Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-450 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-450 Sample Questions:

Q: 1 Which command associates a process or initial thread with a specific processor in an SMP system?
A. SET PROCESS / ASSOCIATION / SET=1
B. SET PROCESS / AFFINITY / SET=1
C. SET PROCESS / CAPABILITY / SET=1
D. SET PROCESS / PERMANENT / SET=1
Answer: B

Q: 2 Which pair of interconnects support a multi-site cluster separated by more than 50km?
A. CI and Memory Channel
B. Fibre Channel and Ethernet
C. CI and FDDI
D. Memory Channel and Fibre Channel
Answer: B

Q: 3 Which category from the MONITOR PAGE display indicates a hard page fault?
A. Free List Fault Rate
B. Page Read I/O Rate
C. Modified List Fault Rate
D. Demand Zero Fault Rate
Answer: B

Q: 4 The current value of NPAGEDYN is 24,000,000. Installation of a layered product requires nonpaged dynamic memory to be increased by 60,000 bytes. Which command sequence is correct?
A. $ APPEND SYS$SYSTEM: MODPARAMS.DAT SYS$INPUT:
ADD_NPAGEDYN=60000
$ @SYS$UPDATE:AUTOGEN SAVPARAMS SETPARAMS
Reboot the system
B. $ MCR SYSGEN
SYSGEN> SET NPAGEDYN 60000
SYSGEN> EXIT
Reboot the system
C. $ MCR SYSMAN
SYSMAN> SET ENVIRONMENT/CLUSTER
SYSMAN> PARAMETER SET NPAGEDYN 24060000
SYSMAN> PARAMETER WRITE ACTIVE
SYSMAN> EXIT
D. $ SET MEMORY/NPAGEDYN=24060000
$ @SYS$UPDATE:AUTOGEN SAVPARAMS SETPARAMS
Reboot the system
Answer: A

Q: 5 What do these commands accomplish when applied to an indexed file named DATABASE.DAT?
$ CONVERT DATABASE.DAT DATABASE.NEW
$ RENAME DATABASE.NEW DATABASE.DAT
A. Ensure DATABASE.DAT is contiguous
B. Change the file structure type of DATABASE.DAT
C. Clean up the internal structure of DATABASE.DAT
D. Convert DATABASE.DAT from ASCII format to binary
Answer: C

Q: 6 To optimize backup efficiency properly, what has the largest effect on backup performance?
A. backup user account quotas
B. command line specification for /BLOCK_SIZE
C. omitting /CRC and /GROUP_SIZE in the command line
D. using tape devices that support streaming and compaction only
Answer: A

Q: 7 SYSMAN commands are not executing as expected in the cluster. When troubleshooting, it is helpful to know that the SMISERVER process is normally in which state?
A. CEF
B. HIB
C. COM
D. CUR
Answer: B

Q: 8 Immediately after logging onto the system, the system administrator attempts to add a new user as shown:
$ RUN SYS$SYSTEM:AUTHORIZE
%UAF-E-NAOFIL, unable to open system authorization file
(SYSUAF.DAT)
-RMS-E-FNF, file not found
Do you want to create a new file?
What do the messages indicate?
A. The administrator has insufficient privileges.
B. The system authorization file has been deleted.
C. The system authorization file is corrupt.
D. The logical name SYSUAF is not defined.
Answer: D

Q: 9 Which command results in a reliable backup of an active SYSUAF.DAT?
A. $ COPY SYSUAF.DAT SYSUAF.SAVE
B. $ BACKUP/IGNORE=INTERLOCK SYSUAF.DAT SYSUAF.SAVE
C. $ CONVERT/SHARE SYSUAF.DAT SYSUAF.SAVE
D. $ BACKUP SYSUAF.DAT SYSUAF.SAVE
Answer: C

Q: 10 What does the GALAXY system parameter do?
A. controls participation of the instance in a GALAXY sharing set
B. defines the number of instances in a hard partition
C. defines the number of CPUs that are assigned to an instance
D. limits the amount of shared memory in a GALAXY community
Answer: A

Q: 11 Which task requires the wwidmgr command?
A. Setting up boot or dump devices accessed through a Fibre Channel adapter
B. Setting a preferred path on an HSG controller
C. Controlling the operation of multipath failover
D. Setting the port allocation class in a Fibre Channel device
Answer: A

Q: 12 Fast Path is enabled on an SMP system, but all I/O operations appear to be using the primary CPU. Which parameter should be checked?
A. CPU_AFFINITY
B. PREFERRED_CPU
C. PREFERRED_PATH
D. IO_PREFER_CPUS
Answer: D

Q: 13 What is the primary function of the Node Synonym in DECnet-Plus?
A. enables back-translation address resolution
B. implements address resolution for DECnet over TCP/IP
C. permits use of DECnet Phase IV style nodename
D. simplifies NCL command files
Answer: C

Q: 14 The system manager issues the command:
$ SET AUDIT/AUDIT/ENABLE=FILE=FAIL=ALL
Where will file access failure audit messages be sent?
A. the operator console
B. the audit journal file
C. the audit journal file and the operator console
D. nowhere, the command syntax is invalid
Answer: B

Q: 15 Which command procedure adds a satellite node to an OpenVMS cluster that uses TCP/IP as the networking transport?
A. TCPIP$CONFIG.COM
B. CLUSTER_CONFIG_LAN.COM
C. CLUSTER_CONFIG.COM
D. SYSTARTUP_VMS.COM
Answer: B

Q: 16 Which system parameter is used to design a cluster so that a specific node or nodes will master the majority of resource trees?
A. LOCKDIRWT
B. SCSRESPCNT
C. LCKMGR_NODES
D. CLUSTER_CREDITS
Answer: A

Q: 17 After installing an FDDI adapter, the system manager activates TCPIP on the interface with the command:
TCPIP> SET INTERFACE FF0 /HOST=KESTREL /NETWORK_MASK=255.255.0.0
/BROADCAST_MASK=128.30.0.0 /ARP
After the next reboot, TCPIP is not running on the interface. What should have been done to ensure the interface was started automatically when the system rebooted?
A. Modify TCPIP$SYSTARTUP.COM to configure the interface.
B. Modify VMS$DEVICE_STARTUP.COM to configure the interface.
C. Issue a TCPIP DEFINE INTERFACE command.
D. Issue a TCPIP SET CONFIGURATION INTERFACE command.
Answer: D

Q: 18 Where is pooled quota information found?
A. The SHOW PROCESS/CONTINUOUS display
B. The process's PHD information under SDA
C. The process's JIB information under SDA
D. The SYSUAF quota information for the process
Answer: C

Q: 19 Which system process must be running to automatically find new MSCP served storage devices?
A. IPCACP
B. JOB_CONTROLLER
C. SHADOW_SERVER
D. CONFIGURE
Answer: D

Q: 20 The SHOW INTRUSION command returns an error status of SERVERNOTACTIVE. Which system process needs to be restarted?
A. AUDIT_SERVER
B. CLUSTER_SERVER
C. CACHE_SERVER
D. SECURITY_SERVER
Answer: D

Q: 21 To satisfy changing business requirements a customer decides to modify his existing AlphaServer GS160 Galaxy system. As a first step, which masks need to be changed on the GS160 to create two new hard partitions, one with QBB 0 and QBB 2, and the other with QBB 1 and QBB 3?
A. HP_QBB_MASK0 = 3 and HP_QBB_MASK1 = C
B. HP_QBB_MASK0 = 5 and HP_QBB_MASK1 = A
C. HP_QBB_MASK0 = 6 and HP_QBB_MASK1 = 9
D. HP_QBB_MASK0 = 7 and HP_QBB_MASK1 = 8
Answer: B

Q: 22 The Queue Manager will not start on a system. Which system process may not be running?
A. LANACP
B. IPCACP
C. REMACP
D. LATACP
Answer: B

Q: 23 What is an advantage of enabling Fast Path on an SMP system?
A. allows I/O completion to be done on a CPU other than the primary CPU
B. avoids having to use the set preferred path command
C. streamlines the lock remastering operations
D. dynamically changes cluster communications from one interconnect to another
Answer: A

Q: 24 One process on a system runs a compute intensive program, while other processes run interactive programs. The interactive processes are more time critical than the compute intensive program. Which action maximizes the scheduling of the interactive processes?
A. Increase the working set size of the interactive processes.
B. Increase the value of the system parameter QUANTUM.
C. Lower the priority of the compute intensive process below default.
D. Lower the pagefile quota for the interactive processes.
Answer: C

Q: 25 Which OpenVMS feature allows multiple nodes to share common memory?
A. Symmetric Multi Processing
B. OpenVMS Cluster
C. OpenVMS Galaxy
D. Kernel Threads
Answer: C

Q: 26 Which process scheduling priority is a real-time priority?
A. 4
B. 16
C. 64
D. 128
Answer: B

Q: 27 The system is performing slower than expected. Which mode would show increased activity if the problem was Spinlock Contention?
A. Interrupt Mode
B. Kernel Mode
C. MP Synchronization
D. Exec Mode
Answer: C

Q: 28 When does a cluster state transition occur?
A. only when a node in the cluster hangs or crashes
B. when locks are remastered between nodes
C. when the RECNXINTERVAL system parameter is changed
D. when there is a change in the cluster membership
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved