: C

22. On the HSG80 subsystem, what is the correct syntax to add a LUN disabling readahead cache?
A. add unit M2 D25 noread
B. add unit D25 M2 nocache
C. add unit D25 M2 noreadahead_cache
D. add unit M2 D25 noreadahead_cache
Answer: C

23. What is the function of the add unit command?
A. It adds a new disk to a set.
B. It assigns a unit number to a container.
C. It allows the internal controller to recognize a disk.
D. It allows the disk subsystem to recognize a new controller or power supply.
Answer: B

24. Click the Exhibit button.
Mirrored Cache:
256 megabyte write cache, version 0022
Cache is GOOD
Unflushed data in cache
How much physical cache is installed on the HSG80 cache module?
A. 128 MB
B. 256 MB
C. 512 MB
D. 1 GB
Answer: C

25. A customer wants data to be written to the disk drive in the MA8000 before the application is notified of the I/O completion. Which type of caching should be used?
A. Write-Back
B. Read-Ahead
C. Write-Through
D. Mirrored Write-Back
Answer: C

26. Which CLI command gives you a clean disk to work with (without controller metadata)?
A. noreduced
B. nodestroy
C. transportable
D. nontransportable
Answer: C

27. A RAIDset will NOT use a spareset if which switch is set?
A. best_fit
B. nopolicy
C. noautospare
D. transportable
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved