Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-409 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-409 Sample Questions:

1.Which of the following conditions need to be met before you upgrade OVTA? Select THREE.
A:The existing version of OVTA must be greater than or equal to 2.0.
B:The existing installation is either a managed node or a Measurement Server (not both on a single machine).
C:The existing installation is not a Secondary Measurement Server.
D:You must be using Oracle for your OVTA database.
E:You can upgrade if you plan to use the same type of database (Solid or Oracle) on the Measurement server after the installation.
Answer: A, B, E

2.The OVIS probe network connection's concurrency should be set to one or a small number for which probe types? Select TWO.
A:HTTP_TRANS (IE mode)
B:ICMP
C:HTTP
D:ODBC
E:LDAP
Answer: A, D

3.Which user account is used to record a transaction using the Web Transaction Recorder?
A: Local Administrator
B: Domain Administrator
C: SYSTEM
D: The currently logged in user
Answer: D

4.How do you determine the SQL statement that is executed within a transaction? Select TWO.
A:The SQL statement may be displayed in the SQL Trace pane of the OVTA console.
B:The SQL statement may be displayed in the Application Infrastructure pane organized by "Kind"
C:The SQL statement may be displayed in the Summary pane noted as the database server response time.
D:The SQL statement may be displayed In the Trace pane by clicking on the transaction then clicking on the Information icon next to the database in the Summary information.
Answer: A, D

5.When troubleshooting OVTA data communications, which of the following statements are correct? Select THREE.
A:OVTA managed nodes may send their measurements to a Measurement Server via an HTTP Proxy Server.
B:OVTA can only receive measurements at a Primary Measurement Server.
C:By default, Client Monitors are configured to post to the OVTA Measurement Server.
D:OVTA will not be able to work properly when a managed node and measurement server are on opposite sides of a firewall.
E:By default, OVTA uses port 7555 to receive measurements from managed nodes.
Answer: A, C, E

6.A J2EE Application is being monitored by OVTA. The application owner would like a few extra methods from a specific Java class to be monitored by OVTA (methods not normally measured by out of the box policies of OVTA). What configuration steps would you take?
A: In the Configuration Editor, select the Java Transaction tab, enter the appropriate Java classname, enter the specific method names, and save.
B: In the Configuration Editor, select the Tracing tab, select the ALL Java class option, type in the specific method names, and save.
C: In the Configuration Edit, select the Process Monitoring tab, enter the appropriate Java classname, enter the specific Java method names, and save.
D: You cannot change the out-of-the-box Java classes and method sub-components that are measured by OVTA.
Answer: A

7.Where would you place your OVIS probe system to collect measurement data that more closely matches the experience of the external customer that is using your website?
A: Locate all your probes locally on the OVIS Management station inside the corporate firewall
B: Locate your probe station outside your firewall and inside the DMZ
C: Locate your probe station outside the corporate firewalls and outside the DMZ
D: Location does not matter because all data is the same
Answer: C

8.How would you launch the OVTA console from OVIS in context of an alarm?
A: Click the OVTA icon located to the right of the Workspace pane
B: In the Health Workspace, click the Alarms tab, select the OVTA icon in the trace field for the message
C: You cannot launch OVTA from OVIS in context of an alarm
D: In the Health Workspace, select on a customer and select the Alarms Count
Answer: B

9.Which versions of OVIS are supported in the upgrade to OVIS 6.x? Select TWO.
A:OVIS 4.5
B:OVIS 3.5
C:OVIS 2.0
D:OVIS 3.0
E:OVIS 5.x
Answer: A, E

10.Describe the difference between ActiveX and JavaScript Client Monitors? Select TWO.
A:ActiveX Client Monitor functions with Windows and Unix-based clients
B:ActiveX Client Monitor requires a downloadable configuration file
C:JavaScript Client Monitor functions with Windows and Unix-based clients
D:JavaScript Client Monitor requires a downloadable configuration file
E:JavaScript does not require any modification to monitored web pages
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved