Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-205 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-205 Sample Questions:

Q: 1 What is the maximum number of partitions allowed when configuring partitions on an EML E-Series tape library?
A. 5
B. 6
C. 7
D. 8
Answer: B

Q: 2 What is the hard wired IP address of the interface controller card in an EML E-Series tape library when connected to the cascade port?
A. 155.155.155.1
B. 192.168.2.1
C. 10.0.0.1
D. 1.1.1.1
Answer: B

Q: 3 What are the standard cabling requirements for the Interface Manager card of an EML E-Series tape library?
A. 4 x Ethernet to interface controllers, 1 x Ethernet to robotics controller, 1 x Ethernet to LAN
B. 4 x Ethernet to interface controllers, 1 x Fibre Channel to robotics controller, 1 x Ethernet to LAN
C. 4 x Fibre Channel to interface controllers, 1 x Fibre Channel to robotics controller, 1 x Ethernet to LAN
D. 4 x Fibre Channel to interface controllers, 1 x Ethernet to robotics controller, 1 x Ethernet to LAN
Answer: A

Q: 4 When configuring logical libraries from an EML E-Series tape library, mailslots ____.
A. must be configured for each logical library
B. are optional and may or may not be configured
C. can only be configured for Data Protector
D. are configured after the logical devices are created and presented to the hosts
Answer: B

Q: 5 When completing the installation process in an EML E-Series tape library, how can you verify that the Fibre Channel links are functioning properly?
A. Disconnect and reconnect the cables and check the link indicators.
B. Execute the fcping diagnostic utility from the management station.
C. Power cycle the tape library and check the OCP messages.
D. Issue the "diaggetput" command from the command line interface.
Answer: A

Q: 6 What is NOT a severity level for events on EML E-Series tape libraries?
A. information
B. critical
C. warning
D. communication
Answer: D

Q: 7 Which user interface is recommended to perform firmware updates on components of an EML E-Series tape library?
A. Command View TL GUI
B. Command Line Interface
C. Library and Tape Tools
D. Operator Control Panel
Answer: A

Q: 8 When replacing a failed Ultrium tape drive in an EML E-Series tape library, the library ____.
A. must be offline with no I/Os going to any other drives
B. must be powered off before replacing the new drive
C. automatically recognizes the new drive without rebooting
D. must be rebooted to recognize the new drive
Answer: D

Q: 9 For data file sizes less than 64 KB, it is advisable to perform ____ backups.
A. direct access
B. snapshot
C. file-by-file
D. sequential
Answer: D

Q: 10 What is NOT a feature of the HP Extended Tape Library Architecture of which the HP EML E-Series library is a part?
A. provides a cost effective replacement for enterprise storage arrays
B. provides an architectural platform for future library enhancements
C. enables device-level security with Secure Manager access control
D. delivers complete library manageability through web and telnet interfaces
Answer: A

Q: 11 On which FRU component of an EML E-Series tape library do two versions of library firmware reside?
A. library robotics controller card
B. Interface Manager memory card
C. Interface Manager card
D. interface controller card
Answer: A

Q: 12 An EML E-Series tape library and several hosts are connected to a SAN and power is on. What must you do to gain host access to the library?
A. Nothing, as all hosts have access by default.
B. Enable host access from Secure Manager.
C. Disconnect and reconnect the Fibre Channel HBAs.
D. Configure library access on the hosts and reboot them.
Answer: B

Q: 13 Which additional components are required when you add a fifth tape drive to an EML E-Series tape library? Select THREE.
A. network controller card
B. card cage expansion module
C. Interface Manager card
D. tape drive expansion module
E. interface controller card
F. Fibre Channel expansion module
Answer: B, D, E

Q: 14 What are the minimum requirements to use the Command View TL graphical user interface (GUI)?
A. interface controller and Command View TL
B. management station and Command View TL
C. interface controller, Command View TL, and GUI client with a supported Web browser
D. management station, Command View TL, and GUI client with a supported Web browser
Answer: D

Q: 15 Excessive R/W-head wear due to tape repositioning is a result of not providing the correct ____.
A. feed speed
B. block size
C. file size
D. compression ratio
Answer: A

Q: 16 What is the most critical factor affecting performance at the disk subsystem during a backup?
A. disk connection speed
B. disk fragmentation
C. tape feed speed
D. compression ratio
Answer: B

Q: 17 An EML E-Series tape library is powered on. Before opening the library front door, _____.
A. operable robotics must be parked
B. the library must be powered off
C. the Operator Control Panel must indicate "service request"
D. cartridges must be removed from the load ports
Answer: A

Q: 18 A virtual library presented to a host from a physical EML E-Series tape library is a ____ device.
A. virtual tape
B. dynamic library
C. logical disk
D. logical library
Answer: D

Q: 19 Which HP tool is used to measure sequential performance?
A. Performance Analysis Tool
B. TapePerf
C. I/OMeter
D. HPReadData
Answer: A

Q: 20 What should be present in an EML E-Series tape library equipped with redundant power supplies?
A. second fan assembly
B. card cage expansion module
C. second power distribution unit
D. Y-cables to the power supplies
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved