Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-380 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-380 Sample Questions:

1. Instant Capacity (iCAP) has many features. Select TWO.
A. Permanent capacity can be activated when needed.
B. New temporary CPU capacity can be activated/deactivated as required.
C. The lease is based on the percentage of CPU utilization.
D. It works with memory, not with processors.
E. It is supported only on the entry-level Itanium servers.
Answer: A, B

2. Which resource tool offers a configuration worksheet for an rx4640?
A. QuickFind
B. SalesBuilder for Windows
C. Cybrary
D. Product Bulletin
Answer: B

3. A large automotive manufacturing company asks for an HP Integrity server solution to replace their current IA32-based solution. They currently employ OpenView Storage Mirroring for data replication between their two production sites. They want to determine whether a Continuous Access solution would be a good substitute for the current Storage Mirroring technology.
You need to help the customer decide what kind of disaster recovery solution is needed. What will justify a Continuous Access solution?
A. Data replication must be instantaneous and synchronous.
B. Data replication must be possible across the continent.
C. Data must remain at one location, should the other location fail.
D. Data must remain consistent at both locations, should one site fail.
Answer: A

4. Which benefits does the HP Care Pack service provide to your customer? Select TWO.
A. minimized downtime
B. best-effort response for replacement of defective components
C. committed response time
D. HP warranty service consultation
Answer: A, C

5. You are going to add two more rx4640 servers to an existing HP rack. Which statement is true regarding the environment?
A. It is not necessary to validate that there is adequate power and cooling available in the computer room.
B. Power and environmental consumption are not concerns because the customer's UPS and air conditioning seems to be oversized.
C. Power and cooling requirements must be given to the customer so that he can identify any environmental considerations.
D. You need to validate only that there is enough space left in the computer rack.
Answer: C

6. A company is considering implementing rx4640 Integrity servers within their environment. They will be running Oracle Database 10g Standard Edition for transaction processing on Red Hat Enterprise Linux AS 3. Where can the customer obtain related benchmark information on the rx4640?
A. www.tpc.org
B. www.tpcresults.org
C. www.benchmarks.com
D. www.hpbenchmark.com
Answer: A

7. A customer wants to operate an HP-UX application and a Windows application simultaneously on a single server. Which server is the least expensive you can recommend?
A. rx16xx
B. rx26xx
C. rx46xx
D. rx76xx
Answer: D

8. Your customer wants to simultaneously operate an HP-UX SAP application and a Red Hat Linux Oracle application on a single server. Which HP server provides this capability?
A. rx16xx
B. rx26xx
C. rx46xx
D. rx76xx
Answer: D

9. What is one advantage of IA64 architecture-based Integrity servers compared to IA32 Extended Memory 64 Technology (EM64T) architecture-based servers?
A. Applications can address up to twice the memory.
B. Memory is bound to one processor, so access times are very fast.
C. Performance is not negatively impacted when using more than 4GB of memory.
D. Power consumption of the memory is much lower due to the power control chipsets.
Answer: C

10. What is one advantage of running database applications on IA64-based systems compared to IA32-based systems?
A. It can use up to four times the memory of 32-bit systems.
B. It can directly access more than 4GB of memory.
C. It can address up to double the memory of 32-bit systems.
D. It has quicker access up to 4GB of memory.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved