Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-345 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-345 Sample Questions:

Q: 1. What characterizes OVO certificates? Select TWO.

A. They have to be signed by a Certificate Authority
B. They are created in accordance with the X.509 standard
C. They contain a Common Name that can be changed if needed
D. They contain public and private keys

Answer: A, B

Q: 2. Which management server processes are involved with certificates? Select TWO.

A. ovcs
B. ovcert
C. opccsa
D. opcsad

Answer: A, B

Q: 3. For certificates in a MoM environment, using the merge process, the following apply. Select TWO.

A. OVO Servers exchange their CA root certificates
B. OVO agent on managed nodes update CA root certificates from the primary OVO server
C. Managed node must install the CA root certificate from the primary manager only
D. Managed node does not need to have the same OVCoreld on all OVO Servers

Answer: A, B

Q: 4. There are five services at the lowest level in a hierarchy, all with the same parent service. A message is received in the message browser with a Minor status, which affects one of the lowest level services. All the services in the hierarchy were previously in a Normal status. The propagation rule for the affected service is “increase 1”. If all other services have default rule settings, to what severity does the parent service change?

A. Warning (cyan)
B. Minor (yellow)
C. Critical (red)
D. Major (Orange)
E. Unchanged

Answer: D

Q: 5. The Regroup Condition can only be used for:

A. changing the message group for a message.
B. changing the message group for a message and assigning the message to be seen by certain operators.
C. changing the message group for a message and assigning it a service name.
D. None of the above.

Answer: C

Q: 6. If the service structure is changed in the service engine of the HP OpenView Service Navigator, what must the user do in order to see the new structure?

A. Do nothing, the changes will appear immediately in the GUI.
B. Restart the HP OVO server processes including the service engine with opcsv –start.
C. Restart the HP OVO Java Console.
D. The user will be notified of the change and must reload the configuration from the GUI.
E. Re-login into the HP OVO Java Console from the GUI.

Answer: D

Q: 7. How does a service name get assigned to a message? Select TWO.

A. From the condition in a policy that generated the message. This is the only method of generating messages with services.
B. From the Regroup Condition on the management server and the policy condition that generated the message.
C. From the Service Navigator policy assigned to the management server.
D. With SNVP installed, all messages have a default service name assigned.
E. None of these choices

Answer: B, D

Q: 8. What are the three main benefits of PAM integration into OVO? Select THREE.

A. User passwords have to be set up and maintained only in one place
B. Higher security measures such as stronger encryption, password aging and account expiration
C. Use of common user database shared with the OS or other applications
D. User authorization can be enforced

Answer: A, B, C

Q: 9. What steps are performed to integrate PAM into OVO? Select THREE.

A. Enable PAM User Authentication in OVO. Execute: ovconfchg –ovrg server –ns opc_set OPC_USE_PAM_AUTHTRUE
B. User needs to exist in OVO database and in external user configuration system
C. Enable PAM User Authentication in OVO. Put settings in
/etc/opt/OV/share/conf/OpC/mamt_sv/pam.conf file
D. Configure PAM to route the OVO authentication requests to the desired PAM module. Put settings in /etc/pam.conf file

Answer: A, B, D

Q: 10. What are the security features of remote actions on HTTPS nodes? Select TWO.

A. Remote action command definitions are protected by digital signatures
B. Action request definitions as part of OVO messages are signed
C. All remote actions from HTTPS nodes are denied
D. You can define authorized remote actions on management server using ovconfchg command

Answer: A, B

Q: 11. Following a New installation of the OVO Management Server software, what steps must be taken to complete the licensing setup after receiving the license from HP?

A. Install the license using the command opclic –add <license_password> and add the IP address of the management server to the
$OV_CONF/ .itolicense file. Re-start OVO using ovstop, ovstart.
B. Update your license server to include the license string in its .itolicense file
C. Install the license using the command opclic –add <license file>
D. Modify the files $OV_CONF/ .itolicense and $OV_CONF/ .license files to add the license string and the re-start OVO using ovstop, ovstart.

Answer: C

Q: 12. How can you modify configuration settings on HTTPS nodes? Select THREE.

A. Edit opcinfo file
B. Run ovconfchg –ns <namespace> -set <key> <value>
C. Run ovconfchg –edit
D. opcragt –set_config_var on the management server

Answer: B, C, D

Q: 13. What are the rules that apply to each OVO HTTPS communication? Select TWO.

A. ovcd process listens by default at port 383 (can be changed if needed)
B. each OVO node runs only one ovbbccb
C. If ovbbccb is temporarily unavailable, the RPC client process can connect directly to the RPC server
D. OVO uses SSL for strong client-server authentication and encryption
E. OVO uses anonymous SSL for server agent communication

Answer: B, D

Q: 14. What is the main advantage of using proxies in OVO?

A. Single entry point to the managed node
B. Decreasing the number of open ports in firewalls
C. Advanced communication encryption
D. Restrict outside access

Answer: B

Q: 15. What operating system username is always created on all OVO management servers and UNIX managed nodes?

A. itop
B. opc_adm
C. OpC_op
D. opc_op

Answer: D

Q: 16. After an IP address change, what does the managed node send to the management server?

A. its new IP address directly
B. IPCE package
C. node certificate with new IP address
D. OvCoreld

Answer: B

Q: 17. Which additional background process(es) will run if an Event Correlation sevices template is distributed to a managed node?

A. opcecs
B. opcecsa and opcecs
C. opceca and opcecaas
D. opcecm

Answer: C

Q: 18. Every time an instance of an Oracle database is started, its ________ is used to identify the database and redo the log files that must be opened for database operation to proceed.

A. control file
B. Oracle Data Dictionary
C. System Monitor
D. /etc/rc.config.d/ovoracle file

Answer: A

Q: 19. What effect would the command ovswitchuser ops1 grp1 have when executed on a managed node? Select TWO.

A. Applications executed on the managed node from the management server can only run as user ops 1 in group grp1.
B. The agent software is run as user ops1 in group grp1 instead of user root and group sys.
C. The operator must logon with the Unix user name of ops1 and group grp1.
D. Actions and commands which have been downloaded onto the managed node will run as user ops1 in group grp1.
E. Only OVO agent interceptors run as user ops 1 in group grp1

Answer: B, D

Q: 20. You have given users access to the Java GUI. How can you prevent them from accessing administrator functions?

A. By modifying the Application Registration Files (ARFs) to remove access from the menu options.
B. Administrator functions are not available in the Java GUI.
C. By ensuring that the opc_adm map is already open so that write access is not available.
D. By password protecting opc_adm.

Answer: B

Q: 21. OVO processes that connect to the database are run as ‘root’. Since ‘root’ access to the database is NOT supported by Oracle, these processes switch IDs to _____, then perform the database connect. After successful connect, these processes switch back to ‘root’.

A. opc_op
B. opc_switch
C. ovoracle
D. dba_user

Answer: A

Q: 22. You have created a service hours template with several condition status variables. What command can you use to check the current value of one of the variables?

A. opccfglist <var>
B. opccfgout –update
C. opccfgout –list_cond <var>
D. opccondstat –list

Answer: C

Q: 23. Which one of the following processes is NOT a management server process?

A. opcuiop
B. opcsvm
C. opcuiwww
D. opcuiadm

Answer: B

Q: 24. You have enabled an outage template which is in operation for the last 4 hours. You want to check which messages are generated during this downtime. Which two of the following options are TRUE? Select TWO.

A. If the LOGONLY option was used, the messages will be seen in the history browser.
B. If the INSERVICE option was used, the messages will be in the pending browser.
C. No messages will have been generated during the interval.
D. If the SUPPRESS option was used, the messages will be held in the pending browser.
E. If the LOGONLY option was used, messages will be held in the logfile directory on the managed node.

Answer: A, B

Q: 25. In the Message Correlation window, the Suppression Time Interval is set to 2 minutes and the Accept Message After Every Interval is set to 5 minutes.
Eight events are received at the rate of one per minute. After a three-minute pause, two new events are received at the rate of one per minute. Which three events will pass the suppression filter and be transformed into a message? Select THREE.

A. first
B. fifth
C. sixth
D. ninth
E. tenth

Answer: A, C, D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved