Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-236 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-236 Sample Questions:

Q: 1
What should be the maximum number of active storage controller ports per inter-switch link in a high throughput computing environment?

A. 2
B. 4
C. 10
D. 20

Answer: D

Q: 2
Which factor can reduce the performance between devices in a Fibre Channel SAN?

A. hop count
B. switch latency
C. inter-switch link latency
D. inter-switch link congestion

Answer: D

Q: 3
Which ports should you use on a B-series switch to establish two Wavelength Division
Multiplexing links to a remote site?

A. ports which belong to the same "Quad"
B. ports which belong to different "Quads"
C. ports on different switches
D. only 2 Gbps ports

Answer: B

Q: 4
What do you recommend if a performance bottleneck is discovered on a link between a 1
Gbps and a 2 Gbps B-series switch?

A. Implement trunking on this link.
B. Implement port channeling on this link.
C. Use multi-mode cable instead of single mode.
D. Replace the 1 Gbps switch with a 2 Gbps switch.

Answer: D

Q: 5
A complex SAN designed for applications with small IOs is used primarily by applications with large IOs. What is the impact to the SAN?

A. The supported hop count is reduced.
B. There may be congestion on inter-switch links.
C. None. SAN design is not dependent on application IO size.
D. The buffer-to-buffer credit on the storage system must be recalculated.

Answer: B

Q: 6
What allows you to check if the configuration of a new switch is compatible with an existing fabric configuration in a B-series fabric?

A. Network View
B. Fabric Manager
C. High Availabiity Fabric Manager
D. OpenView SAN Manager

Answer: B

Q: 7
What is the most effective way to integrate 2 Gbps switches in existing 1 Gbps switch fabrics with many-to-many access?

A. Use 2 Gbps as core and 1 Gbps as edge switches.
B. Use 1 Gbps as core and 2 Gbps as edge switches.
C. Create separate zones for the 1 Gbps and 2 Gbps switches.
D. Use trunking to link every two 1 Gbps ports to a 2 Gbps connection.

Answer: A

Q: 8
Which zoning type is supported if B-series switches are connected to third-party switch products?

A. switch/port level
B. AL_PA level
C. mixed
D. WWN level

Answer: D

Q: 9
Which environment supports a direct Fibre Channel connection between a storage array and server?

A. NonStop server with XP array
B. NonStop server with EVA array
C. MPIO with EVA array
D. Microsoft Cluster with MSA1000

Answer: A

Q: 10
How can you activate optional security features on M-series switches?

A. Enable Secure Fabric mode.
B. Use VSANs instead of zones.
C. Enable Enterprise Fabric mode.
D. Use object level zoning.

Answer: C

Q: 11
What does the HP SAN Security Services Product provide?

A. security services which include the implementation of third party security products
B. security services which include security review, planning and ongoing audit
C. fiber optic components which do not emit electromagnetic radiation
D. product specific installation and maintenance, but no security audit

Answer: B

Q: 12
What must you use to establish a communication link between two existing fabrics with different PID bit settings?

A. a router
B. a bridge
C. virtual SANs
D. tunneling

Answer: A

Q: 13
A customer requests an inventory and storage resource planning tool in a SAN
environment. What is the recommended software?

A. Array Configuration Utility
B. HP OpenView Storage Builder
C. HP OpenView Storage Allocater
D. Storage System Array Controller Software

Answer: B

Q: 14
What is the meaning of multipathing in a SAN environment?

A. a general term for trunking and port channeling
B. at least two separate data paths between server and storage
C. a SAN topology where any switch has at least two links to any other switch
D. at least two inter-switch links between switches

Answer: B

Q: 15
Which security feature in an M-series environment allows only registered servers or storage systems to connect to the fabric?

A. fabric binding
B. switch binding
C. WWN zoning
D. VSAN

Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved