Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-276 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-276 Sample Questions:

Q: 1 What can be done to prevent IP node spoofing within an OpenVMS environment?
A. physically secure the network
B. implement reverse ARP passwords
C. enable secure DNS
D. enforce authenticated SMTP
Answer: A

Q: 2 What is the maximum length of an OpenVMS username in the default configuration?
A. 12 characters
B. 16 characters
C. 20 characters
D. 24 characters
Answer: A

Q: 3 What is the purpose of "erase on delete"?
A. ensure that disk blocks are removed from the user's disk quota
B. ensure that disk blocks are written regularly to avoid subsequent bad block errors
C. overwrite file data to flush original disk blocks from XFC (eXtended File Cache) memory
D. overwrite file data in every block to prevent subsequent 'scavenging' of reallocated disk blocks
Answer: D

Q: 4 Which feature of OpenVMS allows verification of the integrity and authenticity of product installation kits?
A. sFTP
B. DCE Remote Procedure Call
C. Kerberos with Secure Delivery
D. PCSI with Secure Delivery based on CDSA
Answer: D

Q: 5 A system manager wants to ensure that non-privileged users can only access those files for which they already know the file name. How can files in a directory be protected so this is accomplished?
A. set directory protection to execute, and file access as required
B. set directory protection to control, and file access as required
C. set directory protection to no access, and file access as required
D. it is not possible to do this
Answer: A

Q: 6 Why does an OpenVMS system with both internal and external users need to be protected by a hardware firewall?
A. to prevent usage of the OpenVMS system as a spam relay
B. the firewall caches requests when the OpenVMS system is overloaded
C. the firewall translates between big and little endian data in the network packets
D. to protect the OpenVMS system against network threats such as a DoS attack
Answer: D

Q: 7 User PHILBY, UIC [SIS,PHILBY], holds rights identifiers LONDON and CAMBRIDGE and executes the command TYPE *.* in a directory containing the following files. Which file will cause auditing messages to be sent to the security operator consoles?
A. SOVIET.DAT [SIS,MACLEAN] (RWED,RWED,RE,)
(ALARM=SECURITY,ACCESS=READ+FAILURE)
(IDENTIFIER=OXFORD,ACCESS=READ)
(IDENTIFIER=HARVARD,ACCESS=NONE)
B. AMERICAN.DAT [CIA,BURGESS](RWED,RWED,,)
(IDENTIFIER=LONDON,ACCESS=NONE)
(IDENTIFIER=CAMBRIDGE,ACCESS=READ)
(AUDIT=SECURITY,ACCESS=READ+SUCCESS)
C. BRITISH.DAT [CIA,BLUNT] (RWED,RWED,,)
(ALARM=SECURITY,ACCESS=READ+SUCCESS)
(IDENTIFIER=CAMBRIDGE,ACCESS=READ)
(IDENTIFIER=LONDON,ACCESS=NONE)
D. GERMAN.DAT [SYSTEM] (RWED,RWED,RE,)
(AUDIT=SECURITY,ACCESS=READ+FAILURE)
(IDENTIFIER=OXFORD,ACCESS=NONE)
(DEFAULT_PROTECTION,ACCESS=READ)
Answer: C

Q: 8 When an account is no longer in use, what actions prevent the account from being used while still permitting subsequent backup and restoration of data with original security attributes such as ownership?
A. immediately remove the files and retain the account
B. immediately remove the account and ensure files have been backed up
C. no immediate action, routine "unused account" review will suffice
D. immediately DISUSER the account and ensure files have been backed up
Answer: D

Q: 9 What are three OpenVMS protected object classes? Select three.
A. user
B. XFC cache
C. global section
D. event flag cluster
E. logical name table
Answer: C, D, E

Q: 10 What are five valid characters in OpenVMS passwords within the default configuration? Select five.
A. letters A-Z (case insensitive)
B. multinational (accented) letters
C. digits 0-9
D. dot (.)
E. space ( )
F. dollar $
G. underscore (_)
Answer: A, C, E, F, G

Q: 11 Which mechanism can be used to prevent unauthorized access to the hardware console settings?
A. disable hardware reboot parameter block
B. console password
C. OpenVMS privileges
D. set console boot_secure flag
E. auto-boot on power-up or system crash
Answer: B

Q: 12 What are two elements of CLUSTER_AUTHORIZE.DAT? Select two.
A. cluster number
B. cluster incarnation time
C. cluster password
D. cluster account passwords
E. cluster authorized interconnects
Answer: A, C

Q: 13 What is the purpose of "high water marking"?
A. limit the use of XFC (eXtended File Cache) buffers
B. prevent a process from exhausting its FILLM quota
C. prevent an application from writing file data beyond the disk quota limit
D. prevent reading file data beyond the point in a file which has been written
Answer: D

Q: 14 Which three are valid components of an object's security profile? Select three.
A. object owner
B. access control list
C. process quotas
D. alarm journal entry
E. object protection mask
Answer: A, B, E

Q: 15 Which two objects are accessible to processes with specific authorized privileges enabled? Select two.
A. queues are read/write accessible to processes with OPER privilege
B. VMSMAIL and Internet mail are read/write accessible to users with NETMBX privilege
C. the user authorization file is read/write accessible to processes with WORLD privilege
D. system logical name tables are read/write accessible to processes with SYSNAM privilege
E. page and swap file contents are read/write accessible to processes with PSWAPM privilege
Answer: A, D

Q: 16 Which two options are valid access modes (e.g. in AUTHORIZE)? Select two.
A. BATCH
B. DETACHED
C. NETWORK
D. PRIVILEGED
E. SUPERVISOR
Answer: A, C

Q: 17 What is the default protection mask set by the system parameter RMS_FILEPROT value=64000 (decimal)?
A. (S:RWED,O:RWED,G:RE,W:)
B. (S:RWE,O:RWE,G:RE,W:RE)
C. (S:RWED,O:RWED,G:RE,W:RE)
D. (S:RWE,O:RWE,G:RE,W:RE)
Answer: A

Q: 18 When writing secure command procedures, why should READ/PROMPT be used instead of INQUIRE?
A. because INQUIRE only works with captive accounts
B. because INQUIRE echoes user input back to the terminal by default
C. because READ/PROMPT does not perform symbol substitution on the user input
D. because READ/PROMPT creates an audit trail record in SECURITY.AUDIT$JOURNAL
Answer: C

Q: 19 A backup system disk copy is missing. What are two of the vulnerabilities that are introduced? Select two.
A. protected system files and data can be read
B. licenses can be extracted from LMF$LURT.DAT
C. usernames and their associated privileges can be listed
D. passwords can be directly extracted from SYSUAF.DAT
E. passwords can be directly extracted from VMS$PASSWORD_HISTORY.DATA
Answer: A, C

Q: 20 Policy requires that a particularly sensitive application is available only when two specific users are present. What is the relevant OpenVMS security mechanism?
A. an application-specific captive account with primary and secondary passwords
B. two non-privileged accounts with synchronized passwords
C. two-factor authentication
D. ACL access to the application
Answer: A

Q: 21 Which two mechanisms allow authentication of network access to a system without explicit login? Select two.
A. SSH
B. LDAP
C. proxy account
D. active directory
E. Advanced Server
Answer: A, C

Q: 22 An organization has several OpenVMS clusters. How can you ensure a single sign-on authentication mechanism with a common password across all clusters?
A. this is not possible
B. copy the SYSUAF file from a master cluster to the other clusters once a day
C. the same password on multiple clusters is permitted when clusters have a "trust" relationship between accounts (eg: proxy accounts)
D. implement an external authentication mechanism
Answer: D

Q: 23 What two benefits can account quotas provide on an OpenVMS system? Select two.
A. user and group (departmental) chargeback capabilities
B. allows interactive users to run faster than batch jobs
C. allow different behaviors for multiple applications at the same time
D. minimize the impact of users or applications on other users
E. maximize throughput of specially-designed applications on OpenVMS systems
Answer: C, D

Q: 24 Which two security threats are generally unsuccessful on an OpenVMS system? Select two.
A. buffer overflow attacks
B. virus attacks
C. unsecured network
D. disgruntled employees
E. social engineering
Answer: A, B

Q: 25 Which passwords can potentially be determined with a LAN packet capture tool? Select two.
A. SYSTEM password
B. default DECnet account password
C. user account passwords
D. TCP/IP Services SSH password
E. cluster authorization password
Answer: A, C

Q: 26 OpenVMS systems are highly resistant to buffer overflow attacks. What is one reason for this?
A. system services first ensure that the calling application has write access to the entire specified buffer space
B. consequent usage of NULL-terminated strings precludes buffer overflow attacks
C. only users holding the VMS$BUFFER_OBJECT_USER rights identifier are allowed to use buffers
D. buffer cannot grow beyond the minimum of WSDEF and MAXBUF, precluding buffer overflow attacks
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved