Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-335 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-335 Sample Questions:

Q: 1 Which two of the following are bundled with OVO? Select TWO.

A. SNMP agent
B. ECS engine
C. Network Node Manager
D. SNMP management platform
E. OV Performance Manager

Answer: B, C

Q: 2 Which command is used to run the OVO offline backup?

A. opc_backup
B. opc_offbkp
C. itobackup
D. ovstop; tar-cv /var/opt/OV/database/dev/rmt/0;ovstart

Answer: A

Q: 3 How can an operator email messages from the message browser to the OVO administrator?

A. Drag and drop directly from the browser to an email application.
B. Highlight the opc_adm icon and use Edit->Copy and Edit->Paste in the message browser.
C. Run the opc_msg_dump command, cut out the relevant messages from the file and paste into an email application.
D. Save the messages into a file and mail the file or attach it to an outgoing mail message.

Answer: D

Q: 4 Choose three statements regarding 'ovpolicy' options and their correct usage. Select THREE.

A. -a assigns the policy name <policy_name> to the selected nodes.
B. -e enables the policy with the policy name <policy_name>
C. -d disables the policy with the policy name <policy _name>
D. -d distributes the policy with the policy name <policy _name> to the selected nodes
E. -d deletes the policy with the policy name <policy _name> to the selected nodes
F. -l lists the status of all installed policies

Answer: B, C, F

Q: 5 What are two ways to stop the OVO agents on a specific subnet in a network? Select TWO.

A. You select the parent symbol for that subnet in the IP map and then type opcragt -stop -$OPC_NODES at a terminal window.
B. You select the parent symbol for that subnet in the IP map and then select Actions->Agents->Stop Services.
C. If the subnet is organized as a node layout group or node group in OVO, select the corresponding group and then select Actions->Agents->Stop Services.
D. You select the parent symbol for that subnet in the IP map and use the Broadcast Command application to input the command opcragt -stop -all.

Answer: B, C

Q: 6 The embedded performance component collects basic metrics and stores them. The values of these metrics are stored _______.

A. in the Oracle database
B. on the management server in a proprietary data store
C. in an xml file on the managed node
D. in a proprietary database on the managed node

Answer: D

Q: 7 If opcmon returns error 2 within a script, what has happened?

A. The script had some errors after the call to opcmon.
B. The opcmon call has worked, but there was a warning condition elsewhere in the script.
C. The parameters used with the opcmon call were incorrect in some way.
D. The fully-qualified pathname to opcmon was incorrectly specified.

Answer: C

Q: 8 Select the answer below that contains ALL of the communication types used in OVO?

A. HTTPS
B. HTTPS, DCE(UDP/TCP)
C. HTTPS, DCE(UDP/TCP), NCS, SunRPC
D. HTTPS, DCE(UDP/TCP), NCS

Answer: C

Q: 9 The Java GUI offers an option to allow the operator to change his password. This option is accessed by _______.

A. starting ito_op with option "chg_password"
B. using the option in the menu "File/Change password"
C. editing the file "HP_OV_consoleSettings_management server name_user"...."
D. using the option in the menu "Help/Change password"

Answer: B

Q: 10 Which of the following statements about OVO Internal Message Correlation are TRUE? Select TWO.

A. Message Correlation is the name for Event Correlation Services (ECS) runtime component that is shipped free with OVO.
B. Message Correlation is used to correlate identical/similar messages on the OVO agent and server.
C. Message Correlation makes possible the "state-based" Browser in OVO .
D. Message Correlation is a free Smart Plug-In to correlate standard operating system messages for HP-UX, Solaris and Microsoft Windows.

Answer: B, C

Q: 11 A Database's service is normal but one of the subservices db1 is critical. How did this occur?

A. status propagation between the db1 service and the database?service is set to ignore
B. In general, all subservices must be critical before the database is critical
C. This is not possible
D. The weighting factor was set to 0 (zero)

Answer: A

Q: 12 To enable/disable policy on a node, use _______. Select TWO.

A. ovpolicy -e/-d -polname <policy> on the node.
B. opcdeploy -cmd vpolicy -e/-d <hostname> -polname <policy>?on the server
C. opcdeploy -cmd vpolicy -e/-d -polname <policy>?-node <nodename> on the server
D. ovpolicy -e/-d <hostname> <policy> on the server.
E. ovpolicy -e/-d <template> on the node.

Answer: A, C

Q: 13 Choose four types of nodes managed by OVO for Unix. Select FOUR.

A. message-allowed
B. ignored
C. monitored-only
D. disabled
E. controlled
F. message-disabled

Answer: A, C, D, E

Q: 14 How many Filter Browsers can be open at the same time in the OVO JAVA UI?

A. One
B. Two
C. dependent upon the license
D. Unlimited

Answer: D

Q: 15 Are critical OVO messages escalated automatically when there is no operator working on the problem for x minutes?

A. No, the message escalation is an operator-only feature.
B. Yes, in OVO, escalation and forwarding are done by the agent.
C. Yes, it is possible to set up an automatic escalation depending on node, node group, or application with different time delays.
D. No, the escalation must be performed by the OVO administrator.

Answer: A

Q: 16 How can you show an overview of the service hierarchy in Service Navigator? Select TWO.

A. By selecting View -> Navigation Panel in the menu
B. By selecting part of the Service Graph, right mouse clicking on Navigation Panel
C. By running opcsvcattr with the navig attribute
D. By clicking on the goggle Navigation Panel button in the toolbar

Answer: A, D

Q: 17 What are the mechanisms used to update the CA root certificates on a managed node? Select TWO.

A. Run ovconfchg -ns sec -set TRUSTED <management_server_hostname>
B. Run ovcert -updatetrusted on managed node
C. Launch the application UPDATE TRUSTS from Application Bank
D. Run opcragt -updatetrusted <managed_node> on management server
E. Run ovdeploy -e install <poltype> cert

Answer: B, C

Q: 18 In Service Navigator, you have a cluster with 4 servers. How would you set the cluster to critical when more than 50% of the servers are down?

A. Change the weighting factor
B. Set up a status propagation rule
C. Set up a status calculation rule
D. You cannot set this up

Answer: C

Q: 19 Which three of the following items are OVO APIs? Select THREE.

A. opcmsg
B. Message Stream Interface (MSI).
C. opcwall
D. opcmon
E. Template Group Interface (TGI)

Answer: A, B, D

Q: 20 When editing a policy, the policy administrator can add custom message attributes to the resulting message coming in the message browser. This feature is NOT available with policy type _______.

A. logfile
B. monitor
C. message interceptor
D. SNMP traps

Answer: D

Q: 21 All message attributes can be used as filter criteria for checking incoming messages. Which of the following statements is NOT TRUE?

A. An incoming message must have the same values for all attributes that are specified in a condition to create a match. Regarding message attributes the specified attributes are checked as AND conditions.
B. If an attribute is NOT specified, the filter ignores this attribute in the incoming messages and compares only the other attributes.
C. If more than one value is specified for an attribute, only one of the values must match. The specified values within one attribute are checked as OR conditions.
D. When defining conditions for a log file encapsulator template, the user needs to specify only the message text pattern and the message group.

Answer: D

Q: 22 The Instruction Text Interface is a useful tool because it allows _______.

A. operators to type in instructions in the annotation box for a message.
B. the OVO administrator to type instructions into each message condition.
C. the integration of an instruction application, which is called dynamically for each message.
D. operators to read other annotations and perform instructions based on the input.

Answer: C

Q: 23 Choose four benefits of the HP OVO "State-based Browser" feature from the list below. Select FOUR.

A. new message replaces previous message
B. messages are only displayed in the Message Browser if the desired state is NOT met
C. status of objects (MsgGroup, Service, Node) is updated
D. provides a dedicated filter browser for all messages being in a certain state - e.g. "all critical", "all major"
E. the "state-based browser" displays exactly the subset of messages filtered via the selected service icon in the OVO Service Navigator service map.
F. browser reflects the current status of the object
G. operator is not distracted by outdated messages.

Answer: A, C, F, G

Q: 24 How can an OVO administrator obtain a message back into the Active Message Browser when it has already been archived to flat file via a History Download?

A. Edit the flat file and use opcmsg to resend the message with the required fields.
B. This cannot be done.
C. In the Database Maintenance window, select "Upload from flat file", specify "Active Message Browser" and specify the required file name from which to upload.
D. Run opchistupl against the file in question and un-acknowledge the required message.

Answer: D

Q: 25 What three kinds of data are stored in the OVO Oracle database? Select THREE.

A. OVO messages (events)
B. ovw maps (like Ipmap)
C. OVO Audit information
D. OVO actions/applications/scripts
E. OVO configuration (policies, users, message groups, etc.)

Answer: A, C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved