Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-090 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-090 Sample Questions:

Q: 1 Which virtualization feature is unique to HP Integrity Servers with VSE versus IBM pSseries servers?
A. resource partitioning within a single OS image
B. sub-processor partitions executing separate OS images
C. single processor partitions executing separate OS images
D. electrically isolated partitions executing separate OS images
Answer: D

Q: 2 A customer running an Internet store closes their books every night and therefore has an end-of-day processing requirement for extra processor power for one hour.
Which virtualization solution can automatically provide one extra processor for one hour and is available uniquely from HP (versus IBM or SUN UNIX solutions)?
A. Workload Manager to activate iCAP processors
B. PRM to dynamically increase pSet size for one hour
C. Global Workload Manager to activate TiCAP processors for one hour
D. Partition Manager to shift one processor into the needed partition for one hour
Answer: C

Q: 3 Which virtualization feature is unique to HP Integrity Servers with VSE versus SUN Solaris servers?
A. resource partitioning within a single OS image
B. secure resource access within a single OS image
C. temporarily activating processors within a single OS image
D. electrically isolated partitions executing separate OS images
Answer: C

Q: 4 Your company has an installed base of servers with an average utilization of 10% and an average peak utilization of 40%. What is the best solution to implement to improve server utilization and reduce costs?
A. high availability - increasing the number of redundant servers
B. patching - updating every operating system instance to the latest revision
C. server upgrades - replacing old servers with newer, more powerful servers
D. consolidation - stacking multiple applications and/or operating systems on fewer servers
Answer: D

Q: 5 What is the HP definition of virtualization?
A. the process of abstracting applications and operating systems from physical resources
B. an approach to IT that pools and shares resources so utilization is optimized and supply automatically meets demand
C. an approach that allows you to run multiple operating systems at the same time on the same server without rebooting or repartitioning your disk
D. the process of presenting a logical grouping or subset of computing resources so that they can be accessed in ways that are different than the physical configuration
Answer: B

Q: 6 What are the intelligent control products in the HP Virtual Server Environment? (Select four.)
A. HP VirtualCenter
B. HP Virtualization Engine
C. HP Server Migration Pack
D. HP Integrity Essentials iLO
E. HP Systems Insight Manager
F. HP Integrity Essentials VMotion
G. HP Virtual Machine Management Pack
H. HP Integrity Essentials Capacity Advisor
I. HP Integrity Essentials Virtualization Manager
I. HP Integrity Essentials Global Workload Manager
Answer: E, H, I, J

Q: 7 In which server infrastructure can you deploy the HP Virtual Server Environment?
A. HP ProLiant servers
B. HP NonStop servers
C. Unix servers from all vendors
D. HP Integrity and HP 9000 servers
Answer: D

Q: 8 Which high availability components are part of the HP Virtual Server Environment? (Select four.)
A. HP Sysplex
B. HP Hyperplex
C. HP Metrocluster
D. HP Serviceguard
E. HP Continentalclusters
F. HP Veritas Cluster Server
G. HP Serviceguard Storage Management Suite
Answer: C, D, E, G

Q: 9 HP provides HP Virtual Server Environment Reference Architectures for several key applications; including Oracle Database, SAP, BEA WebLogic, WebSphere, SAS, and others. In which way does the HP Virtual Server Environment Reference Architectures allow you to deploy virtualized environments more quickly?
A. They are turnkey, out of the box virtualization solutions.
B. They are documented, pre-tested, customizable configurations.
C. They include consulting services from HP Consulting and Integration.
D. They include all the product numbers for ordering complete solutions from HP.
Answer: B

Q: 10 A customer has several large mission critical workloads, each having different OS tuneables and application patch levels. They want to implement a midrange Integrity server solution and use partitioning to provide the highest levels of isolation. Which VSE approach is best?
A. nPartitions
B. Virtual Partitions
C. Integrity Virtual Machines
D. Process Resource Manager
Answer: A

Q: 11 What is required for users on one virtual partition to be able to access files or file systems on other partitions? (Select two.)
A. A multi-threaded application is able to share L2 cache.
B. The vPar is running HP-UX 11i in shared partition mode.
C. File systems are NFS-mounted using common network.
D. Cluster-aware volume groups are used within Serviceguard.
E. The System Admin (root) chmod 777 is issued from console.
Answer: C, D

Q: 12 What are benefits of the HP VSE Suite bundle (T2786AC)? (Select two.)
A. runs on any HP server platform
B. single Software Distributor (SD) bundle install
C. included with the Mission Critical Operating Environment
D. ability to choose between vPars and HP Integrity Virtual Machines licenses
E. ability to choose between Instant Capacity and Temporary Instant Capacity licenses
F. ability to choose between HP-UX Workload Manager and HP Integrity Essentials Global Workload Manager licenses
Answer: D, F

Q: 13 HP Serviceguard Manager can manage nodes that run which operating systems? (Select two.)
A. Linux
B. HP-UX v11i
C. HP-UX 10.20
D. OpenVMS v7.x
E. Window 2003 Advanced Server
F. Windows 2003 Exchange Server
Answer: A, B

Q: 14 Due to increasing growth, a customer anticipates they will need to purchase twice their current processor capacity over the next year. Which HP Utility Pricing technology provides reserve capacity for their HP Integrity Server?
A. PPU
B. iCAP
C. pSets
D. TiCAP
Answer: B

Q: 15 What is the maximum number of virtual CPUs that can run on a single physical CPU core with HP Integrity Virtual Machines.
A. 5
B. 10
C. 20
D. 40
Answer: C

Q: 16 A Virtual Partition is being added to the HP Systems Insight Manager and the VSE Management Suite management domain. After discovering the system with HP Systems Insight Manager, the system is displayed as a standalone server in Virtualization Manager. What could cause this? (Select two.)
A. The SNMP read community name is not valid for the system.
B. The system does not have the SNMP Virtual Partition agent running.
C. The system does not have the WBEM Virtual Partition provider installed and running.
D. The WBEM credentials HP Systems Insight Manager has are not valid for the system.
E. The SSH authentication has not been configured between the central management server and the system.
Answer: C, D

Q: 17 A customer has an environment with primarily one and two processor servers. These servers have low utilization levels, even at peak demand. The servers run a lot of separate test and development operating system instances. The customer is upgrading their servers and wants to take advantage of the HP Virtual Server Environment technologies. Based on the product granularity and isolation, which partitioning product is the best fit for this customer's new server environment?
A. nPartitions
B. Virtual Partitions
C. Secure Resource Partitions
D. HP Integrity Virtual Machines
Answer: D

Q: 18 The nPartition 1 on a server complex is not responding and appears to be hung. What should you do to reset the nPar?
A. Go to the server cabinet and push the TOC button for nPar 1.
B. Go to the server cabinet and push the reset button on the Management Processor.
C. Login to the complex's management processor, go to the command menu, and type RS.
D. Login to the complex's management processor, go to the configuration menu, and type BO.
E. Login to a running nPar's OS on the same complex and type the command parreset -p 1 -r -f.
Answer: C

Q: 19 A university implements an Integrity server solution with VSE. Three departments have combined their money to purchase this server and have configured three vPars; one for each department. There are Instant Capacity processors in the system. Which approach ensures each department receives their fair share of the server, yet also allows other departments use of unused CPU cycles?
A. PRM with fair share scheduler groups
B. gWLM with fair share scheduler groups
C. WLM with a processor set for each vPar
D. gWLM with Own Borrow policies on each vPar
Answer: D

Q: 20 A customer has several small mission critical Oracle databases where each requires one to two processors. In development, it is noted that the database instances stack together without interactions. They want to implement an rx4640 Integrity server solution that provides the ability to dynamically shift processor and memory resources between the database instances.
Which VSE approach meets these requirements and minimizes OS maintenance?
A. nPartitions
B. Virtual Partitions
C. Integrity Virtual Machines
D. Process Resource Manager
Answer: D

Q: 21 You have installed, configured, and booted up in a Virtual Partition environment and thus have several vPars up and running. However, you have found that the bootup times for the vPars compared to an nPar bootup is significantly longer. What is the most likely cause and fix?
A. The memory granularity is set low; the vPar Database must be recreated.
B. The memory granularity is set high; the vPar Database must be recreated.
C. The memory granularity is set low; use vparmodify to change the setting.
D. The memory granularity is set high; use vparmodify to change the setting.
Answer: A

Q: 22 An administrator attempts to run an HP Systems Insight Manager command line tool on the system jacquot.fc.hp.com. The following error message is returned:
Ssh Operation failed for node: jacquot.fc.hp.com. SshAuthenication Failed.
How can this problem be resolved?
A. Use the HP Systems Insight Manager Configure or Repair Agents task to configure SSH authentication.
B. Use the HP Systems Insight Manager mxuser command to set the SSH username and password for the system.
C. Use the HP Systems Insight Manager Global Protocol Settings screen to configure the SSH username and password.
D. Use the HP Systems Insight Manager System Protocol Settings screen to copy the SSH public key to the managed system.
Answer: A

Q: 23 A user named johnny has been managing three systems for several months with Virtualization Manager. However, one of the three systems disappeared from Virtualization Manager, yet the system is still shown in HP Systems Insight Manager. What could cause this?
A. The system's trial license has expired.
B. The system was deleted from HP Systems Insight Manager.
C. The system was removed from the VSE Management Suite system list.
D. Authorizations for the missing system were removed for the user johnny.
Answer: A

Q: 24 A customer has a mission critical application which requires 16 CPUs and is running in a two cell nPar. Other configuration information includes: single I/O chassis, mirrored root disks, 1000baseT NICs with APA, multiple FC HBAs with PVlinks redundancy. What is the first step to take to increase single nPar availability?
A. add redundant power supplies for the nPar
B. add redundant fans and blowers for the nPar
C. add Serviceguard clustering of the application
D. add redundant power supplies for the I/O chassis
E. add an additional I/O chassis and mirror across the chassis
Answer: E

Q: 25 A customer has a Virtual Partition that is being managed by Global Workload Manager (gWLM). It was working fine, but after the system rebooted, gWLM was no longer managing the system's resource. What could cause this?
A. The gwlm command wasn't added to /etc/profile.
B. The gWLM agent was not installed on the system.
C. The file /etc/rc.config.d/gwlmCtl was not modified to start the gWLM Agent at boot time.
D. The gWLM agent was not added to /etc/inittab so it is started at run level 2 as recommended by HP.
Answer: C

 


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved