Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-242 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-242 Sample Questions:

Q: 1 On which Operator Control Panel screen can you read error logs?
A. Overview
B. Tapes
C. Operator
D. Service
Answer: C

Q: 2 The Use Barcodes button on the Systest Library screen of an ESL library is activated. What occurs?
A. Selected cartridges are swapped during the test, based on the barcode label.
B. Barcodes are read as cartridges are swapped.
C. Cartridges are not swapped; barcodes are used to simulate cartridge swapping.
D. Cartridges are returned to the previous location after the test terminates.
Answer: B

Q: 3 What is the maximum number of times an HP Ultrium cleaning cartridge can be used?
A. 5
B. 10
C. 15
D. 20
Answer: C

Q: 4 What is the format of the ESL Interface Manager Command Line Interface command prompt?
A. CLI >
B. <user>/<command_level> >
C. IM >
D. <library name> >
Answer: B

Q: 5 The Interface Manager card in an ESL library connects to the Fibre Channel Interface Controllers across a ____.
A. PCI bus
B. multimode Fibre Channel cable
C. private Ethernet cable
D. serial cable
Answer: C

Q: 6 The Actions button on a Command View ESL screen is used to ____.
A. perform the selected action
B. open a menu of currently available actions
C. display information about the current action
D. take control over the current action
Answer: B

Q: 7 From which Operator Control Panel screen can you configure library options?
A. License
B. Tapes
C. Services
D. Operator
Answer: D

Q: 8 The cascade port of the Interface Manager card in an ESL library uses ____.
A. DHCP by default to acquire an IP address across the network
B. a pre-assigned, customizable IP address
C. no IP address by default; you must set it during the configuration process
D. a hardcoded IP address that cannot be changed
Answer: D

Q: 9 What is the default baud rate for configuring the Fibre Channel interface card though the serial connection?
A. 9600
B. 19200
C. 57600
D. 115200
Answer: D

Q: 10 Which connection type has the highest priority when connecting to a Network Storage Router (NSR) through the Interface Manager card?
A. Command View ESL
B. Telnet
C. FTP
D. Serial
Answer: D

Q: 11 Which HP SDLT technology features are NOT provided in Ultrium? Select TWO.
A. Adaptive Tape Speed
B. linear recording
C. pivoting optical servo
D. cartridge memory
E. DLT backward read compatibility
Answer: C, E

Q: 12 Which HP Ultrium technology features are NOT provided in SDLT? Select TWO.
A. linear Recording
B. DLT backward compatibility
C. Adaptive Tape Speed
D. pivoting optical servo
E. cartridge memory
Answer: C, E

Q: 13 What is the maximum number of Ultrium-2 tape drives supported per SCSI port?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 14 Which different slot licenses does the ESL9595 support?
A. 200, 400, and 595
B. 100, 300, and 595
C. 400, 500, and 595
D. 326, 450, and 595
Answer: C

Q: 15 Which document should you refer to when planning to install an ESL9000 library?
A. ESL9000 Series Tape Library Maintenance and Service Guide
B. ESL9000 Series Tape Library Pre-Installation Site Survey
C. ESL9000 Series Tape Library User Guide
D. ESL9000 Series Tape Library PTM Installation Guide
Answer: B

Q: 16 Adaptive Tape Speed _____.
A. slows down transmission speed if the tape drive cannot handle the load
B. enables the tape drive to adjust its performance to the incoming data rate
C. decompresses incoming data to provide enough performance to keep the drive streaming
D. automatically adjusts the compression ratio to the data type
Answer: B

Q: 17 How many ESL9595s can be configured in a multi-unit configuration?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
Answer: C

Q: 18 Which enhanced function for the ESL9000 library is provided by the combination of Interface Manager and Data Protector?
A. automatic integration in Media Operations
B. direct backup
C. automatic configuration
D. enhanced automatic load balancing
Answer: B

Q: 19 What is the most common type of loop disruption?
A. loop initialization phases
B. port logins
C. loop arbitrations
D. initiator changes
Answer: A

Q: 20 What is the purpose of the Command View ESL? Select TWO.
A. Storage Management Appliance integration
B. remote server firmware update
C. license key summary
D. remote library power cycle
E. device monitoring
Answer: C, E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved