Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-265 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-265 Sample Questions:

1. Which accessories are supported on the Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. 8-bin mailbox
B. ADF
C. 2000-sheet HCI
D. 1000-sheet HCI

Answer: B, D

2. When using the ADF on a Color LaserJet 8550mfp, the original-set indicator begins flashing. What is the likely cause?

A. jam in print engine
B. incorrect paper size in ADF
C. ADF paper jam
D. incorrect media type

Answer: C

3. What is the function of the Inverter PCB in the Color LaserJet 8550mfp?

A. coverts analog signal from scan lamp to digital
B. converts reflected light to digital signal for processing
C. used to calibrate lamp intensity and detect lamp end of life
D. provides AC power to the scan lamp and reverses the scanned image

Answer: D

4. Which components come standard on an Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. printer engine
B. automatic document feeder
C. copy module
D. 1000-sheet HCI

Answer: A, C

5. In the Color LaserJet 8550 family, which parts are unique to the mfp bundle? Select TWO.

A. formatter
B. DC controller
C. laser/scanner
D. ECO 2

Answer: B, D

6. On a Color LaserJet 8550mfp, the term DADF stands for what?

A. Digital Automatic Document Feeder
B. Delivery Automatic Document Feeder
C. Duplexing Automatic Document Feeder
D. Detecting Automatic Document Feeder

Answer: C

7. Which components comprise the anti-counterfeiting process built into the Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. ECO1 pcb
B. reader controller
C. currency line reader
D. ECO2 pcb

Answer: A, D

8. The Customer complains that the image they just scanned and printed on the Color LaserJet 8550mfp is blurred and has poor resolution. What is the probable cause?

A. The image drum is not rotating.
B. There is heavy network traffic while printing.
C. The original being copied is a very low-resolution.
D. The transfer belt has been installed improperly.

Answer: C

9. How would you troubleshoot paper jams that occur only from the 1000-sheet HCI on a Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. replace the 1000-sheet HCI
B. test lift, pick, and feed in standalone diagnostics
C. ensure proper alignment of 1000-sheet HCI to engine
D. test using a copy job from the ADF

Answer: B, C

10. When replacing the Standard White Plate on a Color LaserJet 8550mfp, where do you enter the calibration values?

A. CCD
B. printer driver
C. Service Mode on the copier
D. Service Mode on the engine

Answer: C

11. When a new image is being formed on a Color LaserJet 8550mfp, where is the toner placed after it has been developed on the imaging drum?

A. paper
B. Transfer Belt
C. Transfer Drum
D. fuser

Answer: C

12. Which items can be accessed through the printer service mode on the Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. factory default setting
B. NVRAM settings
C. scanner adjustment
D. serial number

Answer: B, D

13. What is the function of the Charge-Coupled Device (CCD)?

A. converts light to analog signal
B. converts analog to digital
C. anti-counterfeiting device
D. creates video signal sent to DC Controller

Answer: A

14. The customer is complaining of edge-to-edge solid black pages on a Color LaserJet 8550mfp. Based on the theory of operation of the product, what is the most probable cause of the print quality defect?

A. The Cleaning roller is not installed correctly.
B. The scanner is being sent a constant signal from the formatter.
C. The high-voltage power supply is not supplying proper bias to the post-charging unit.
D. The Developer/Imaging Drum Bias Supply is not applying the appropriate bias to the charge roller.

Answer: D

15. How do you change the display language of the copy module of the Color LaserJet 8550mfp? Select TWO.

A. use Web JetAdmin
B. flash copy module firmware
C. use the printer control panel
D. install a firmware localization DIMM

Answer: B, D

16. Which type of memory is supported in the Color LaserJet 8550mfp?

A. onboard RAM
B. SIMM
C. SDRAM DIMM
D. EDO

Answer: C

17. What occurs when the anti-counterfeiting process in the Color LaserJet 8550mfp detects that commonly counterfeited documents are being copied?

A. The product will shut down and reset to clear the document from memory.
B. Illegal use of printer notification will be sent to the server.
C. All colors will be developed at 100%, resulting in a composite black image.
D. The document will print, but will contain a watermark stating ‘counterfeit. document’.

Answer: C

18. A cold reset on a Color LaserJet 8550mfp copy module is useful when______. Select TWO.

A. color adjustment is needed
B. additional accessories are added
C. firmware DIMM has been replaced
D. system settings password has been forgotten

Answer: C, D

19. When installing the Color LaserJet 8550mfp, what must be done before powering on the printer?

A. The printer is shipped ready to power on and no action is required.
B. The fuser lever must be engaged with the green lever pushed down and all shipping locks must be removed.
C. All toner cartridges must be installed.
D. The fuser lever must be engaged with the green lever pushed up, all toner cartridges must be installed.

Answer: B

20. What are three optional accessories for the Color LaserJet 8550mfp?

A. ADF, copy module, stand/rack
B. 1000-sheet HCI, duplexer, ADF
C. printer engine, 1000-sheet HCI, additional memory
D. additional memory, ADF, 1000-sheet HCI

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved