Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-084 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-084 Sample Questions:

Q: 1 Which HP performance tools can be used on Integrity servers running HP-UX? (Select two.)
A. HP Operations Agent
B. HP OpenView GlancePlus
C. HP Performance Monitor
D. HP Performance Agent
E. HP Availability Manager
Answer: B, D

Q: 2 How can you improve CPU performance on an Integrity rx1620 server that contains two 1.3GHz/3MB Level 3 cache processors?
A. Add more memory on the system board.
B. Add an additional processor to the system.
C. Replace both 1.3GHz processors with Montecito modules.
D. Replace both 1.3GHz processors with 1.6GHz processors.
Answer: D

Q: 3 Your customer has an Integrity rx4640 server running HP-UX 11i. Which command do you use to perform a minor setting change to the auto boot file located on the boot disk?
A. set auto
B. edit auto
C. boot auto
D. config auto
Answer: B

Q: 4 Your have to deploy an HP Integrity Support Pack to 40 Integrity servers running Windows Server 2003. What can you use to accomplish this task with the least amount of effort? (Select two.)
A. Patch Management Pack (PMP)
B. Extensible Firmware Interface (EFI)
C. Systems Insight Manager (SIM)
D. Version Control Repository Manager (VCRM)
E. Management Processor/Integrated Lights Out (MP/iLO)
Answer: C, D

Q: 5 How do you shut down an Integrity server rx2620 running Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition 64-bit for Itanium, when the Windows console and terminal services are not responding?
A. Use the MP to issue a PC -OFF command.
B. Use the MP to issue the MP shutdown command.
C. Use the SAC console to issue a shutdown command.
D. Press and hold the system power button until the system powers off.
Answer: C

Q: 6 Which EFI command provides information about the current state of the processors?
A. sysmode cpu
B. cpuconfig
C. pdt cpu
D. state cpu
Answer: B

Q: 7 You need to optimize server utilization in real-time. Which solution provides this capability?
A. HP OpenView Service Desk
B. HP OpenView Performance Agent
C. HP Virtual Server Environment (VSE)
D. HP Systems Insight Manager (HP SIM)
Answer: C

Q: 8 Which capability does the Management Processor (MP) in the Integrity rx2620 server provide?
A. offline hardware monitoring
B. hardware administration and management
C. remote HP-UX operating system installation
D. remote monitoring of server room conditions
Answer: B

Q: 9 Which command do you use in the EFI Shell to verify that an Integrity rx4640 server has the latest firmware?
A. sysrev
B. ver fw
C. info fw
D. openinfo fw
Answer: C

Q: 10 What is one of the components used to manage highly available solutions offered by Virtual Server Environment (VSE)?
A. HP-UX Process Tracker
B. HP-UX Workload Manager
C. HP OpenView Node Manager
D. Performance Management Pack
Answer: B

Q: 11 You need to update the system firmware on an Integrity rx2620 server running Windows Server 2003. How could you perform the update? (Select two.)
A. Boot from a created firmware CD media.
B. Run the update.efi utility from the EFI Shell.
C. Use the TFTP download option in the EFI Shell.
D. Prepare a USB device with the required firmware files.
E. Run FWUPDATE from the Microsoft Windows Server console command prompt.
Answer: A, D

Q: 12 You are managing an Integrity rx2620 server that is located in a remote office. Which Management Processor (MP) console command do you use to gather the state of the system and LEDs?
A. LED
B. VFP
C. ERRDUMP
D. SYSSTAT
Answer: B

Q: 13 You have limited access to the Management Processor (MP), but you have full access to the system Baseboard Management Console (BMC). Which command do you issue in the BMC Command Line Interface (CLI) to power off the system hardware?
A. cli> p 0
B. cli> rs 1
C. cli> pc 0
D. cli> loc 0
Answer: A

Q: 14 You want to load new firmware for the Management Processor (MP).
Which command do you use to verify a proper connection to an FTP server?
A. xd
B. bin
C. scp
D. xu
Answer: A

Q: 15 Which Management Processor (MP) command displays the physical location information of the system?
A. SI
B. ID
C. FW
D. SH ID
Answer: B

Q: 16 Fault management events can be viewed directly on a server as they occur.
Which HP tool aggregates information from multiple systems in the data center?
A. Event Monitoring Service (EMS)
B. Systems Insight Manager (HP SIM)
C. Offline Diagnostics Environment (ODE)
D. OpenView Storage Area Manager (OVSAM)
Answer: B

Q: 17 You are updating the SCSI card in an Integrity server. Where can you find the EFI Utility and firmware files that you can use to update this SCSI card? (Select two.)
A. the HP website
B. HP-UX Patch DVD
C. Firmware Maintenance DVD
D. Offline Diagnostics and Utilities DVD
E. HP Integrity Essentials Foundation Pack for Linux
Answer: A, D

Q: 18 Which EFI command displays the speed and specification of the processors installed on an Integrity rx4640 server?
A. cpuinfo
B. procinfo
C. cpuconfig
D. cpuconfig all
Answer: C

Q: 19 After restoring the operating system from a backup, what needs to be modified before an operating system can be launched?
A. autoconfig file in EFI
B. boot entries in the EFI
C. all Master Boot Records (MBR)
D. Master Boot Record (MBR) on fd0:
E. operating system partition on the SAN
Answer: B

Q: 20 An Integrity rx2620 server with Windows Server 2003 is running terminal
services but has stopped responding. Which MP command do you use to shut down gracefully and
power off the server?
A. rs -g
B. pc -g
C. rs -off
D. pc -off
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved