Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-277 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-277 Sample Questions:

1. A customer wishes to clean up idle connected sockets when they do not exit cleanly. The customer creates the following file to setup the parameter.

$ create inettab.dat
inet:
tcp_keepalive_default = 1

Which UNIX-style command will preserve the setting across reboots?

A. $ ifconfig –a –I inettab.dat
B. $ sysconfigdb –a –f inettab.dat inet
C. $ inetd infile=inettab.dat option=perm
D. $ sysman –config inettab.dat –output sysconfigdb.dat

Answer: B

2. You receive a console message that the event logs are full on an Integrity server. What can you use to clear them? There is more than one correct answer listed.

A. the MP SL menu
B. the MP CL menu
C. the OpenVMS command $ SET CONSOLE/LOGS=CLEAR
D. the EFI command: clearlogs sel
E. the MP Command Mode command: clear/logs/event=system

Answer: A, B, C, D, E

3. When writing to a mailbox, what does the DCL WRITE/NOWAIT command do?

A. It writes to a temporary mailbox if the identified mailbox is busy.
B. It writes a compressed form of a mailbox message into a full mailbox.
C. It returns error status, if no read is posted on the mailbox. Control is returned to DCL after the write fails.
D. It returns control to your DCL session after writing to the mailbox, even if there is no read posted.

Answer: D

4. A sysadmin creates a permanent DCL mailbox for some developers to test a new application. Before he leaves for the day and because he is highly cautious, he uses the DELETE/MAILBOX command to remove it. This appears to be unsuccessful and the mailbox remains. Why?

A. Permanent DCL mailboxes cannot be deleted.
B. The system should be rebooted to remove the mailbox.
C. Channels are still assigned to the mailbox.
D. The DELETE/MAILBOX command only applies to temporary mailboxes.

Answer: C

5. How best can system errors be diagnosed without installing any extra software on V7.3-2 and higher?

A. DIAGNOSE/TRANSLATE/OUTPUT=OUTLOG.TXT
B. ANALYZE/ERROR_LOG/OUTPUT=OUTLOG.TXT ERRLOG.SYS
C. ANALYZE/ERROR_LOG/ELV TRANSLATE/OUTPUT=OUTLOG.TXT
D. WSEA X TRANS OUTTEXT OUTLOG.TXT

Answer: C

6. Which statements are true about OpenVMS Virtual Address space on Integrity servers? Select TWO.

A. There is one active page table that maps all private and shared addresses, as on AlphaServer.
B. There are two active page tables, one for private addresses and one for shared addresses.
C. The Virtual Hash Page Table replaces page tables. AlphaServer-style page tables are not used at all.
D. The same P0, P1, P2, S2, and S0/S1 address spaces exist, as on AlphaServers. However, they are larger on Integrity servers.
E. Eight virtual address spaces exist, one per region. They are P0, P1, P2, P3, S0, S1, S2, and S3.

Answer: B, D

7. What can a system manager do to set the console to boot OpenVMS from a Fibre Channel disk on an Integrity server?

A. Use efi_wwidmgr to identify the devices.
B. Use MCR BOOTCP.
C. Use SYS$MANAGER:BOOT_OPTIONS.COM
D. Set the BOOTDEF_DEV variable to point to the efi file.

Answer: C

8. What is the architecture implemented on Integrity systems called?

A. Massively Parallel Execution (MPE)
B. Complex Instruction Set Computing (CISC)
C. Reduced Instruction Set Computing (RISC)
D. Explicitly Parallel Instruction Computing (EPIC)

Answer: D

9. An Integrity server only allows 10 seconds to select a boot option. Which method can be used to change this timeout value?

A. The MP command:
SET – TMO n
B. The EFI command:
bcfg –tmo
C. The BMC command:
TO –n –o –fill y
D. The DCL command:
@SYS$MANAGER:BOOT_OPTIONS

Answer: D

10. A user disabled Ctrl/Y processing and is stuck in a tight loop running an application. How can you kill the execution of the image without deleting the user’s process?

A. $ KILL/IMAGE/IDENTIFICATION=pid
B. $ STOP/IDENTIFICATION=pid
C. $ STOP/KILL/IDENTIFICATION=pid
D. $ STOP/IMAGE/IDENTIFICATION=pid

Answer: D

11. Which Iexical function generates a string that is guaranteed to not be duplicated cluster-wide and is suitable for use as a scratch filename?

A. F$GENERATE
B. F$UNIQUE
C. F$STRING
D. F$SCRATCH

Answer: B

12. A customer has an Integrity server licensed for the Enterprise Operating Environment (EOE). She has no individual licenses. What will the command WRITE SYS$OUTPUT ‘F$LICENSE(“VMSCLUSTER”)’ return?

A. FALSE
B. EOE
C. VMSCLUSTER
D. TRUE

Answer: A

13. Which statement is true?

A. V8.2 MONITOR recording files are compatible with those generated on pre-V8.2 systems.
B. V8.2 MONITOR recording files can be converted to be compatible with pre-V8.2 systems using SYS$EXAMPLES:MONITOR_CONVERT.
C. Pre-V8.2 MONITOR recording files can be converted to be compatible with V8.2 systems using SYS$EXAMPLES:MONITOR_CONVERT.
D. Pre-V8.2 MONITOR recording files are totally incompatible with those generated on V8.2 systems.

Answer: B

14. In a command procedure, you want to determine whether the output from a command displays sizes in bytes or blocks. How can you determine this information?

A. F$UNIT()
B. F$GETJPI(“”,”UNITS”)
C. F$GETSYI(“UNITS”)
D. F$GETDVI(“”,”UNITS”)

Answer: B

15. Your system has been up for a year. You would like to determine how much I/O activity is generated during the day on device $40$DKA100:. How can you set the operation count to zero?

A. Dismount the volume and remount it.
B. $ SET VOLUME/OPERATION_COUNT=0 $40$DKA100:
C. $ SET VOLUME/REBUILD $40$DKA100:
D. $ SET DEVICE/RESET=OPERATION_COUNT $40$DKA100:
E. $ SET DEVICE/NEW $40$DKA100:

Answer: D

16. How can you change the password to the Admin account on the Management Processor console?

A. enter the EFI shell and issue: passwd
B. choose the MP Command Mode option and issue: pwd –user Admin
C. from the BMC, issue: cp –account Admin
D. choose the MP Command Mode option and issue: uc –change Admin –password

Answer: D

17. Which method displays all devices mapped by the EFI console and their equivalent OpenVMS device names?

A. bcfg show –devices –vms_names
B. map –r
C. fsn:\\efi\\vms\\vms_show devices
D. SHOW DEVICES/EFI

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved