Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-286 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-286 Sample Questions:

1. Which method will allow you to retrieve version information about the binary and application levels?
A. Select "Version Information" from the Help menu
B. Issue the "scenter -version" command from the RUN directory
C. Select "About ServiceCenter Client" from the Help menu
D. Select the "Version Information" button on the Information tab in the "Administration" section
Answer: D

2. What record defines the initial application that displays when an operator logs in?
A. User
B. Operator
C. Security
D. Startup
Answer: B

3. Which reports should be run if the system stops responding? Select THREE.
A. scenter -capturestats
B. scenter -reportlocks
C. scenter -reportshm
D. scenter -reportdiagnostics E.scenter -systemstatus F.scenter -reportsem
Answer: B, C, F

4. What processes does ServiceCenter provide out-of-the-box?
A. Discovery
B. ITIL aligned
C. Asset Lifecycle Management
D. Framework
Answer: B

5. Which process would most likely help a company prevent unplanned IT service disruptions?
A. Incident Management
B. Problem Management
C. Service Level Management
D. Change Management
Answer: D

6. What are two optional components of a ServiceCenter installation. Select TWO.
A. Web Clients
B. Windows Clients
C. ServiceCenter Server
D. Database Tier
E. Help Server
Answer: A, E

7. How many connections are established from your ServiceCenter Server to your relational database?
A. 1 per ServiceCenter listener
B. 1 per process - foreground or background
C. 1 per user process only
D. 1 per ServiceCenter table
Answer: B

8. What is the maximum size of a P4 file system?
A. 2 GB total
B. 2 GB per physical file
C. 2 GB per pool
D. 2 GB per table
Answer: B

9. What two features are exclusive to the Web client? Select TWO.
A. export lists to text file
B. accessibility support
C. Spellchecker
D. multi-platform client support
E. load/unload client side
Answer: B, D

10. What report shows the semaphores for the shared memory categories?
A. scenter -reportshm
B. scenter -reportsem
C. scenter -reportlic
D. scenter -reportlocks
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved