Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-553 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-553 Sample Questions:

Q: 1 How can I read the description for the OpenVMS command "show devices" on HP Integrity server?
A. rtfmf show devices
B. help show devices
C. man show devices
D. show devices -h
Answer: B

Q: 2 What LINUX command is used to get an I/O list on HP Integrity server?
A. ioscan
B. showdev
C. lsdev
D. scanpci
E. listio
Answer: D

Q: 3 What is the MP/iLO command to power cycle the system?
A. reset entity - RE
B. power status - PS
C. power control - PC
D. power cycle entity - PE
Answer: C

Q: 4 Which MP/iLO commands are used to verify the actual system state?
A. system status (ss), secure option (so), LAN status (ls), access console (co)
B. LAN status (ls), LAN configuration (lc), secure option (so), set access (sa)
C. system status (ss), access console (co), power status (ps), virtual front panel (vfp)
D. system revision (sysrev), virtual front panel (VFP), LAN configuration (lc), secure option (so)
Answer: C

Q: 5 What is the official HP-UX tool on an HP Integrity server to perform an OS image backup?
A. fbackup
B. system imager
C. Ignite-UX
D. Data Protector
E. recovery CD/DVD
Answer: C

Q: 6 After installing Windows 2003 on an HP Integrity server, how do you boot Windows automatically?
A. manually create the boot-entry in the bootmanager
B. move the entry for Windows to the first place in the bootmanager
C. no further action is required to boot Windows automatically
D. use the nvrboot-utility to add an entry to the bootmanager
Answer: C

Q: 7 What is the proper way to update SAL/PAL firmware?
A. update SAL/PAL firmware as separate items
B. replace the system board
C. load the complete firmware bundle
D. SIDK how to update SAL/PAL firmware
Answer: C

Q: 8 What is a function of ODE?
A. MAPPER lists the hardware installed in the server
B. CPU_EXER tests the CPU for cache problems
C. MEM_EXER tests the memory for MBE
D. DOWNLOAD upgrades EFI firmware
Answer: A

Q: 9 Which I/O ports are located on the system board on a HP Integrity rx2600 server? Select THREE.
A. System LAN port
B. console LAN port
C. SCSI port
D. DB-25 port
E. VGA port
F. USB port
Answer: A, C, F

Q: 10 What is the correct way of updating the Host Bus Adapter (HBA) firmware?
A. there is no way to update firmware
B. replace ROM on the interface card
C. use online/offline tools
D. replace card with newer version
Answer: C

Q: 11 What is the proper sequence to update system firmware on a running system? Select TWO.
A. place firmware to EFI-partition, mount EFI-partition, execute firmware file from the EFI-partition
B. insert CD with firmware image, shutdown OS, enter EFI shell, execute firmware file from the CD
C. shutdown OS, enter EFI shell, open network connection to FTP server and execute the firmware update from the FTP server
D. place firmware to EFI-partition from OS, shutdown OS, enter EFI shell, execute firmware file from the EFI-partition
E. shutdown OS, interrupt boot process, mount CD/DVD, follow the instruction during the update process
Answer: B, D

Q: 12 An engineer needs to backup the boot disk (dkb200) on OpenVMS. He creates a new device with the name "dka100" and mounts it. What command is used to do the backup?
A. fbackup -f dkb200: dka100
B. copy dkb200: dka100
C. backup/image dkb200: dka100
D. dd dkb200: dka100
Answer: C

Q: 13 What is a feature of the nvrboot.efi utility?
A. backup boot disk
B. install new utilities
C. save boot option configuration
D. copy on NVRAM command
Answer: C

Q: 14 What are the correct ways to access the console via the MP? Select THREE.
A. USB port
B. local serial port
C. system lan port
D. UPS port
E. MP lan port
F. remote serial port
Answer: B, E, F

Q: 15 What MP/ILO command is used to verify system firmware level?
A. display firmware - dispfirm
B. system revision - sysrev
C. firmware revision - firmrev
D. display revision - disprev
Answer: B

Q: 16 When you are on the SAC console, how do you change to channel 1?
A. ch -si 1
B. sh 1
C. connect 1
D. channel 1 on
Answer: A

Q: 17 The customer has an HP Integrity server running HP-UX and which has two mirrored boot disks. The mirror disk has failed and the system does not boot up successfully to multi-user mode because quorum is not fullfilled. Which boot option needs to be used?
A. boot vmunix -is
B. boot vmunix -lq
C. boot vmunix -lm
D. boot vmunix -nq
Answer: B

Q: 18 Prior to installing WEBES for ISEE, what is the OpenVMS command to check for sufficient disk space?
A. FREE SPACE
B. show device /full sys$sysdevice
C. bdf sys$sysdevice
D. show device /free sysdevices
Answer: B

Q: 19 Which command do you use to change the SCSI ID of a SCSI interface?
A. EFI command "drvcfg".
B. EFI command "cfg_interface".
C. MP command "drvcfg".
D. MP command "cfg_interface".
Answer: A

Q: 20 What is the minimum number of installed DIMMs required to have the Chip Spare functionality active on a HP Integrity server rx2600?
A. 4
B. 2
C. 1
D. 6
Answer: A

Q: 21 How do you configure the IP-address of the MP/iLO?
A. OS commands
B. HP Integrity Diagnostic CD
C. MP commands
D. HP Smart Setup DVD
E. EFI-commands
Answer: C

Q: 22 You execute the following EFI commands.
"load tcpipv4.efi" and "ifconfig"
Which LAN port are you configuring?
A. MP LAN port
B. dedicated EFI-LAN port
C. the core I/O LAN port
D. iLO LAN port
Answer: C

Q: 23 The customer wants to install the operating system from tape on the HP Integrity server. What do you tell the customer?
A. you cannot directly boot from tape
B. add a line to the bootmanager and then boot this option
C. add a driver in the EFI shell and then boot the tape using the bootmanager
D. you can only boot from DLT and Ultrium drives by using the bootmanager
Answer: A

Q: 24 The customer wants to install an additional I/O-interface in an HP Integrity rx4640 server online. What procedure should be followed?
A. Check the system firmware and if the card is compatible with the operating system. Check for any applicable OS patches.
B. There is no operating system supported which allows online addition of interfaces.
C. Check if the EFI version of the system is correct to support the new interface. All operating systems are compatible with all I/O-interfaces.
D. There is no specific procedure to follow. All cards are supported on all HP Integrity servers on all operating systems and all firmware versions are backwards compatible.
Answer: A

Q: 25 Where can you find the HP Insight Management Agents for Windows 2003?
A. HP Insight Management Agents is not designed for Windows 2003. You have to use EMS (Event Monitoring System).
B. download HP Insight Management Agents free of cost from the web (www.hp.com)
C. buy HP Insight Management Agents from HP
D. HP Insight Management Agent is included on the installation DVD with the operating system.
Answer: B

Q: 26 The HP Smart Setup DVD is used to _______.
A. configure the "smart array interface" for OpenVMS
B. install HP-UX Operating System
C. install Windows 2003 Operating System
D. perform diagnostics and setup the system
Answer: C

Q: 27 Which server does NOT support redundant power supplies?
A. rx1600
B. rx2600
C. rx2620
D. rx4640
Answer: A

Q: 28 What is the right extension for a script running on the EFI-shell?
A. .txt
B. .nsh
C. .scr
D. .efi
Answer: B

Q: 29 Which HP Integrity server manageability feature allows you to check for the server firmware revisions? Select TWO.
A. Power On Selftest (POST)
B. boot the OS in maintenance mode
C. MP
D. Virtual Front Panel
E. EFI
Answer: C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved