Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-083 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-083 Sample Questions:

1. What happens if the "Retransmit Threshold" of the OSI transport is exceeded?
A. server process exits
B. connection is dropped
C. DECnet hangs
D. system shuts down
Answer: B

2. A customer requires that users can establish interactive sessions across the network, but they will NOT allow passwords to be sent in the clear. What can you use to satisfy this dual requirement?
A. RSH
B. SSH
C. RLOGIN
D. SET HOST
Answer: B

3. Which DECnet configuration files need to be kept synchronized in an OpenVMS cluster? Select TWO.
A. NETOBJECT.DAT
B. NET$MANAGE.DAT
C. NET$SECURITY.DAT
D. NETNODE_LOCAL.DAT
E. NETPROXY.DAT/NET$PROXY.DAT
Answer: AE

4. What is a similarity between TCPIP proxy and DECnet proxy?
A. both use the same proxy database
B. both allow remote users anonymous access
C. both use AUTHORIZE to manage their database
D. both allow remote users to transparently access files
Answer: D

5. What do you do to preserve site-specific parameter settings and commands for a specific TCPIP service?
A. Edit SYS$SYSTARTUP:TCPIP$SYSTARTUP.COM.
B. Edit SYS$SYSTEM:TCPIP$SYSTARTUP.COM.
C. Create files of the form SYS$SYSTEM:TCPIP$service_SYSTARTUP.COM.
D. Create files of the form SYS$STARTUP:TCPIP$service_SYSTARTUP.COM.
Answer: D

6. You have a system with three network adapters. How would you benefit from having two adapters on the same subnet?
A. network connectivity failover
B. load balancing of MOP traffic
C. route two networks through OpenVMS system
D. allows the system to use one adapter for send and the other for receive
Answer: A

7. How many bits are in an IPv4 address?
A. 4
B. 8
C. 16
D. 32
E. 64
Answer: D

8. How many bits are in an IPv6 address?
A. 32
B. 64
C. 128
D. 256
Answer: B

9. How many hosts can be configured using the IP network and subnet mask shown below?
10.66.96.0 255.255.255.192
A. 62
B. 64
C. 191
D. 192
E. 254
Answer: A

10. Which network device forwards packets between IP subnets?
A. bridge
B. hub
C. switch
D. router
Answer: D

11. Which protocol does GateD use to advertise routes?
A. ARP
B. ICMP
C. OSPF
D. ESNMP
Answer: C

12. A netstat -r command on node 16.112.138.25 displays the following information:
Routing tables
Destination Gateway Flags Refs Use Interface
Route Tree for Protocol Family 26:
Route Tree for Protocol Family 2:
default 16.112.128.1 UGS 2 94624 WE0
16.112.128 belize U 1 48405 WE0
belize belize UHL 0 0 WE0
LOCALHOST LOCALHOST UHL 49 13939757 LO0
16.10.121.2 16.112.128.3 UGHS 3 57536 WE0
Which route is used to ping node 16.3.12.47?
A. LOCALHOST
B. default
C. 16.112.128
D. 16.10.121.2
Answer: B

13. What is a function of TCPIP$INETACP?
A. monitoring all pseudo devices
B. ensuring that network servers are running
C. maintaining the routing table
D. listening for and dispatching incoming connections
Answer: D

14. What is a function of ICMP?
A. sharing web pages between nodes
B. translating names to addresses
C. transporting and routing information
D. sharing IP status and error information
Answer: D

15. What advantage do TCP broadcast packets have over UDP broadcast packets?
A. They can be routed.
B. They are better compressed.
C. They have a shorter round trip time.
D. They implement a one to many message.
Answer: A

16. What is the function of the ARP protocol?
A. to resolve IP addresses to MAC addresses
B. to resolve service names to port assignments
C. to ensure quality of service (QoS) for a connection
D. to determine the shortest path between two IP nodes
Answer: A

17. Which types of routing can you set up on an OpenVMS system? Select TWO.
A. fixed
B. static
C. flexible
D. adaptive
E. dynamic
Answer: BE

18. Which technique can you apply to connect two network segments with nodes having the same addresses?
A. Active Directory
B. Domain Name System
C. Network Address Translation
D. Dynamic Host Configuration Protocol
Answer: C

19. A user needs to run a TCP/IP application using an unprivileged account. Which port numbers are available for this?
A. any free port above 511
B. any free port above 1023
C. any free port above 2047
D. any free port above 4095
Answer: B

20. You need to present four names to an IP network.What is the minimal hardware configuration required?
A. one server with one NIC
B. one server with four NICs
C. two servers with two NICs each
D. four servers with one NIC each
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved