Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-144 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-144 Sample Questions:

1. What is a disadvantage of dynamic routing?
A. Dynamic routing does not allow you to restrict which networks are included in routing tables.
B. Dynamic routing can consume bandwidth and CPU processes on the router.
C. Dynamic routing is less scalable than static routing.
D. Dynamic routing makes adding new networks to a WAN difficult.
Answer: B

2. How many access control lists (ACLs) can you apply directly to one interface?
A. 1
B. 2
C. 5
D. unlimited number
Answer: B

3. Which command allows you to use enable mode commands from any mode except basic mode?
A. the get command
B. the go command
C. the nomode command
D. the do command
Answer: D

4. Which interfaces can be configured as DHCP clients? Select TWO.
A. BRI interface
B. ADSL interface
C. ATM subinterface
D. Ethernet interface
E. Frame Relay interface
F. DSX-1 or G. 703 interface
Answer: C, D

5. Which type of connection may be used for the backup modules on the ProCurve Secure Router?
A. Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL)2+, Annex A or Annex B
B. T1 or E1 connections
C. Integrated Services Digital Network (ISDN) connection
D. Asynchronous Transfer Mode (ATM) connection
Answer: C

6. Which feature does the ProCurve Secure Router 7203dl provide that the ProCurve Secure Router 7102dl does not?
A. built-in encryption module
B. support for redundant power source (RPS)
C. one additional Ethernet port
D. support for up to 6 ADSL lines
Answer: B

7. Which steps must you complete to enable access to the ProCurve Secure Router's web interface? Select TWO.
A. Enable the ftp server.
B. Enable the http server.
C. Configure a Telnet password.
D. Configure an enable mode password.
E. Configure a username and password.
F. Configure an ACL permitting FTP traffic.
Answer: B, E

8. Which tasks can you use CompactFlash to complete? Select TWO.
A. Configure routers at remote sites.
B. Increase RAM on the router by configuring virtual memory.
C. Enter bootstrap mode.
D. Back up configuration files.
E. Enable IPSec security.
F. Store and view the Secure Router OS in an uncompressed format.
Answer: A, D

9. Which Quality of Service (QoS) features does the ProCurve Secure Router support? Select TWO.
A. custom queuing
B. low latency queuing (LLQ)
C. weighted fair queuing (WFQ)
D. generic traffic shaping (GTS)
E. Frame Relay traffic shaping (FRTS)
Answer: B, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved