Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-311 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-311 Sample Questions:

Q: 1 The Low Level Filters are child classes of the _______ global class and handled by the _______ Management Module.
A. Operation Context, Alarm Handling FM
B. Domain, Alarms FM
C. MCC, Event Filtering FM
D. TeMIP, Framework FM
Answer: C

Q: 2 What is the directive that enables the reception of events corresponding to a specific entity?
A. notify
B. getevent
C. summarize
D. subscribe
Answer: B

Q: 3 Based on directive cascading, what is the alarm collection chain?
A. RESUME OC + NOTIFY DOMAIN + GETEVENT entity
B. CREATE AO+ GETEVENT entity
C. CREATE entity + DISPATCH event + LISTEN event
D. ENABLE OC
Answer: A

Q: 4 An event can be lost in TeMIP if _______. Select TWO.
A. no GetEvent has been issued for the managed object of this event
B. there is no Real Time View monitoring the managed object of this event
C. a Low Level Filter discarded this event
D. the connection with the Oracle database has been lost
E. a security profile has blocked the collection of this event
Answer: A, C

Q: 5 The Notify is a directive of the _______ class and is handled by the _______ Management Module.
A. notification, Notification FM
B. domain, Domain FM
C. domain, Notification FM
D. entity, Notification FM
Answer: C

Q: 6 The Operation Context is a class that is under the responsibility of the _______.
A. Notification FM
B. Framework FM
C. Operation Context FM
D. Alarm Handling FM
Answer: D

Q: 7 By default, the events in TeMIP are classified into two partitions named _______.
A. the Notification and Alarm Events
B. the Configuration and Security Events
C. the Configuration and Quality of Service Events
D. the Notification and Configuration Events
Answer: D

Q: 8 The attribute that links an alarm object to a Trouble Ticket case is named _______.
A. Handled by
B. Trouble Ticket Number
C. Associated Case Number
D. TT Specific Problem Attached
Answer: A

Q: 9 What are the attributes used to check that two alarms are similar? Select TWO.
A. Target Object, Event Type
B. Managed Object, Notification ID
C. Event Time Stamp, Managed Object, Alarm Status
D. Managed Object, Probable Cause, Specific Problem, Event Type
E. Managed Object, Specific Problem
Answer: B, D

Q: 10 What are the Alarm State attribute values? Select THREE.
A. Terminated
B. Closed
C. Acknowledged
D. Handled
E. Outstanding
F. Cancelled
Answer: A, C, E

Q: 11 Terminate, Acknowledge, Promote, Demote are examples of directives of the class _______.
A. Record
B. OSI Event
C. Alarm Object
D. Operation Context
Answer: C

Q: 12 Similar alarms are _______.
A. automatically terminated
B. child entities of Alarm Objects
C. detected only during a timeframe
D. automatically deleted from the system
Answer: B

Q: 13 The alarm clearance process _______,
A. is performed by the Alarm_Clear FM
B. may use the Correlated Notification Information and the Notification Id attributes of alarms
C. may be disabled
D. correlates any two alarms of any two perceived severities, with the same Managed Object, Event Type, Specific Problem and Probable Cause
Answer: B

Q: 14 Which attribute(s) of the Operation Context class will give you the information about the current collection process status?
A. Administrative State only
B. Operational State only
C. Administrative state and Operational State
D. General status only
Answer: C

Q: 15 The Map Editor allows you to _______.
A. save maps as text files
B. build the map hierarchies
C. change the default behavior of symbols
D. import topologies from other applications
Answer: B

Q: 16 What are FCL PM commands that enable the tracing of a request call received by a Management Module? Select TWO.
A. SET MCC 0 MY_MM Framework Trace Mask = 0x0070000000000000
B. SET MCC 0 APPLICATION my_mm Framework Trace Mask = 0x4000
C. TRACE MY_MM Display = true
D. SET MCC 0 APPLICATION my_mm PROCESS pid Framework Trace Mask = 0x4000
E. SET MCC 0 APPLICATION my_mm Framework Trace Mask = 0x0070000000000000
Answer: B, D

Q: 17 Within the TeMIP Client, what can you use to find all the entities of a specific global class?
A. The Dictionary Browser and the Map Viewer.
B. The Entity Browser and the Dictionary Browser.
C. The Management View and the Map Viewer.
D. The Management View and the Entity Browser.
Answer: D

Q: 18 You can use the Real Time Alarm View to _______. Select THREE.
A. associate alarms to trouble tickets
B. present closed alarms
C. display object creation events
D. sort the alarms according to an attribute
E. present only the Not-Handled alarms
Answer: A, D, E

Q: 19 If you want to run TeMIP, TNS, and ORACLE services in a cluster environment; what is the minimum number of members required(without considering performance or sizing issues)?
A. No restrictions
B. 2 nodes in the cluster
C. 3 nodes in the cluster
D. 6 nodes in the cluster
Answer: B

Q: 20 The directory hierarchy for TeMIP files stores executable and template files under the _______ directory, and data and configuration files under the _______ directory.
A. /usr/opt/temip, /etc/opt/temip
B. /etc/opt/temip, /var/opt/temip
C. /usr/opt/temip, /var/opt/temip
D. /usr/temip, /var/temip
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved