Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-490 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-490 Sample Questions:

Q: 1 What is required for HP SIM to identify and manage the ProLiant BL p-Class blade servers?

A. HP Insight Management Agents 5.50 or later must be installed on the target blade servers.
B. Firmware 2.10 or later must be present on all management modules within the rack.
C. HP BladeSystem Integrated Management must be licensed.
D. Blade servers must be installed in the enhanced blade server enclosures.

Answer: A

Q: 2 Which blade servers require the blade server sleeve? Select TWO.

A. ProLiant BL20p G3
B. ProLiant BL45p
C. ProLiant BL30p
D. ProLiant BL25p
E. ProLiant BL20p G2
F. ProLiant BL40p
G. ProLiant BL35p

Answer: C, G

Q: 3 You work as network technician at XXYYinc.com. You have a fully populated enhanced blade server enclosure. You work as a network engineer at XXYYinc.com. You connect your laptop with a crossover cable to the RJ-45 port of the local I/O cable and insert the other end of the local I/O cable into the local I/O port in the front of blade 3. You then set your laptop to the IP address 192.168.1.2 and the subnet mask 255.255.255.0. When you enter http://192.168.1.1 in the Microsoft Internet Explorer address field, you receive the "Page not found" error message. Why?

A. The iLO Advanced firmware is older than version 1.64 and must be upgraded first.
B. The local I/O cable is already a crossover cable, thus another crossover cable is not required.
C. The default IP address of the iLO is 192.168.0.1.
D. The power enclosure and the blade server enclosure management ports are not cabled or cabled incorrectly.

Answer: B

Q: 4 Which technology is required to eliminate loops in bridged networks?

A. Identity-Based Networking Services (IBNS)
B. Port trunking
C. Spanning Tree Protocol (STP)
D. VLAN tagging

Answer: C

Q: 5 Which tool must you use to modify rack configuration parameters such as the name and serial number?

A. ROM-Based Setup Utility of the blade server inserted in bay #1
B. BladeSystem Integrated Management
C. iLO Advanced BL p-Class tab
D. Rack Infrastructure Upgrade Utility

Answer: C

Q: 6 Which ambient air direction is used by the HP BladeSystem for cooling?

A. front-to-back
B. back-to-front
C. top-to-bottom
D. bottom-to-top

Answer: A

Q: 7 You are creating a VLAN on a GbE2 Interconnect Switch. This VLAN must include network ports that correspond to a ProLiant BL20p G2 blade server installed in server bay 1 of the blade server enclosure. Which ports must you include?

A. ports 1 and 2
B. ports 3 and 4
C. ports 15 and 16
D. ports 17 and 18

Answer: A

Q: 8 What is the maximum port aggregation throughput that each Cisco Gigabit Ethernet Switch Module supports using all available ports?

A. 4Gb/s
B. 6Gb/s
C. 8Gb/s
D. 12Gb/s

Answer: D

Q: 9 What is the recommended environment for using high-voltage PDUs?

A. when using single-phase power and 3U power enclosures
B. when using 3U power enclosures with the non-enhanced blade server enclosures
C. when using a large number of blade servers that place a high load on the power bus
D. when using the enhanced blade server enclosure in a redundant power configuration
E. when using facility DC power with a fully-populated 42U rack

Answer: C

Q: 10 How many IP addresses do you need to manage 48 serial devices using the HP 48-Port Serial Console Server?

A. one
B. two
C. three
D. four

Answer: A

Q: 11 Which components are required to connect each of the Cisco Gigabit Ethernet Switch Module rear ports to a fiber-based Ethernet network?

A. one QuadSX interconnect module with four fiber SFP modules
B. one QuadT2 interconnect module with four fiber SFP modules
C. four fiber SFP modules
D. two fiber SFP modules

Answer: C

Q: 12 You work as a network engineer at XXYYinc.com. You connect a fully-populated ProLiant BL40p blade server to the Diagnostic Station. When you attempt to power on the blade server, it does not turn on. Why?

A. ProLiant BL40p blade servers are not supported with the Diagnostic Station.
B. Two Diagnostic Stations are required to power the ProLiant BL40p blade servers.
C. You did not use the dual-power input kit.
D. You used a single power supply in the Diagnostic Station instead of two.

Answer: D

Q: 13 When must the load-balancing cable be installed?

A. when an odd number of power enclosures are installed in a rack
B. when one or more power enclosure pairs are installed in a rack
C. when one power enclosure provides redundant power to the original blade server enclosure
D. when a three-phase power enclosure is connected to the original blade server enclosure

Answer: B

Q: 14 Which functionality is supported by the HP Console Switches?

A. serial console viewing
B. file transfers
C. detecting strings in the data stream
D. multiple-destination console logging

Answer: A

Q: 15 Which HP BladeSystem NAS option provides a disk-based backup solution for near continuous safeguard of Microsoft Windows file servers?

A. HP StorageWorks Enterprise File Services WAN Accelerator
B. HP StorageWorks EFS Clustered Gateway
C. HP ProLiant Data Protection Storage Server
D. HP ProLiant Storage Server

Answer: C

Q: 16 What is the maximum combination of power enclosures and blade server enclosures that can be connected to a scalable bus bar?
A. 2 power and 3 blade enclosures
B. 2 power and 5 blade enclosures
C. 1 power and 3 blade enclosures
D. 1 power and 5 blade enclosures
Answer: B

Q: 17 What is the total number of Fibre Channel ports (internal and external) supported by the McDATA 4Gb SAN switch?

A. 8
B. 10
C. 12
D. 16

Answer: B

Q: 18 What is the maximum number of hot-pluggable power supplies that the 1U power enclosure can support?

A. 2
B. 4
C. 6
D. 8

Answer: C

Q: 19 Which main benefits do the HP BladeSystem BL p-Class blade servers offer to IT consolidation projects?

A. resource pooling and virtualization
B. high processor density and power efficiency
C. virtual storage and networking
D. centralized desktop compute and storage resources

Answer: A

Q: 20 What is the benefit of integrating HP Systems Insight Manager with HP OpenView Operations for Windows?

A. automated policy-based deployment of heterogeneous operating systems to the HP BladeSystem BL p-Class server blades
B. automated policy-driven response to heterogeneous operating system, middleware, and application-generated events
C. correlation of HP hardware status with business service levels
D. unified management of HP servers running HP-UX, Linux, and Windows operating systems

Answer: C

Q: 21 You work as a network engineer at XXYYinc.com. You connect to the iLO of a ProLiant BL35p blade server through the local I/O port. While connected, you can no longer access the iLO through the Ethernet port. Why?

A. The iLO Advanced is not configured for shared access in the HP BladeSystem Integrated Management
B. When connected through the local I/O port on the blade server, you must explicitly allow access through the iLO Ethernet port
C. When the local I/O port on the blade server is in use, the firmware disables the connection to the iLO Ethernet port
D. You are either upgrading firmware or running an XML script, during which the iLO Ethernet port becomes disabled

Answer: C

Q: 22 What is the maximum combination of power and blade server enclosures that can be connected to a mini bus bar?

A. 1 power and 2 blade enclosures
B. 2 power and 2 blade enclosures
C. 1 power and 3 blade enclosures
D. 2 power and 3 blade enclosures

Answer: D

Q: 23 Which configuration requires two power zones to be enabled on the power enclosure management modules?

A. full 42U rack with four 3U power enclosures connected by mini bus bars
B. full 42U rack with four 3U power enclosures connected by scalable bus bars
C. any configuration that has two or more 3U power enclosures connected to the facility DC power
D. any configuration that mixes a single phase and three-phase power

Answer: A

Q: 24 You work as network technician at XXYYinc.com. You have a non-enhanced blade server enclosure fully populated with blade servers using 3U power enclosure or enclosures. You need to provide power redundancy to those blades. What is the correct configuration?

A. one fully populated power enclosure; blade server enclosure side A connected to power enclosure side A B. two fully populated power enclosures; blade server enclosure side A connected to side A of both power enclosures
C. one fully populated power enclosure; blade server enclosure side A connected to power enclosure side A; blade server enclosure side B connected to the power enclosure side B
D. two fully populated power enclosures; blade server enclosure side A connected to side A of power enclosure 1; blade server enclosure side B connected to side B of power enclosure 2

Answer: C

Q: 25 Which ambient air direction is used by the HP BladeSystem for cooling?

A. front-to-back
B. back-to-front
C. top-to-bottom
D. bottom-to-top

Answer: A

Q: 26 You insert two ProLiant BL35p blade servers into a blade server sleeve which you then connect to the Diagnostic Station. When you attempt to power on the blade servers only one turns on. Why?

A. You used a single power supply in the Diagnostic Station instead of two.
B. Only one ProLiant BL35p blade server can be powered at one time by the Diagnostic Station.
C. The ProLiant BL35p blade servers are not supported with the Diagnostic Station.
D. You only connected one power cable from the Diagnostic Station to the blade server sleeve.

Answer: B

Q: 27 Your HP BladeSystem infrastructure utilizes non-redundant 240VAC power. You configure the blade servers to power on automatically when inserted into your blade server enclosure. When you insert a ProLiant BL20p G2 blade server into the blade server enclosure, it does not power on automatically. Why?

A. ProLiant BL20p G2 blade servers do not support automatic power on.
B. Blade servers automatically power on only when connected to a facility DC power.
C. Blade servers automatically power on only when redundant power configuration is present.
D. Blade servers negotiate power consumption and do not boot if insufficient AC power is available.

Answer: D

Q: 28 You work as network technician at XXYYinc.com. You have an Integrity BL60p blade server with internal disk drives installed in the enhanced blade server enclosure. One of the disk drives failed, but the Failure LED is not illuminated. Why?

A. The Failure LED illuminates only if using HP-branded disk drives.
B. The Failure LED is not supported by HP-UX.
C. The appropriate management functionality is not enabled in the EFI.
D. The appropriate HP-UX management device drivers have not been loaded.
E. The enhanced blade server enclosure firmware must be version 2.30 or later.

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved