Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-266 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-266 Sample Questions:

1.Which document finishing capabilities are available on the LaserJet 9000mfp with a Multi-Function Finisher? SELECT TWO.
A:auto cover
B:spiral binding
C:multi-position stapling
D:booklet making
Answer: C, D

2.The Usage Page provides ________________________.
A: simplex and duplex pages of each paper size that have been scanned from the copy module
B: simplex and duplex pages that have been cancelled from the copy module's front panel
C: error codes with page number and a definition of the error
D: toner level, estimated remaining toner life and maintenace kit interval information
Answer: A

3.On the LaserJet 9000mfp, Job Mode __________________.
A: builds a single job from multiple input trays
B: processes a scan job and a print job at the same time
C: processes multiple-page jobs faster
D: builds a single job from multiple scans
Answer: D

4.How do you check the number of ADF scans done on the LaserJet 9000mfp?
A: page through the copy module touch screen front panel
B: look for visible wear on the pick rollers of the ADF
C: print a configuration page from the information menu
D: print a usage page from the information menu
Answer: D

5.Which optical unit is used when scanning in ADF Simplex Mode?
A: ADF optical unit only
B: flatbed optical unit only
C: both ADF optical unit and flatbed optical unit
D: neither ADF optical unit nor flatbed optical unit
Answer: B

6.Which icon is displayed when the copy module firmware is being loaded to the copy processor memory?
A: icon 1
B: icon 2
C: icon 3
D: icon 4
Answer: C

7.It is necessary to configure the SMTP gateway to enable ______________.
A: connection to a network
B: jet-link communication
C: dual scan mode
D: send-to-email feature
Answer: D

8.On the LaserJet 9000mfp, what component converts reflected light into red, green, and blue color data?
A: Scanner Controller
B: Charge Coupled Device (CCD)
C: Intermediate PCB
D: Analog to Digital Converter PCB
Answer: B

9.How many staples does the Multi-Function Finisher on the LaserJet 9000mfp apply to booklets?
A: 1
B: 2
C: 3
D: 4
Answer: B

10.Which action should you take first when troubleshooting the LaserJet 9000mfp?
A: disconnect power from the MFP
B: print a test page from the General tab in the driver
C: put an anti-static protection strap on your wrist
D: check the firmware version number
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved