Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-244 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-244 Sample Questions:

Q: 1 What are the most common functions of firmware updates? Select TWO.
A. Recover customer data.
B. Increase compression ratios.
C. Change drive serial number.
D. Fix known hardware/software interoperability issues.
E. Improve error reporting capabilities.
Answer: D, E

Q: 2 A customer needs to shutdown the backup server environment to allow outside contractors to upgrade the electrical supply. No system changes or upgrades were applied. When the system is rebooted, some devices are not visible to the operating system. What is the most likely cause?
A. power-up order inconsistent with the last system startup
B. re-mapping of devices due to the automatic change of WWNs
C. host bus adapter failure due to the removal of power
D. hardware failure of the disk drives due to spinning up
Answer: A

Q: 3 When running from CD, the HP StorageWorks Library and Tape Tools is a "Zero Footprint" application, which means that ____.
A. the executables will automatically be deleted from the hard disk after use
B. a script is executed rather than an installation package
C. no temporary folder is required on customer's hard disk
D. no modification will be performed to the registry or system
Answer: D

Q: 4 SCSI bus termination is ____.
A. optional
B. required and done automatically by all SCSI devices
C. required and there must be one terminator for each device on the bus
D. required and there must be two terminators, one on each end of the bus
Answer: D

Q: 5 Which document lists the backup applications which support Serverless Backup, and the supported network storage routers?
A. EBS Design Guide
B. EBS Compatibility Matrix
C. SAN Design Reference Guide
D. ISV Installation Guide
Answer: B

Q: 6 Which operating systems are supported by the tool HPReadData? Select TWO.
A. OpenVMS
B. HP-UX
C. Windows
D. AIX
E. Novell Netware
Answer: B, C

Q: 7 Which tool do you use to upgrade robotic and tape firmware?
A. Library and Tape Tools
B. sanconf
C. lputilnt
D. Fast!UTIL
Answer: A

Q: 8 Which HP StorageWorks tape drive is the most appropriate choice for enterprise businesses with 150 GB of data to backup?
A. Ultrium 460
B. DLT VS 80
C. DAT 24
D. DAT 72
Answer: A

Q: 9 Where do you find the latest firmware revisions for EBS supported FCAs?
A. SAN Design Reference Guide
B. ISV (independent software vendor) Web Site
C. EBS Design Guide
D. EBS Compatibility Matrix
Answer: D

Q: 10 What happens if you connect an HVD (High Voltage Differential) HBA (host bus adapter) to an LVD (Low Voltage Differential) tape device?
A. The devices function correctly if you setup unique SCSI IDs and have proper termination.
B. The devices do not function together unless you use active termination.
C. The devices function correctly after setting up the compatibility mode for the HBA.
D. The devices do not function together and you may damage them.
Answer: D

Q: 11 Which option can be used to configure tape device mapping on a SUN Solaris system?
A. st.inf
B. st.conf
C. devlink.tab
D. dfstab
Answer: B

Q: 12 For which technology does HP StorageWorks Library and Tape Tools support the creation of FUP-tapes (Firmware Update Procedure)?
A. AIT
B. DAT
C. LTO
D. MO
Answer: C

Q: 13 The HP StorageWorks Library and Tape Tools Device Analysis Test ____.
A. writes data patterns, reads back, and compares
B. instructs the device to reset and perform power-on self test
C. examines all available logs from the device to look for any known issues
D. executes the internal self-test of the device and reports any failures
Answer: C

Q: 14 Which document lists supported backup applications and operating systems?
A. EBS Compatibility Matrix
B. SAN Design Reference Guide
C. Vendors Support Matrix
D. EBS Design Guide
Answer: A

Q: 15 Where do you find the currently loaded driver information in a Windows 2000 environment to allow you to compare it with the correct downloaded version from HP?
A. winnt/system32/drivers
B. winnt/system/drivers
C. winnt/system32/etc
D. windows/program files/drivers
Answer: A

Q: 16 Two local disks are configured as a software RAID1 on a Novell NetWare system and hold data for a file server. A local DLT drive is also connected and used for backup. When the backup starts, the tape is in streaming mode. After a few minutes it goes off streaming mode and the backup performance slows down. What is the most probable cause of the performance decrease?
A. The backup application is configured for image backup. Image backup is not supported under NOVELL.
B. The DLT drive connects to one SCSI bus, and the disks to another one. For best performance, tape and disks that require backup must connect to the same SCSI bus.
C. Under NOVELL, backing up a software mirrored drive is not supported. You must always break the mirror before you start the backup.
D. Because the DLT drive is connected to the same SCSI bus, the bus is under heavy load during the backup and breaks the software mirror. Because the mirror is now merging the data, the backup application loses performance.
Answer: D

Q: 17 Which document describes the hardware setup for EBS environments?
A. EBS Compatibility Matrix
B. EBS Design Guide
C. ISV Installation Guide
D. SAN Design Reference Guide
Answer: B

Q: 18 Where do you find the latest patches for a supported third party backup application?
A. OS vendor web site
B. HP storage software web site
C. vendor support web site
D. HP latest updates web site
Answer: C

Q: 19 An external Ultrium 230 drive fails to unload using the normal unload procedure. It is not possible to reboot the host at this time. What must you do to resolve the problem?
A. Power off the drive, disconnect it from the SCSI bus and replace it with a new one.
B. Press and hold the eject button on the front of the drive to perform an emergency unload.
C. Power off the drive, disconnect it from the SCSI bus, manually remove the cartridge and reconnect the drive to the SCSI bus.
D. Without powering off the drive or host, use the emergency reset button on the front of the drive, and wait up to 7 minutes for the drive to get to the loaded position.
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved