Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-087 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-087 Sample Questions:

Q: 1 Which HP sales support tool searches 150 regional price books to ensure financially accurate quotes and uses rules-based configuration checking to ensure that a quoted solution is technically accurate?
A. NSS Sizing Tool
B. ESS IT Consolidation Tool
C. Sales Builder for Windows (SBW)
D. Consolidated Model Selection Form (CMSF)
Answer: C

Q: 2 When you are quoting a solution for a customer, which HP tool allows you to view your selections and alerts you to potential conflicts between operating systems and hardware?
A. NSS Sizing Tool
B. ESS IT Consolidation Tool
C. Sales Builder for Windows (SBW)
D. HP Enterprise Configurator
Answer: C

Q: 3 Which HP offering allows customers who want to pay for their usage to negotiate a timeframe for deployment and payment?
A. HP Managed Capacity
B. HP Workload Manager (WLM)
C. HP Software Customer Connection
D. HP instant Capacity on Demand (iCOD)
Answer: D

Q: 4 For a system to be fault-tolerant, what must it do after it has detected the failure of a primary component?
A. automatically revert to snapshots
B. continue operating without intervention
C. bring affected systems back online if possible
D. generate an event report detailing the problem
Answer: B

Q: 5 Which HP tool helps customers anticipate their server-related expenses by using customer-specific data such as labor rates, power costs, and rack configuration rules to create three-year projections?
A. Customer-Focused Testing (CFT) teams
B. Blade TCO Calculator
C. HP Services Return on Investment (ROI) analysis
D. ESS IT Consolidation Tool
Answer: B

Q: 6 Which tool should you use to create a server or storage-centric solution that provides a growth path with HP and estimates total cost of ownership?
A. Sales Builder Worksheet
B. SAN Design Guide
C. ESS IT Consolidation Tool
D. NSS Sizer
Answer: C

Q: 7 After meeting with IT managers at a global service provider, you have recommended a new deployment of HP Itanium servers and HP EVA5000 storage systems. The CIO of this consulting firm has asked you for additional assistance integrating their new resources with business goals, especially as these goals relate to their growing client information database. Which HP service offering will best help them relate their IT infrastructure evolution to business growth?
A. HP Customer Care
B. HP Software services
C. HP Business Systems Evolution Program
D. Network Storage Services (NSSv)
Answer: D

Q: 8 Which HP competitor has only recently begun to develop storage systems that conform to industry standards established by the Storage Networking Industry Association (SNIA) for heterogeneous storage systems?
A. Dell
B. EMC
C. IBM
D. Sun
Answer: B

Q: 9 You are designing a solution for a large air traffic control project that requires a fully integrated stack of servers that will provide the least amount of downtime and the highest degree of data integrity. Which HP servers would best fit the requirements of this project?
A. HP 9000 servers
B. HP Integrity servers
C. HP ProLiant servers
D. HP NonStop servers
E. HP AlphaServer systems
Answer: D

Q: 10 Which server should you recommend for a customer who requires an ultra-thin, dual-processor capable, high-performance server with on-board manageability, redundant NICs, and a built-in HP Smart Array controller?
A. ProLiant ML350 G3
B. ProLiant DL360 G3
C. ProLiant ML370 G3
D. ProLiant DL380 G3
Answer: B

Q: 11 A medium-sized enterprise customer needs to offload network traffic associated with storage access onto a separate network to effect lower latency and more efficient resource utilization. This target customer is an ideal candidate for which HP product?
A. HP XP storage system
B. Network Attached Storage (NAS) storage system
C. Enterprise Virtual Array (EVA) storage system
D. Volume Shadow Copy Service (VSS) storage system
Answer: C

Q: 12 For which role is the HP EVA3000 storage system most appropriate?
A. as a primary-tier storage utility in a fast-growing corporation
B. as a stand-alone storage utility in a large-capacity environment
C. as a primary-tier storage utility in a small data center
D. as a modular storage utility for the high end of the enterprise
Answer: C

Q: 13 Select the statement that best describes the changing nature of data centers.
A. Racks of scalable systems are decreasing the wattage per square foot (or meter) and British Thermal Units (BTU) per hour.
B. The formula for calculating wattage and BTU averages the power and cooling requirements across the entire data center.
C. Mainframe computers require more power and cooling than today's scalable systems.
D. High-density, stackable servers are reducing floor space and increasing the need for power and cooling.
Answer: D

Q: 14 What is the function of the HP StorageWorks SR2122-2 iSCSI Storage Router?
A. It provides any-to-any connectivity.
B. It supports 2Gb and 1Gb mixed environments.
C. It acts as a loop-switching hub to support cascading.
D. It delivers SAN-like environment across an Ethernet network.
E. It enables low-cost or low-bandwidth edge devices to communicate with fabric devices.
Answer: D

Q: 15 What aspect of network attached storage/storage attached network (NAS/SAN) fusion increases the cost-effectiveness of storage for companies with large amounts of operational data? Select TWO.
A. Scalability allows a company to match its storage infrastructure closely to its storage needs, increasing return on investment.
B. In-box upgrades anticipate storage system evolution, decreasing total cost of ownership.
C. Decentralization of management tasks enables each department to determine its own service level objectives (SLOs).
D. Integration of file and block data increases storage network performance and availability.
E. Virtualization of storage systems increases productivity by reducing the risk of downtime.
Answer: A, D

Q: 16 You have recently convinced a long-term HP 9000 customer that staying with PA-RISC and HP-UX is the best solution given their current business requirements. The competition has told your customer that PA-RISC and HP-UX are scheduled to be retired and that the customer will be left without support. Which elements from the HP roadmaps would resolve their concern? Select TWO.
A. HP e3000 MPE to HP Integrity HP-UX roadmap
B. HP 9000 to HP Integrity hardware upgrade roadmaps
C. HP 9000 Linux to HP Integrity and ProLiant roadmap
D. OpenVMS AlphaServer to HP Integrity roadmap
E. published HP commitment to sell new HP 9000 servers until 2006 and support them until at least 2011
Answer: B, E

Q: 17 How does the HP Enterprise Virtual Array (EVA) family increase a company's operational efficiency? Select TWO.
A. Simplified management reduces IT staff costs.
B. Redeployability allows tomorrow's systems to run on today's machines.
C. Dedicated staff works with company employees to optimize the storage system.
D. The ability to run different operating systems on the same machines reduces the need for redundant hardware.
E. Storage consolidation increases capacity utilization of the storage system.
Answer: A, E

Q: 18 Which function provides investment protection for a customer who has recently invested in HP Integrity servers?
A. consolidated management of the IT infrastructure
B. greater range of data protection options
C. processing power of 64-bit processors
D. support for multiple operating systems
Answer: D

Q: 19 HP NonStop servers are best for which environment?
A. heterogeneous operating system environments
B. business-critical application and real-time high-transaction environments
C. businesses that require multiple operating system capabilities
D. evolving business environments where computing needs outgrow single operating systems
Answer: B

Q: 20 HP is positioned between which main competitors in the enterprise market? Select TWO.
A. Fujitsu
B. Dell
C. Sun
D. EMC
E. IBM
Answer: B, E

Q: 21 An engineering and design business has purchased a system upgrade that includes an HP StorageWorks EVA3000 storage solution and HP Integrity servers. Which characteristic of their new system will enable them to adapt quickly to changes in their business and their market?
Select TWO.
A. redundancy of storage devices
B. server redeployability
C. fully integrated stacks
D. heterogeneous operating system support
E. symmetric multiprocessing (SMP)
Answer: B, D

Q: 22 In which business atmosphere will 64-bit processors provide a strategic advantage? Select TWO.
A. competitive environment in which time to market is essential
B. financially compromised markets that require high performance with low cost
C. highly available environments with no downtime tolerance
D. governmental or military situations that require the highest data security
E. large businesses where fewer, more powerful processors reduce the cost of software licenses
Answer: A, E

Q: 23 Which HP servers are best for customers who might want to change operating systems in the future without making a new investment in servers?
A. HP NonStop
B. HP Integrity
C. HP 9000
D. HP E3000
Answer: B

Q: 24 Which functions of HP OpenView enable a company to profit from their IT infrastructure? Select TWO.
A. remote mirroring minimizes data recovery and downtime costs
B. rapid deployment simplifies implementation and shortens time to market
C. local language support ensures widest application of OpenView components
D. a bottleneck analyzer quickly and automatically resolves performance restrictions
E. end-to-end monitoring permits allocation of IT costs and optimization of resources
Answer: B, E

Q: 25 A customer is currently using HP AlphaServers with Tru64 UNIX in a mission-critical cluster environment. You have explained to them that they can continue using their current IT infrastructure but eventually they will need to migrate to HP-UX. According to the currently published Tru64/HP-UX roadmaps, which version of HP-UX will begin to integrate features from Tru64 UNIX?
A. HP-UX12i
B. HP-UX11iv2
C. HP-UX 11iv3
D. HP-UX11iv2 PI
Answer: C

Q: 26 Which statement identifies a weakness of Sun?
A. traditionally limited to PCs and servers for customers, only beginning to enter storage market
B. unsuccessful in the reseller community for midrange storage sales
C. hardware price decline has increased dependency on software and services
D. its commitment to proprietary Solaris servers excludes support for popular software
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved