Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-451 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-451 Sample Questions:

1.When remotely installing the Radia Client, why would you choose a dynamic port?
A: It's faster
B: It's more efficient
C: It's more secure
D: It's used when installing through a firewall
Answer: C

2.What is the default value for the ZRSCVRFY attribute for files within the Windows System DLL?
A: E
B: Y
C: N
D: U
Answer: D

3.If Client Operations Profiles (COP) are being used, what are two valid options for controlling when client maintenance is activated? Select TWO.
A:I (Immediate)
B:P (Prompt)
C:L (Local)
D:A (Ask user)
Answer: A, B

4.OpenView Configuration Management Suite using Radia provides automated desired state capabilities. Automated desired state is a technology that is best described as _______.
A: A system that monitors system accounts and passwords and detects when security has been breached
B: A system that details the desired state of program components, configuration files and registry settings as defined by a centralized model and then ensures that these components have the proper security controls to prevent modification from the desired state
C: A system that details the desired state of program components, configuration files and registry settings in a centralized model and then ensures that these components and settings are always in the desired state via an automated process that can be run as frequently as the administrator chooses
D: A system that monitors a device on the network and automatically replicates that state to other similar devices
Answer: C

5.What is considered a best practice for application event reporting during a check installation event?
A: NONE
B: BOTH
C: FAILURE ONLY
D: SUCCESS ONLY
Answer: C

6.If your existing database does not include the REGISTRY class in the AUDIT domain, what is the correct procedure to add this class to your database?
A: Copy the existing SOFTWARE.REGISTRY class using the ZEDMAMS utility to move the new class into the AUDIT domain
B: Import the REGISTRY.XPR file into the database using the ZEDMAMS utility
C: Stop the RCS service and use the AddRegistyClass.exe
D: Import the REGISTRY.XPC file into the database using the ZEDMAMS utility
Answer: D

7.Which attribute for a non-MSI package is limited to 32 characters?
A: Package instance name
B: Package display name
C: Package description
D: Package session ID
Answer: A

8.Which tools would be minimally required to create a Radia Application Service that contains more than one package? Select TWO.
A:Radia System Explorer
B:Radia Client Explorer
C:Radia Packager
D:Radia Configuration Analzyer
Answer: A, C

9.The following values exist within a rim.cfg file.
msg::register rim {
TYPE HTTP
ADDRESS {
PRI 10
URL http://128.135.135.12:3466/proc/rim/default
}
ADDRESS {
PRI 20
URL http:// 128.135.135.115:3466/proc/rim/default
}
ADDRESS {
PRI 20
URL http:// 128.135.135.118:3466/proc/rim/default
}
Where will Radia Inventory Manager data be sent to first?
A: http://128.135.135.12:3466
B: http://128.135.135.118:3466
C: Either http://128.135.135.115:3466 or http://128.135.135.118:3466
D: http://128.135.135.115:3466
Answer: A

10.In order to effectively and efficiently manage the Radia infrastructure, all changes should be tested prior to implementation in a production environment. This can be best accomplished in the _______.
A: Infrastructure development lab that mirrors production
B: Unit test environment as any other Radia package would be tested
C: Tiered Radia infrastructure by making the change to a single tier and testing before replication to the next tier
D: Production environment at night when users are not using the system
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved