Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-336 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-336 Sample Questions:

1.Which two functions does Select Identity's Web services API allow you to handle? (Choose two.)
A:reconciliation
B:connector creation
C:workflow approvals
D:external call-out creation
E:password synchronization
Answer: A, E

2.When communicating to Select Identity via the Web Services API, an external system must send the message in which format?
A: EDI
B: XPDL
C: SOAP message containing an HTML request
D: SOAP message containing an SPML request
Answer: D

3.The performance of which three components in a Select Access solution is important at the time of authentication and authorization of end users trying to access a protected Web site? (Choose three.)
A:Validators
B:Enforcers
C:Administration Server
D:LDAP directory server
E:Select Identity connector for the LDAP directory server
Answer: A, B, D

4.In which manual are known issues with the Select Access installer/uninstaller documented?
A: Select Access Release Notes
B: The Select Access Install Guide
C: The Select Access Network Integration Guide
D: The Select Access Developer Reference Guide
Answer: A

5.Which two capabilities does Select Access provide that help reduce total cost of ownership (TCO) of an access control solution? (Choose two.)
A:powerful VLAN management capability to optimize LAN traffic control
B:easy-to-use, intuitive administrative interface that simplifies administrative tasks
C:out-of-the-box support for most popular web applications that need to be protected
D:ability to provide user synchronization between different user repositories such as RDBMS, LDAP directory server, and HR databases
Answer: B, C

6.Which two have the most direct impact on the performance of Select Identity? (Choose two.)
A:database
B:load balancer
C:directory server
D:network latency
E:application server
F:single sign-on system
Answer: A, E

7.Which type of connector should be used if changes to a user's entitlements or attributes on a target system need to be immediately reflected in Select Identity?
A: one-way connector
B: agent-less connector
C: agent-based connector
D: asynchronous connector
Answer: C

8.Which Select Identity process is used to capture changes that are made locally on a resource to a user's attributes and/or entitlements?
A: bulk add
B: bulk move
C: reconciliation
D: auto-discovery
Answer: C

9.Which three methods may be required to install Select Access components? (Choose three.)
A:a UNIX console install program
B:a manual installation of files from the distribution media
C:an automated install, based on the selectaccess.conf file
D:a Microsoft Windows or Unix X-Windows graphical install program
Answer: A, B, D

10.Which type of Select Identity connector requires an installation and administration effort on the target system?
A: adaptive connector
B: two-way connector
C: one-way connector
D: agent-less connector
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved