Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-092 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-092 Sample Questions:

1. The values for the login_name, login_directory, and login_shell variables are configured in which file?
A. /etc/passwd
B. /etc/profile
C. /etc/default
D. $HOME/.profile
Answer: A

2. When will the following command run if placed in a crontab?
0 0 1,15 * * /sbin/myprog
A. not enough data to determine the frequency
B. every hour on the 1st and 15th minute
C. at midnight on the 1st and 15th of each month
D. every day, every hour on the 1st and 15th second
Answer: C

3. What are examples of SYS-V IPC services? Select THREE
A. signals
B. threads
C. semaphores
D. sense switches
E. shared memory
F. message queues
Answer: C, E, F

4. After defining a new vPar, what will allow you to install the new vPar boot disk using Ignite?
A. from the MP: CM>VPARLOAD -p -d LAN
B. from the vPar monitor: MON>VPARINSTALL
C. bring down all vPar kernels, and from the nPar BCH main menu: vparboot
D. from any kernel running in the complex:
vparinstall -p -S
E. from an HP-UX instance on another vPar running on the same nPar: execute vparboot
-p vParName \ -I ,/opt/ignite/bin/winstall
Answer: E

5. On which port does the telnet daemon listen for client requests?
A. 69
B. 23
C. 111
D. 115
Answer: B

6. Which configuration file is involved when auto_parms is determining if an interface should be configured to request a DHCP lease?
A. netconf
B. dhcpconf
C. dhcpdconf
D. auto_parms.conf
Answer: A

7. What must be configured on an Ignite-UX server? Select TWO.
A. tftp
B. NFS
C. NTP
D. telnet
E. SMTP
Answer: A, B

8. What are the major areas of internal functionality of the HP-UX operating system? Select THREE.
A. user shell
B. file system
C. virtual memory allocation
D.support of firmware upgrades
E. process scheduling and execution
Answer: B, C, E

9. Which run states are valid for a process under HP-UX? Select THREE.
A. waiting
B. zombie
C. pending
D. sleeping
E. signaling
F. ready to run
Answer: B, D, F

10. You have been managing the UNIX Server, usersys02, for 2 years and all patches and OS updates are current. During your daily operations you notice that there are multiple logins for user, manager04, using the who command. You know that the manager is not running that many sessions. In addition to discussing best security practices with the manager, what other actions can you take?
A. Change the default setting in /etc/security from 0 to 5
B. Change the default setting in /etc/security from 100 to 5
C. Change the default setting in /etc/default/security from 0 to 5
D. Change the default setting in /etc/default/security from 100 to 5
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved