Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-176 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-176 Sample Questions:

Q: 1
When new accounts are created in HP SIM, which items make up the combination of the role-based authorization? Select THREE.

A. taskbox
B. role-set
C. toolbox
D. password
E. system or system group
F. user

Answer: C, E, F

Q: 2
Where is DMI information defined?

A. in a DMI sysOID file
B. in a Management Information Base (MIB) file
C. in a Management Information Format (MIF) file
D. in the globalsettings.props file

Answer: C

Q: 3
Your environment consists of several ProLiant servers monitored by PMP 3.0. Some of these servers are monitored using demo licenses. After using the Data Migration Tool to upgrade PMP, the servers with demo licenses are no longer monitored. Why?

A. The PMP upgrade no longer supports demo licenses.
B. Monitoring of all servers must be stopped prior to running the Data Migration Tool.
C. The Data Migration Tool does not support migrating demo licenses.
D. Monitoring of servers with demo licenses must be disabled prior to running the Data
Migration Tool.
E. The Data Migration Tool automatically disables monitoring of servers with demo licenses, and they must be re-enabled manually.

Answer: C

Q: 4
You want to deploy multiple patches to a server using VPM. Each patch requires a reboot. How will VPM handle these reboots?

A. VPM gives you the opportunity to suppress each reboot until the last patch is installed.
B. VPM will automatically wait until all patches are installed before rebooting.
C. VPM will automatically reboot after each patch is installed.
D. VPM waits for user interaction after each patch is installed.

Answer: A

Q: 5
You want to remove a user from the HP SIM database. What should you do with the tasks owned by that user?

A. Nothing, they get automatically assigned to the administrator.
B. Create a copy of these tasks and save under another users name.
C. Drag and drop the tasks to another user.
D. Remove or reassign the tasks before the user is removed.

Answer: D

Q: 6
You want to deploy the SMP agent to the server. How should you proceed?

A. Select Install SMP agent from the deploy drivers, firmware and agents menu in HP SIM.
B. Deploy the license to the server using license manager in HP SIM. The agent is automatically installed with the license.
C. Select the SMP Agent manager in HP SIM to deploy the agent.
D. Deploy the ProLiant Support Pack to the server. The SMP agent is included.

Answer: A

Q: 7
What is a feature of the Version Control Agent (VCA)? Select TWO.

A. The VCA retrieves software and firmware inventory from the managed system.
B. The VCA can use a remote repository that is not managed by a VCRM.
C. The VCA uses SSH to securely communicate with the VCRM.
D. The VCA is used to install firmware updates on ProLiant BL-p network switches.
E. The VCA logs activities, such as software installations.

Answer: A, E

Q: 8
A system administrator wants to verify the World-Wide Name of a storage switch. How can this be verified using HP SIM?

A. Use the SMI-S get tool in HP SIM to obtain the World Wide Name.
B. Expand the identification info on the switch system page.
C. Expand the ports info on the switch system page.
D. Create a new report and select full details for the appropriate switch.

Answer: C

Q: 9
Which component, running on the managed nodes, enables the Distributed Task Facility
(DTF) to execute commands on managed nodes running Windows?

A. WMI mapper
B. SSH client
C. SSH server
D. Version Control Agent

Answer: C

Q: 10
Within Secure Socket Layer (SSL), how are public keys distributed?

A. by using the mxagentconfig tool in HP SIM
B. by placing them within digital certificates
C. by digitally signing the SSL key
D. by copying them manually to the managed hosts

Answer: B

Q: 11
You just finished installing HP SIM and want to discover new devices on the network. Besides automatic and manual discovery, which option is available?

A. Use a database tool to add the device directly into HP SIM.
B. Import a HOSTS file.
C. Use the mxdiscovery command.
D. Import an LMHOSTS file.

Answer: B

Q: 12
If a server is licensed but not marked for monitoring, what status will be displayed in the
PF column of the HP SIM homepage? Select TWO.

A. Critical
B. Minor
C. Normal
D. Major
E. Unknown

Answer: C, E

Q: 13
Which option best describes the HP SIM 5.0 users who can copy, create, edit, or delete reports?

A. users with full and limited configuration rights
B. users with login access rights to the database
C. collection owners
D. collection creators

Answer: A

Q: 14
One of your monitored servers receives a new IP address from the DHCP server. After the next discovery, HP SIM displays this system as a new entry, whereas the previous entry for the same system is marked with a critical status. Why?

A. The DHCP server is not configured properly and has not expired the old IP address.
B. The DNS forward lookup zone has not been configured.
C. The DNS server is not configured on the network.
D. The DHCP server has not yet reconciled all the scopes.

Answer: C

Q: 15
When a system administrator creates a task to update software and firmware on systems
in HP SIM running Windows, what happens?

A. HP SIM contacts the HP Management Agents on the target systems who take care of the update process.
B. HP SIM sends update software commands to the VCA on the target systems. The
VCA contacts the HP Management agents to start the update.
C. HP SIM sends update software commands to the VCA on the target systems. The
VCA contacts the VCRM.
D. HP SIM sends update software commands to the VCRM on the target systems. The
VCRM contacts the VCA.

Answer: C

Q: 16
You want to monitor, from within HP SIM, the performance of a virtual machine guest. What should you do?

A. Install the HP SIM management agents on the virtual guest.
B. Select the VM performance tab from the virtual machine guests system page.
C. Install a performance management pack license on the virtual machine guest.
D. Configure the VMM agent to link into the insight management agents.

Answer: B

Q: 17
When HP SIM accesses the SQL database on a Windows CMS, which account is being used?

A. The IIS account credential on the CMS server.
B. The account credentials attached to the HP SIM service at the time of installation.
C. The account credentials stored in the HP SIM private keystore. D. The account credentials of the user that is logged in.

Answer: B

Q: 18
Which security protocol is used by HP SIM for Secure Task Execution and Single Login?

A. WBEM
B. HTTPS
C. SSL
D. DTF

Answer: C

Q: 19
What is true about the Distributed Task Facility (DTF)?

A. It is a means of securing the communication between the browser and the CMS.
B. It is used by HP SIM to prevent misuse of an unattended session.
C. It is a distributed secure mechanism for launching tools on a managed node.
D. It uses a Certificate Authority (CA) to bind the SSL public key to the authorized user.

Answer: C

Q: 20
When a system administrator attempts to update the firmware on a p-Class GbE2
interconnect switch using HP SIM, the update is unsuccessful. What could be the reason?

A. The VCA agent on the p-Class GbE2 interconnect switch is not active.
B. The HP SIM server is running on Linux.
C. The p-Class GbE2 interconnect switch is not licensed for firmware upgrades.
D. The p-Class GbE2 interconnect switch can only be upgraded using the serial connection.

Answer: B

Q: 21
When checking the performance of a database server in HP SIM, you notice that there is no performance data available. What could be a possible cause?

A. The performance agent is not installed on the database server.
B. The Insight Management agents are not running on the database server.
C. The performance mapper service is not running on the database server.
D. The firmware of the database server is not up-to-date.

Answer: B

Q: 22
How does HP SIM ensure data integrity and privacy during communication between the web browser and the Central Management Server (CMS)?

A. by using the Distributed Task Facility (DTF) and secure task execution
B. by using three-way authentication
C. by using Secure Sockets Layer (SSL) and trust certificates
D. by using the Secure Shell (SSH) protocol and SSH keys

Answer: C

Q: 23
You have been running an HP SIM server for approximately one year and would like to update the MIBs to add support for the newly installed servers. How should you proceed? Select TWO.

A. Update the local HP SIM management agents on the CMS.
B. Use the VCA running on the CMS to update the MIBs automatically.
C. Download the latest MIB update kit from the HP website.
D. Use the VCRM functionality in HP SIM to automatically download the latest MIBs.
E. Use the scripting files from the Management CD located in the \MIBs folder.

Answer: C, E

Q: 24
When is it required to install the WMI mapper on a Windows-based Central Management
Server (CMS)?

A. when at least one device managed by the CMS is running an HP-UX operating system
B. when at least one device managed by the CMS is running an HP OpenVMS operating system
C. when at least one device managed by the CMS is running a Windows operating system
D. when at least one device managed by the CMS is running a Linux operating system

Answer: C

Q: 25
You want to create a template from a virtual machine guest. What should you do before creating the template?

A. Suspend the virtual machine guest to disk.
B. Stop the virtual machine guest.
C. Pause the virtual machine guest.
D. Compress the virtual machine guest.

Answer: B

Q: 26
When HP SIM accesses the SQL database on a Windows CMS, which account is being used?

A. The account credentials attached to the HP SIM service at the time of installation.
B. The account credentials stored in the HP SIM private keystore.
C. The IIS account credential on the CMS server.
D. The account credentials of the user that is logged in.

Answer: A

Q: 27
What is used by the version control feature in HP SIM to perform software and firmware updates?

A. Version Control Agent (VCA)
B. Version Control Repository Manager (VCRM)
C. HP Management agents
D. Version Control Update Manager

Answer: A

Q: 28
A VPM comprehensive vulnerability scan identifies vulnerabilities in which categories? Select THREE.

A. spam mailing
B. man in the middle attacks
C. malware like viruses and worms
D. firmware revisions
E. password cracker
F. denial of service vulnerabilities

Answer: C, E, F

Q: 29
What provides Windows support to WBEM applications?

A. Tomcat web server
B. WBEM service layer
C. OpenSSH
D. WMI Mapper

Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved