Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-460 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-460 Sample Questions:

Q: 1 Which three statements are true about Business Copy S-VOL? (Select three.)

A. S-VOLs are updated asynchronously.
B. An S-VOL is a secondary or mirrored volume.
C. An S-VOL must be paired with only one P-VOL.
D. An S-VOL must be of same RAID level as its P-VOL.
E. An S-VOL is always available to all hosts for read and write I/O operations.

Answer: A, B, C

Q: 2 With Business Copy XP, how many secondary volumes can be created in the first tier, and how many copies can be created for a single secondary volume?

A. 2; 2
B. 2; 8
C. 3; 2
D. 3; 9

Answer: C

Q: 3 XXYYinc.com wants to manage their storage environment using HP Storage Essentials. What XP device software tool is required to allow HP Storage Essentials to manage an XP12000 array?

A. External Storage XP
B. Remote Web Console XP
C. Command View XP Advanced Edition
D. LUN Configuration and Security Manager XP

Answer: C

Q: 4 Which are two valid power options for the XP12000? (Select two.)

A. single-phase, 50Hz, 30A, two power cords per cabinet
B. single-phase, 60Hz, 30A, four power cords per cabinet
C. two-phase, 50Hz, 60A, two power cords per cabinet
D. three-phase, 50Hz, 30A, two power cords per cabinet
E. three-phase, 60Hz, 60A, four power cords per cabinet

Answer: B, D

Q: 5 Which XP12000 disk array software tool allows for device management without requiring purchase of any additional software?

A. Storage Essentials
B. Remote Web Console
C. Command Line Interface
D. Command View XP Advanced Edition

Answer: B

Q: 6 Which configuration change requires a port to temporarily go offline?

A. assigning LUN 0
B. creating a new host group
C. changing the port topology
D. changing a LUN to a command device

Answer: C

Q: 7 Which two statements are true about host groups? (Select two.)

A. There can be more than one host type in a host group.
B. Multiple ports cannot be placed into a single host group.
C. The same WWNs can be listed in multiple host groups.
D. Once a LUN number is used in a host group, it cannot be used in another host group.

Answer: B, C

Q: 8 Where does the HP StorageWorks Command View XP Advanced Edition management server store configuration and statistics information?

A. out on the individual host agents
B. in shared memory of the XP array
C. on the SVPs of each array subsystem
D. in local database part of the management server

Answer: D

Q: 9 XXYYinc.com has a heterogeneous environment consisting of AIX and Solaris servers.
Which two software products could be used to implement an extended application failover solution? (Select two.)

A. Metro Cluster
B. ServiceGuard
C. Cluster Extension XP
D. Continuous Access XP
E. LUN Security XP Extension

Answer: C, D

Q: 10 Which statement is true about Performance Advisor XP?

A. It automatically tunes performance over a 24 hour period of time.
B. It has the ability to set and relax host priorities by performance policies.
C. It allows for intelligent allocations of array resources for service-level oriented deployment.
D. It collects data on a real-time basis, and displays current performance patterns.

Answer: D

Q: 11 What is the number of FC CHIP ports that are provided on a base XP10000 configuration?

A. 0
B. 8
C. 16
D. 32

Answer: B

Q: 12 Which statement is true about LUSE?

A. A LUSE volume cannot be extended online.
B. Existing LUSE volume cannot be expanded.
C. A path defined LDEV cannot be added to the LUSE.
D. A LUSE volume can be decreased in size without losing data.

Answer: C

Q: 13 An additional spare disk is recommended for which RAID level?

A. 2D + 2D
B. 3D + 3P
C. 4D + 4P
D. 7D + 1P

Answer: D

Q: 14 Which three statements about OPEN-V volumes are true? (Select three.)

A. OPEN-V volumes with different sizes can be created in one and the same parity group.
B. Space freed by deleting OPEN-V volumes can be re-used for the creation of new OPEN-V volumes.
C. Single OPEN-Vs can be deleted from a parity group without affecting other OPEN-Vs in the same parity group.
D. The ake Volume function is used to create additional OPEN-V volumes without affecting other OPEN-Vs in the same parity group.

Answer: A, B, C

Q: 15 Which three features are offered through HP StorageWorks Command View XP Advanced Edition that are not available with Remote Web Console XP? (Select three.)

A. reporting
B. cache partitioning
C. SNMP trap forwarding
D. automation of BC/CA HORCM file creation
E. integration with Storage Essentials plug-ins
Answer: A, D, E

Q: 16 What is an important design consideration when configuring an XP array?

A. Inadequate cache causes poor random performance.
B. Inadequate number of CHIP ports can cause poor sequential performance.
C. Inadequate SCSI queues on the server can cause poor overall performance.
D. Inadequate number of array groups can cause poor performance, regardless of cache size.

Answer: D

Q: 17 Which two business benefits does HP StorageWorks External Storage XP provide? (Select two.)

A. simplified management for all storage arrays
B. increased availability to external storage arrays
C. investment protection for external storage arrays
D. improved performance on external storage arrays

Answer: A, C

Q: 18 XXYYinc.com has an XP12000 with a single ACP pair and the R1 DKU. The customer decides to add the R2 DKU. Which three statements are true about the ACP pairs controlling the DKUs? (Select three.)

A. An additional ACP pair must be added to add the R2 DKU.
B. It is not necessary to add an additional ACP pair to add the R2 DKU.
C. The customer can utilize up to three additional ACP pairs in this configuration.
D. Adding an additional ACP pair can increase back end performance to the DKUs.
E. Adding an additional ACP pair increases the number of HDDs that can be added to the DKUs.

Answer: B, D, E

Q: 19 Which three methods can be used to create OPEN-Vs? (Select three.)

A. by specifying the volume size
B. by specifying the number of volumes
C. by specifying volume size and number of volumes
D. by specifying the volume size and emulation mode
E. by specifying the emulation mode and number of volumes

Answer: A, B, C

Q: 20 Which three statements are true about the XP10000/12000 cache? (Select three.)

A. It supports duplexed reads.
B. It supports duplexed writes.
C. It is divided across two power domains.
D. It is used for ACP control and command.
E. It is a temporary storage area for data from the host prior to being written to disk.

Answer: B, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved