Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-085 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-085 Sample Questions:

Q: 1 Which rule governs how you should load I/O cards in the IOX cabinet?
A. Fill the I/O chassis completely before installing I/O cards in the IOX cabinet.
B. After you have filled a spare I/O chassis, install redundant I/O devices in the IOX cabinet.
C. For high-availability installations, redundant I/O cards should be installed in the IOX cabinet.
D. Distribute I/O cards evenly between the I/O chassis and the IOX cabinet to maximize bandwidth.
Answer: A

Q: 2 Which statements are true? (Select two.)
A. Processors of different speeds can be mixed in the same cell.
B. Superdome servers support mixing chipsets if they are in different cells.
C. An HP Superdome server can support only one type of chipset at a time.
D. Intel Itanium 2 and mx2 processors can be mixed in the same Superdome server.
E. Processors on the same cell board can be running different firmware versions if they are in separate hard partitions (nPars).
Answer: C, D

Q: 3 Which layered applications are included in the Enterprise Operating Environment? (Select two.)
A. Online JFS
B. Mirrordisk/UX
C. Data Protector
D. Workload Manager (WLM)
E. Enterprise Cluster Toolkit
Answer: A, B

Q: 4 Which resources are required for an nPar I/O chassis in an sx2000 Superdome server? (Select two.)
A. Tape drive
B. Core I/O card
C. Instant Capacity (iCAP) cell
D. Card connected to boot media
E. Card connected to removable media
Answer: D, E

Q: 5 What information does a Guardian Service Processor (GSP) or Management Processor (MP) provide about an HP Superdome server? (Select two.)
A. event logs
B. console logs
C. server power usage
D. processor utilization percentages
E. service level objectives (SLOs) for each partition
Answer: A, B

Q: 6 How should memory be loaded on an sx2000-based Superdome server to obtain best performance?
A. Use double data rate (DDR) DIMMs.
B. Populate one full quadrant at a time.
C. Populate the same echelons on each of the four quadrants.
D. Populate the A echelons on each of the cells, then populate the B echelons.
Answer: C

Q: 7 The best performance is achieved when partitions have how many cells? (Select two.)
A. two
B. three
C. four
D. five
E. six
Answer: A, C

Q: 8 How many HP Superdome servers can you manage with one Support Management Station (SMS)?
A. 8
B. 16
C. 24
D. 32
Answer: B

Q: 9 How can you set how much memory in an HP Superdome is cell local memory, and how much is interleaved memory? (Select two.)
A. nPar commands
B. HP OpenView Operations
C. HP Partition Manager (parmgr)
D. HP Systems Insight Manager (HP SIM)
E. These values are configured at the factory and cannot be changed without changing cell boards.
Answer: A, C

Q: 10 Which business values does HP Workload Manager (WLM) provide by allowing customers to set service level objectives (SLOs)? (Select two.)
A. increase performance
B. efficient resource utilization
C. activate spare processor capacity
D. run multiple workloads on one system
E. maximum system uptime and availability
Answer: B, D

Q: 11 Which memory configuration does HP recommend for an sx1000 Superdome customer who wants the most availability?
A. 16 DIMMS (eight ranks)
B. 32 DIMMS (sixteen ranks)
C. minimum of 4 DIMMS (two ranks)
D. minimum of 8 DIMMS (four ranks)
Answer: C

Q: 12 Which functions does the Support Management Station (SMS) support? (Select two.)
A. activates Instant Capacity (iCAP)
B. displays a log of events for troubleshooting
C. is a console to monitor Superdome servers
D. sets service level objectives (SLOs) for partitions
E. monitors resource usage and allocate resources for partitions
Answer: B, C

Q: 13 How does Pellston technology contribute to reliability and high availability of Montecito processors?
A. It increases the bandwidth of the processor bus.
B. It removes hard cache errors by disabling the affected Level 3 (L3) cache line.
C. It measures processor power consumption and deactivates processors with irregular usage.
D. It measures processor power consumption and increases processor frequency for processors that serve particular applications.
Answer: B

Q: 14 Which devices does HP recommend for each hard partition? (Select two.)
A. DAT
B. DLT
C. LTO
D. DVD
E. CD-ROM
Answer: A, D

Q: 15 Which component of Superdome 32-way server is omitted from the Superdome16-way server's backplane assembly?
A. crossbar links
B. local crossbar communication links
C. cell board connectors for cells 4 through 7
D. cell board connectors for cells 0 through 3
Answer: C

Q: 16 How does Global Shared Memory increase the performance of an sx2000 Superdome server?
A. provides a redundant global clock source
B. provides console functionality for each cell in a Superdome server
C. provides direct remote access to the cell through the Management Processor (MP)
D. shifts networking between partitions to the backplane instead of through I/O subsystems
Answer: D

Q: 17 Which HP Superdome servers support the PCI-X I/O chassis? (Select two.)
A. PA-8700
B. PA-8800
C. PA-9000
D. Itanium 2
E. PA-8600
Answer: B, D

Q: 18 In an sx2000 HP Superdome Server, what is the minimum number of DIMMs you need to install to provide high availability in the memory subsystem?
A. two per cell
B. four per cell
C. eight per cell
D. sixteen per cell
Answer: C

Q: 19 What are the single points of failure in an sx1000 Superdome server? (Select two.)
A. I/O chassis
B. sx2000 chipset
C. crossbar backplane
D. power monitor module
E. Management Processor (MP)
Answer: C, D

Q: 20 Which configuration rule is true for an HP Integrity Superdome cell board memory?
A. DIMMS must all be the same size.
B. Memory must be added all at one time.
C. Individual DIMMS must be loaded in pairs.
D. Mixing DIMM size is allowed with some restrictions.
Answer: D

Q: 21 What is an advantage of running HP-UX on HP 9000 Superdome servers?
A. support for mx2 processors
B. support for the faster PCI-X I/O chassis
C. heterogeneous operating system support
D. choice of Operating Environment bundles
Answer: D

Q: 22 Which design principal should you follow when you want to build partition definitions so that partition traffic is spread across available links?
A. Each cell slot uses dedicated links when routing off the crossbar.
B. Adjacent cell slots use the same link when routing off the crossbar.
C. Use a cross-flex cable to connect to an adjacent backplane.S2/M3/20
D. Set service level objectives (SLOs) for I/O resources according to the ranked priority of the partitions.
Answer: B

Q: 23 How many processor modules should you order for a customer who needs eight cores in an sx2000 Superdome server?
A. one
B. two
C. four
D. eight
Answer: C

Q: 24 Which term best describes how Temporary iCAP (TiCAP) regulates the cost of processor capacity?
A. automatic
B. metered
C. managed
D. pooled
Answer: B

Q: 25 Which tool should you use to ensure goal-based resource allocation in a HP-UX environment?
A. Workload Manager (WLM)
B. Global Workload Manager (gWLM)
C. Process Resource Manager (PRM)
D. HP Systems Insight Manager (HP SIM)
Answer: A

Q: 26 Which statement describes Temporary Instant Capacity (TiCAP)?
A. 30 CPU days usage in one year
B. 30 CPU days usage in three years
C. payments based on metered monthly usage
D. payments based on metered monthly usage
Answer: B

Q: 27 Which operating systems allow the maximum memory per hard partition, the greatest number of processors per hard partition, and the greatest number of I/O connections per hard partition? (Select two.)
A. HP-UX 11i v2
B. OpenVMS 8.3
C. SuSE Linux ES 10
D. Red Hat Linux AS 4.0
E. Microsoft Windows Server 2003
Answer: A, E

Q: 28 Which operating system supports virtual partitions (vPars) on HP Superdome servers and PCI online add and replace (OLAR)?
A. Linux
B. HP-UX
C. OpenVMS
D. Microsoft Windows 2003
Answer: B

Q: 29 Which resources can be changed in a vPar?
A. floating CPU with reboot
B. floating CPU without reboot
C. memory and floating CPU with reboot
D. memory and bound CPU without reboot
Answer: B

Q: 30 Why is a configuration with 12GB of memory per cell not optimal? (Select two.)
A. 24 DIMMs will not fully populate all four buses.
B. Bandwidth is greatest with memory configurations that are a power of two.
C. The configuration would provide better performance with 1GB DIMMs.
D. Single inline memory modules (SIMMs) are not supported on all Superdome servers.
E. Installing memory in eight DIMM increments only uses three of the four memory subsytems.
Answer: A, B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved