Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-601 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-601 Sample Questions:

Q: 1 You place /usr on a separate disk from the root disk to _______.
A. improve application performance
B. minimize I/O contention for OS files and libraries
C. allow for faster crash dump saves
D. provide better security for user files and programs
Answer: B

Q: 2 What is the minimum total system disk storage required to install and run Tru64 UNIX V5?
A. 1GB
B. 2GB
C. 4GB
D. 9GB
Answer: A

Q: 3 Which console command performs an interactive boot?
A. boot /r5:1
B. boot -fl i
C. boot -fl interactive
D. boot -I
Answer: B

Q: 4 Which situation requires an SRM firmware upgrade?
A. A new Tru64 UNIX operating system is installed.
B. A new hardware option is installed.
C. The operating system Release Notes indicate that a firmware version upgrade is required.
D. The current firmware release notes indicate that the version supports the UNIX installation or upgrade.
Answer: C

Q: 5 Which console variable controls the run level at boot time?
A. bootdef_dev
B. boot_osflags
C. boot_flags
D. auto_action
Answer: B

Q: 6 Which console command boots an alternate kernel?
A. boot -fl 0
B. boot -fl i
C. boot -S
D. boot -fl alternate
Answer: B

Q: 7 Select the swap configuration that is the most appropriate for large database configurations.
A. single swap partition on the root disk
B. multiple swap partitions on a single disk
C. multiple swap partitions on database disks
D. multiple swap partitions on multiple non-data disks
Answer: D

Q: 8 Which is the most important factor in deciding the size of the /usr file system?
A. size of total physical memory
B. size of /vmunix
C. number of optional subsets being installed
D. number of disks on the system
Answer: C

Q: 9 Which Tru64 UNIX V5 feature eliminates the need to calculate the size of file systems prior to installation?
A. Dynamic File System Partitioning
B. Dynamic Disk Partitioning
C. Dynamic Configuration
D. Dynamic Device Recognition
Answer: B

Q: 10 Which utility is used to configure or modify the networking software?
A. lprsetup
B. sysman
C. nissetup
D. netsetup
Answer: B

Q: 11 Which utility is used to set up Domain Name Service?
A. mtpsetup
B. dnssetup
C. sysman
D. nfssetup
Answer: C

Q: 12 Which directory contains installation log files?
A. /usr/adm/syslog
B. /usr/adm/syslog.dated
C. /usr/adm/smlogs
D. /usr/adm/lastlog
Answer: C

Q: 13 The system exercisers reside in which directory?
A. /etc/exerciser
B. /etc/vet
C. /usr/field
D. /usr/sysex
Answer: C

Q: 14 Which command is used to determine the status of all currently installed software subsets?
A. setld -l
B. setld -s
C. setld -i
D. setld *
Answer: C

Q: 15 The kernel needs to be rebuilt after modifying __________.
A. system configuration file
B. sysconfigtab
C. rc.config
D. rc script
Answer: A

Q: 16 Which conditions will prevent a system from booting into single-user mode? Select TWO.
A. corrupted boot block
B. missing or corrupted /osf_boot file
C. missing or corrupted /usr
D. invalid console boot variable
E. missing entry in /etc/modes
Answer: A, B

Q: 17 Which console variable must be set to automatically boot an Alpha system on power-up?
A. BOOT_OSFLAGS
B. BOOT_POWER
C. AUTO_ACTION
D. BOOT_RESET
Answer: C

Q: 18 Which file is used to describe printer characteristics?
A. /etc/printtab
B. /etc/lprcap
C. /etc/print.conf
D. /etc/printcap
Answer: D

Q: 19 Which statements are TRUE for the tar command? Select TWO.
A. creates encrypted file archives
B. saves directory and subdirectories recursively
C. restores AdvFS metadata
D. extracts single files or directories
E. saves LSM metadata
Answer: B, D

Q: 20 Which step must be completed before converting Tru64 UNIX security from base to C2?
A. insure that root has no password
B. insure that the C2 Security subsets are loaded
C. insure that auditing is turned on
D. insure that the base security subsets are loaded
Answer: B

Q: 21 Which utility allows the system administrator to assign privileges to non-privileged users so non-privileged users can run utilities that are typically run by root?
A. sysman dopconfig
B. sysman seccetup
C. sysman secconfig
D. sysman user
Answer: A

Q: 22 Which command displays the free memory statistics?
A. vmstat
B. show -freemem
C. memstat
D. getstats -freemem
Answer: A

Q: 23 Which syslog file contains the kernel error messages?
A. syslog.kern
B. daemon.log
C. misc.log
D. kern.log
Answer: D

Q: 24 Which subsystem in Tru64 UNIX can notify managers and programs of selected events on the system?
A. Binary error logger
B. System logger
C. Event management system
D. Operator event system
Answer: C

Q: 25 Which file is used to configure the Event Management System?
A. /etc/syslog.conf
B. /etc/evmdaemon.conf
C. /etc/binlog.conf
D. /etc/events.conf
Answer: B

Q: 26 Which command decodes the binary information in the binary error log?
A. decode -events
B. decode -binary.errlog
C. inspect
D. dia
Answer: D

Q: 27 Which of the following provide rules based analysis of the binary error log? Select TWO.
A. DECevent
B. uerf
C. Compaq Analyze
D. syslogd
E. DECtest
Answer: A, C

Q: 28 Which Web-based utility provides a consistent management interface across a heterogeneous computing services environment?
A. NetWare Directory Services
B. Microsoft Internet Explorer
C. Compaq Sysman
D. Compaq Insight Manager
Answer: D

Q: 29 Which command will shut down the system from multi-user mode to console mode and notify users of the shutdown?
A. @shutdown
B. init s
C. halt -n
D. shutdown -h
Answer: D

Q: 30 Which command transitions Tru64 UNIX from multi-user mode to single-user mode?
A. init s
B. init 0
C. init 1
D. init 2
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved