Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-086 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-086 Sample Questions:

Q: 1 Which configuration requires two power zones to be enabled on the power enclosure management modules?
A. any configuration that mixes a single phase and three-phase power
B. full 42U rack with four 3U power enclosures connected by mini bus bars
C. full 42U rack with four 3U power enclosures connected by scalable bus bars
D. any configuration that has two or more 3U power enclosures connected to the facility DC power
Answer: B

Q: 2 What is the recommended environment for using high-voltage modular power distribution units (PDUs)?
A. when using 1U power enclosures
B. when using 3U, single-phase power enclosures
C. when using 3U, three-phase power enclosures and redundant power
D. when using 3U, three-phase power enclosures and non-enhanced server blade enclosures
Answer: A

Q: 3 You have an enhanced server blade enclosure connected to a single 3U power enclosure. Only side A of the server blade enclosure is connected to the power enclosure. Which server blade enclosure bays receive DC power?
A. bays 1 through 8
B. bays 1 through 8, plus the interconnect bays
C. bays 1 through 4, plus the interconnect bays
D. bays 1 through 4, plus the interconnect bay on side A
E. bays 5 through 8, plus the interconnect bay on side A
Answer: C

Q: 4 What is the recommended environment for using high-voltage PDUs?
A. when using single-phase power and 3U power enclosures
B. when using facility DC power with a fully-populated 42U rack
C. when using 3U power enclosures with the non-enhanced server blade enclosures
D. when using a large number of server blades that place a high load on the power bus
E. when using the enhanced server blade enclosure in a redundant power configuration
Answer: D

Q: 5 Which UPS supports the p-Class infrastructure and is 3U high?
A. HP R1500XR
B. HP R3000XR
C. HP R5500XR
D. HP R12000XR
Answer: C

Q: 6 When must the load-balancing cable be installed?
A. when one or more power enclosure pairs are installed in a rack
B. when an odd number of power enclosures are installed in a rack
C. when a three-phase power enclosure is connected to the original server blade enclosure
D. when one power enclosure provides redundant power to the original server blade enclosure
Answer: A

Q: 7 What is the maximum combination of power and enhanced server blade enclosures that can be connected to a mini bus bar?
A. 1 power and 2 server blade enclosures
B. 1 power and 3 server blade enclosures
C. 2 power and 2 server blade enclosures
D. 2 power and 3 server blade enclosures
Answer: D

Q: 8 Which power distribution option requires the dual power input kit for power redundancy?
A. mini bus bar
B. power bus box
C. scalable bus bar
D. facility DC power
Answer: A

Q: 9 What is the default administrator account username and password for the Brocade 4Gb SAN Switch?
A. admin/admin
B. admin/password
C. administrator/<blank>
D. administrator/password
Answer: B

Q: 10 You are creating a VLAN on a GbE2 Interconnect Switch. This VLAN must include the crosslink ports. Which ports must you include?
A. ports 1 and 2
B. ports 3 and 4
C. ports 15 and 16
D. ports 17 and 18
Answer: D

Q: 11 When accessing the iLO BL p-Class tab, you receive the "Unable to collect rack data" error message. Why? (Select two.)
A. At least one server blade iLO is not configured.
B. You have not yet licensed all server blade iLOs.
C. At least one management module has mismatched firmware.
D. A DHCP server exists on the network and conflicts with the Static IP Bay Configuration feature.
E. At least one power enclosure or server blade enclosure does not meet the minimum firmware requirements.
Answer: C, E

Q: 12 You have an enhanced server blade enclosure fully populated with ProLiant BL35p server blades. You connect to the bottom server blade in server bay 1 using the local I/O cable, and want to enable the Static IP Bay Configuration feature to automatically assign IP addresses to all server blade iLOs in the enclosure. However, the Static IP Bay Configuration option is not available. Why?
A. A DHCP server exists on your network.
B. You are not connected to the first server blade in the first bay.
C. The management module on the back of the server blade enclosure is incorrectly configured.
D. The power enclosure and the server blade enclosure management ports are not cabled or cabled incorrectly.
Answer: B

Q: 13 What is the default user name and password for the GbE2 Interconnect Switch administrator account?
A. user name: <blank>, password: hp
B. user name: admin, password: admin
C. user name: admin, password: compaq
D. user name: Administrator, password: password
Answer: B

Q: 14 You have a fully populated enhanced server blade enclosure. You connect your laptop with a crossover cable to the RJ-45 port of the local I/O cable and insert the other end of the local I/O cable into the local I/O port in the front of blade 3. You then set your laptop to the IP address 192.168.1.2 and the subnet mask 255.255.255.0. When you enter http://192.168.1.1 in the Microsoft Internet Explorer address field, you receive the "Page not found" error message. Why?
A. The default IP address of the iLO is 192.168.0.1.
B. The iLO Advanced firmware is older than version 1.64 and must be upgraded first.
C. The local I/O cable is already a crossover cable, thus another crossover cable is not required.
D. The power enclosure and the server blade enclosure management ports are not cabled or cabled incorrectly.
Answer: C

Q: 15 How do the HP ProLiant BL p-Class server blades support network attached storage (NAS)? (Select two.)
A. through the embedded network adapters
B. through optional multifunction network adapters
C. through optional mezzanine or balcony host bus adapters
D. through the additional NIC ports on the front of the interconnect switches
E. through the additional NIC ports on the back of the interconnect switches
Answer: A, B

Q: 16 You are configuring an enhanced server blade enclosure that is fully populated with BL35p server blades to boot Windows Server 2003 from a single MSA1000 storage solution. What is the minimum number of logical units (LUNs) you must create on the MSA1000?
A. 2
B. 4
C. 8
D. 16
Answer: D

Q: 17 Which HP server blade uses a Fibre Channel loop to combine two internal SAN port connections to a single external physical connection?
A. ProLiant BL35p
B. ProLiant BL45p
C. ProLiant BL20p G2
D. ProLiant BL20p G3
Answer: A

Q: 18 How many server-facing Fibre Channel ports are included in the Brocade 4Gb SAN switch for the HP BladeSystem?
A. 4
B. 8
C. 12
D. 16
Answer: B

Q: 19 Which HP SIM plug-in component enables scanning for and patching of network vulnerabilities?
A. PIM
B. PMP
C. VMM
D. VPM
Answer: D

Q: 20 You connect to the iLO of a ProLiant BL20p G2 server blade through the Ethernet port. The iLO web interface does not display the BL p-Class tab. Why?
A. The BL p-Class tab is disabled by default.
B. The iLO firmware is older than version 1.64.
C. The iLO Advanced is not licensed in the HP BladeSystem Integrated Management.
D. The BL p-Class tab is only available when accessing the iLO through the local I/O port.
Answer: B

Q: 21 How many IP addresses do you need to manage 48 serial devices using the HP 48-Port Serial Console Server?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: A

Q: 22 What is the benefit of integrating HP Systems Insight Manager with HP OpenView Operations for Windows?
A. correlation of HP hardware status with business service levels
B. unified management of HP servers running HP-UX, Linux, and Windows operating systems
C. automated policy-driven response to heterogeneous operating system, middleware, and application-generated events
D. automated policy-based deployment of heterogeneous operating systems to the HP BladeSystem BL p-Class server blades
Answer: A

Q: 23 You connect your laptop to a ProLiant BL20p G3 server blade through the local I/O port. Your laptop is configured with the IP address of 192.168.1.2 and the subnet mask of 255.255.255.0. You launch Microsoft Internet Explorer and enter http://192.168.1.1, but instead of the iLO web interface, you receive "The page cannot be found" error message. Why?
A. The Static IP Bay Configuration option is disabled.
B. The default IP address of the iLO is 192.168.0.1, not 192.168.1.1.
C. The iLO Advanced is not licensed in the HP BladeSystem Integrated Management.
D. A firmware upgrade, a remote console session, or XML scripting is in progress through the iLO Ethernet port.
Answer: D

Q: 24 Which tool must you use to modify rack configuration parameters such as the name and serial number?
A. iLO Advanced BL p-Class tab
B. Rack Infrastructure Upgrade Utility
C. BladeSystem Integrated Management
D. ROM-Based Setup Utility of the server blade inserted in bay #1
Answer: A

Q: 25 You connect a ProLiant BL35p server blade in a server blade sleeve to the Diagnostic Station. You insert the CAT-5 cable from your laptop into the far-right RJ-45 connector on the front of the Diagnostic Station and set your laptop to the IP address of 192.168.1.2. When you enter http://192.168.1.1 in Microsoft Internet Explorer, you receive the "Page cannot be found" error message. Why?
A. The default IP address of the iLO is 192.168.0.1, not 192.168.1.1.
B. The default IP address 192.168.1.1 is reserved for the front I/O port.
C. iLO becomes disabled when the server blade is connected to the Diagnostic Station.
D. iLO is routed to the far-left RJ-45 connector on the Diagnostic Station, not to the far-right RJ-45 connector.
Answer: B

Q: 26 Which HP BladeSystem hardware component has a 1-year onsite support and warranty?
A. ATA drives
B. SCSI drives
C. power supplies
D. power backplane
Answer: A

Q: 27 You are diagnosing a problem with an HP BladeSystem infrastructure. The installed server blades or interconnect switches do not power on but the power supply AC power LEDs are on. None of the fault LEDs are illuminated. You have ensured that the power enclosure is properly cabled and connected to the power outlets. What is the possible cause of this problem?
A. The power zones are incorrectly set.
B. The power bus bar circuit breakers are in the off position.
C. The power enclosure circuit breakers are in the off position.
D. The sides A and B of the power enclosure do not have an equal number of power supplies.
Answer: B

Q: 28 You connect a fully-populated ProLiant BL45p server blade to the Diagnostic Station. When you attempt to power on the server blade, it does not turn on. Why?
A. You did not use the dual-power input kit.
B. You used a single power supply in the Diagnostic Station instead of two.
C. ProLiant BL45p server blades are not supported with the Diagnostic Station.
D. Two Diagnostic Stations are required to power the ProLiant BL45p server blades.
Answer: B

Q: 29 Which customizable sign-up service enables customers to receive personalized email with product tips, feature articles, driver and support alerts, and other notifications?
A. ActiveAnswers
B. Subscribers Choice
C. Business Support Center
D. Instant Support Enterprise Edition
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved