Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-093 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-093 Sample Questions:

Q: 1 Which file would you edit to enable each node in the cluster to automatically start or join the cluster at boot time?
A. cmcld
B. cmlvmd
C. cmcluster
D. cmclconfig
Answer: C

Q: 2 Which file controls the default behavior of the boot process to activate all known volume groups at boot time?
A. lvmrc
B. lvmtab
C. inetd.conf
D. rc.config
Answer: A

Q: 3 What are the results of the cmapplyconf command?
A. creates the cmcld file and distributes it to all nodes
B. creates the cmclconfig file and distributes it to all nodes
C. creates the cmclconfig file and distributes the ascii file and the cmclconfig file to all nodes
D. creates the cmclcuster file and distributes the ascii file and the cmclconfig file to all nodes
Answer: B

Q: 4 What is the purpose of a lock disk in a cluster?
A. prevents activation of unclustered disks
B. keeps track of who is activating each volume group
C. prevents split-brain syndrome in the cluster
D. locks non-root users from running Serviceguard commands
Answer: C

Q: 5 What is the function of the lock disk in a Serviceguard cluster?
A. ensures that Quorum occurs for a cluster formation
B. determines which node becomes the cluster coordinator
C. keeps track of which volume groups are activated on each node
D. avoids the cluster splitting into two running clusters and corrupting data
Answer: D

Q: 6 In Serviceguard, the term "rolling upgrade" refers to which actions? Select TWO.
A. migrating to new disk storage
B. applying operating system patches
C. upgrading network switch equipment
D. introducing a new operating system revision
Answer: B, D

Q: 7 In the context of high availability, which phrase describes mean time to failure?
A. the amount of time to indefinitely restart a failed service
B. the amount of time a system can provide service without failure
C. the amount of time to stop a service after a failure has been experienced
D. the amount of time to resume service after a failure has been experienced
Answer: B

Q: 8 In the context of high availability, what is the affect of split-brain syndrome?
A. different applications accessing the same disks simultaneously
B. two clusters initiate an application that accesses the same disks
C. different users of an application accessing the same disks consecutively
D. two sub-clusters initiated from a single cluster without knowledge of each other
Answer: D

Q: 9 While performing a rolling Serviceguard software upgrade, which statements are true? Select TWO.
A. You need at least two nodes running the same Serviceguard release.
B. You must change the cluster configuration as each node is updated.
C. You cannot change the cluster configuration files.
D. You may have up to three versions of Serviceguard running.
E. You cannot use the new features of the new Serviceguard release.
Answer: C, E

Q: 10 A server node in an Serviceguard cluster contains three LAN interface cards; two 100baseT Ethernet NICs and one 1000baseT gigabit Ethernet NIC, with the intent of providing a high speed data LAN with redundancy. What is a consequence of this LAN configuration?
A. The NICs for the data LAN and failover LAN must be identical.
B. The gigabit Ethernet and the 100baseT NICs cannot share the same subnet.
C. Three NICs are insufficient to provide redundancy for both the data and the heartbeat LAN.
D. The data packet size on the gigabit Ethernet is larger than the 1000baseT NIC and therefore will cause additional network latency.
Answer: A

Q: 11 What is the correct way to shutdown node_a when it is part of a two node cluster?
Current snapshot of the cluster:
node_a - pkg1 running
node_b - pkg2 running
A. [node_a]#: cmhaltpkg pkg1
[node_b]#: cmhaltnode -f
[node_b]#: cmrunpkg -n node_b pkg1
[node_a]#: shutdown -h 0
B. [node_a]#: cmhaltpkg pkg1
[node_b]#: cmrunpkg -n node_b pkg1
[node_a]#: cmhaltnode
[node_a]#: shutdown -h 0
C. [node_b]#: cmhaltpkg pkg2
[node_a]#: cmhaltcl -f
[node_b]#: cmrunpkg -n node_b pkg1
[node_a]#: shutdown -h 0
D. [node_b]#: cmhaltpkg pkg1
[node_a]#: cmhaltcl -f
[node_ b]#: cmrunpkg -n node_b pkg1
[node_a]#: shutdown -h 0
Answer: B

Q: 12 Which commands move a package called pkg to the alternate nodeB?
A. cmhaltpkg; cmrunpkg pkg
B. cmhaltpkg; cmmvpkg -n nodeB pkg
C. cmhaltpkg; cmrunpkg pkg; cmmodpkg -e pkg
D. cmhaltpkg; cmrunpkg -n nodeB pkg; cmmodpkg -e pkg
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved