Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-436 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-436 Sample Questions:

Q: 1 What do you do to preserve site-specific parameter settings and commands for a specific TCPIP service?
A. Edit SYS$SYSTARTUP:TCPIP$SYSTARTUP.COM
B. Edit SYS$SYSTEM:TCPIP$SYSTARTUP.COM
C. Create files of the form SYS$SYSTEM:TCPIP$service_SYSTARTUP.COM
D. Create files of the form SYS$STARTUP:TCPIP$service_SYSTARTUP.COM
Answer: D

Q: 2 What driver does SCA use to run cluster traffic on NICs?
A. SYS$NIDRIVER.EXE
B. SYS$PEDRIVER.EXE
C. SYS$EWDRIVER.EXE
D. SYS$PADRIVER.EXE
Answer: B

Q: 3 Which command is a prerequisite to using sysconfig -q socket?
A. SYSCONFIG ENABLE
B. @TCPIP$DEFINE_COMMANDS
C. SET PROCESS/PRIVILEGE = ALL
D. @TCPIP$DEFINE_SYSCONFIG
Answer: B

Q: 4 After replacing a DECserver, you cannot connect to it using SET HOST/MOP. Using NCL, what needs to be modified?
A. MOP client address
B. MOP circuit address
C. MOP listener address
D. MOP client node id
Answer: A

Q: 5 An OpenVMS system acts as a primary BIND server. Which options statement in the BIND configuration file enables a secondary BIND server to receive a copy of the same database?
A. transfer-out
B. query-source
C. allow-transfer
D. allow-update
Answer: C

Q: 6 How do you determine the total number of incoming TCP requests?
A. TCPIP TRACE
B. netstat -m
C. TCPIP SHOW PROTOCOL TCP
D. TCPIP SHOW TCP
Answer: C

Q: 7 How do you determine which NIC has cluster traffic running on it?
A. SHOW CLUSTER /CONTINOUS
B. NCL> SHOW PROTOCOLS
C. SDA> SHOW LAN
D. SHOW CLUSTER /PORT
Answer: C

Q: 8 Which commands can be used to monitor "unavailable station buffers"? Select TWO.
A. SDA> SHOW DEV EWA0: /COUNTER
B. LANCP> SHOW DEV EWA0: /COUNTER
C. NCL> SHOW ROUTING CIRCUIT EWA-0 COUNTER
D. LANCP> SHOW LAN /COUNTER
E. SDA> SHOW LAN /COUNTER
Answer: B, E

Q: 9 We have a two-node cluster connected only by a Fast Ethernet switched LAN. Both nodes have locally attached disks. We need to backup the data on both nodes A and B with a tape library on node A. We do not have enough network bandwidth to backup up the data in the time allowed. Which approach will increase bandwidth and decrease backup time?
A. Install a GIGAswitch/FDDI between nodes A and B.
B. Add a Gigabit adapter to each system with a crossover cable.
C. Install another tape drive in the tape library on node A.
D. Replace the 10/100 adapter on node A with a Gigabit adapter.
Answer: B

Q: 10 Where would you look to determine what LPR printers are enabled on your system?
A. SYS$SPECIFIC:[TCPIP$LPD]:TCPIP$PRINTCAP.DAT
B. SYS$SYSDEVICE:[TCPIP$LPD]TCPIP$PRINTCAP.DAT
C. SYS$SYSTEM:QMAN$MASTER.DAT
D. The output of TCPIP SHOW SERVICE LPR /FULL
Answer: A

Q: 11 What returns the current number of active network connections on a DECnet-Plus system?
A. NCL> SHOW NSP ALL STATUS
NCL> SHOW OSI TRANSPORT ALL STATUS
B. NCL>SNAPSHOT NODE 0 ALL COUNTERS
NCL> SHOW EXECUTIVE CONNECTIONS
C. MONITOR DECNET/CONNECTIONS
D. SDA> SHOW CONNECTIONS
Answer: A

Q: 12 What purpose does the SNAPSHOT command in NCL serve?
A. saves counters to a file
B. monitors DECnet health
C. saves and displays counters' values
D. displays and zeroes old counters
Answer: C

Q: 13 Which indication from MONITOR SYSTEM shows a need to upgrade from Fast Ethernet to Gigabit Ethernet?
A. compute queue with several processes
B. high hard pagefault rate
C. very few elements on freelist
D. high buffered I/O rate
Answer: D

Q: 14 Which system resource is depleted, as you increase the number of IP users?
A. PQL_MFILLIM
B. PQL_MPGFLQUOTA
C. GBLSECTIONS
D. NPAGEDYN
Answer: D

Q: 15 Which characteristics must be adjusted, when increasing the number of NSP "Maximum Transport Connections"? Select TWO.
A. Maximum Window
B. Maximum Remote NSAPS
C. Maximum Receive Buffers
D. Maximum RJOBLIM
E. Maximum Network Connections
Answer: B, C

Q: 16 Which command connects to a terminal server console with DECnet-Plus?
A. SET HOST/MOP
B. SET HOST/LAT
C. NCP> CONNECT NODE
D. NCP> CONNECT VIA
Answer: A

Q: 17 What SMTP setting allows sending mail outside of your zone?
A. General gateway
B. Zone
C. Alternate gateway
D. Substitute domain
Answer: C

Q: 18 Which OpenVMS networking command generated the following output?
Proto  Recv-Q  Send-Q  Local Address    Foreign Address (state)
tcp    0      0    sable.telnet     tsc.2097 ESTABLISHED
tcp    0      0    sable.telnet     tsc.2089 ESTABLISHED
tcp    0      0    sable.1612     sable.1035 ESTABLISHED
tcp    0      0    sable.1035     sable.1612 ESTABLISHED
tcp    0      0    sable.nvcold     sable.1034 ESTABLISHED
tcp    0      0    sable.telnet     joe.osn.cxo.d.2889
A. NETSTAT
B. NTPTRACE
C. IFCONFIG
D. TCPTRACE
Answer: A

Q: 19 What is a similarity between TCPIP Proxy and DECnet Proxy?
A. use the same Proxy Database
B. use AUTHORIZE to manage the database
C. allow remote users to access files
D. allow remote users anonymous access
Answer: C

Q: 20 Which utility configures full/half duplex on EWAO?
A. MOP
B. TCPIP
C. LANCP
D. NCL
Answer: C

Q: 21 Why does the TCPIP command ROUTE DELETE DEFAULT 1.2.3.4 return this message?
delete net default: gateway 1.2.3.4: not in table
A. The default gateway address is not 1.2.3.4.
B. The default is in the permanent cache.
C. You do not have permission to delete the route.
D. TCPIP$ROUTE is not running.
Answer: A

Q: 22 What is the correct way to move TCPIP configuration files off the system disk?
A. Modify TCPIP$STARTUP.COM.
B. Define logical names prior to the TCPIP startup.
C. Use TCPIP$CONFIG.
D. Export the files onto an NFS share.
Answer: B

Q: 23 Which proxy definition permits a UNIX client named xyz to NFS mount an OpenVMS file system from root?
A. system/UID = 0/GID = 1/HOST = "xyz"
B. system/UID = 0/GID = 1/HOST = xyz
C. system/UID = 100/GID = 1/HOST = "xyz"
D. system/UID = 100/GID = 1/HOST = *
Answer: A

Q: 24 Which command always accesses the default FAL directory?
A. DIRECTORY NODEB::
B. DIRECTORY NODEB""::
C. DIRECTORY NODEB"user password"::
D. DIRECTORY NODEB"FAL"::
Answer: B

Q: 25 How do you add Terminal Server Names after running NET$CONFIGURE using NCL?
A. @NET$LOAD_NAME_STARTUP.NCL
B. @NET$MOP_CLIENT_STARTUP.NCL
C. SET MOP CLIENT ACTIVE
D. SET TERMINAL SERVER NAME ALL
Answer: B

Q: 26 What can be used to protect against network sniffing of cleartext passwords?
A. Tempest hardware
B. ThinWire rather than UTP
C. Kerberos authentication
D. firewalls
Answer: C

Q: 27 Where does the name-to-address translation occur for DECNET over IP?
A. DECNET_REGISTER
B. DEC DNS
C. BIND Services
D. Remote_nodes.dat
Answer: C

Q: 28 Device drivers supporting network interface cards operate at which OSI layer?
A. Physical
B. Data Link
C. Network
D. Transport
Answer: B

Q: 29 Which function does MOP perform when booting a satellite node into an OpenVMS cluster?
A. joins the node to the cluster
B. loads "Tertiary Loader"
C. mounts the system disk
D. assigns quorum
Answer: B

Q: 30 How many hosts can be configured using the IP network and subnet mask shown below?
16.66.96.0 255.255.255.224
A. 30
B. 32
C. 224
D. 240
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved