Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-081 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-081 Sample Questions:

Q: 1 What is the lexical function used to return accounting, status, and identification information for a process?
A. F$USER
B. F$GETJPI
C. F$GETJOB
D. F$PROCESS
Answer: B

Q: 2 Which command deletes a logical name TROLL from the GROUP logical name table?
A. DELETE/LOGICAL TROLL
B. DEASSIGN/GROUP TROLL
C. DELETE/TABLE=GROUP TROLL
D. DEASSIGN/TABLE=GROUP TROLL
Answer: B

Q: 3 After execution of the command: $ DEFINE/JOB LOGNAME SYS$LOGIN:MYFILE.DAT What happens to the logical name LOGNAME?
A. It is visible to all processes in the same UIC group.
B. It is deassigned automatically on the next image exit.
C. It is placed into the process logical name table.
D. It is visible to all processes in this process tree.
Answer: D

Q: 4 Based on the message format, "%facility-s-identification, text", where "s" represents the severity; what would a severity level of "E" represent?
A. The command may have performed some, but not all, of your request.
B. The output or program result is incorrect, but the system may attempt to continue execution.
C. The output or program result is incorrect. The system cannot continue to execute the request.
D. The system has performed your request. The message provides information about the process.
Answer: B

Q: 5 Which statements are true regarding the default behavior of batch job log files? Select TWO.
A. created in the job owners' SYS$LOGIN directory
B. printed on queue SYS$PRINT and retained
C. printed on queue SYS$PRINT and deleted
D. given the same protection as the batch queue
E. created in the same directory as the command procedure
F. given the same protection as the batch procedure
Answer: A, C

Q: 6 What is the command to specify that DECwindows client programs use node XARA as the DECwindows server, running over DECnet protocol?
A. DEFINE DECW$DISPLAY XARA::
B. SET DISPLAY/CREATE/NODE=XARA
C. CREATE/DISPLAY/NODE=XARA/PROTOCOL=DECNET
D. SET DECWINDOWS/NODE=XARA/TRANSPORT=DECNET
Answer: B

Q: 7 Which command or qualifier is used to display each line of a command procedure while it is executing?
A. SET NOON
B. SET VERIFY
C. @procedure/VERIFY
D. @procedure/OUTPUT=file
Answer: B

Q: 8 Which statements about the swapfile are true? Select TWO.
A. The swapfile will be used by the modified page writer when the pagefile is full.
B. When a process is swapped out of memory, it is written to the swapfile.
C. The swapfile must exist on the boot device, and be at least the size of WSMAX.
D. The swapfile is optional, and may be installed on a disk other than the boot device.
E. The Swapper process writes pages from the modified page list to the swapfile.
Answer: B, D

Q: 9 What are benefits of VMS clustering? Select THREE.
A. non-stop processing
B. massively parallel computing
C. single security domain
D. transparent access to storage between HP-UX, OpenVMS, and Linux systems
E. shared storage across multiple systems
F. cross-node automatic process failover
G. high availability
Answer: C, E, G

Q: 10 What is the difference between a buffered I/O (BIO) and a direct I/O (DIO)?
A. The user must provide a buffer to perform a BIO, but not for a DIO.
B. BIOs are substantially faster than DIOs, but consume more memory.
C. BIO data is copied to/from a system buffer before/after performing the I/O.
D. Most I/Os to terminals are DIOs; all I/Os to disks are BIOs.
Answer: C

Q: 11 VMScluster interconnects serve which purposes? Select TWO.
A. host systems accessing all physical devices and mailboxes
B. host systems accessing storage devices through the MSCP server
C. communication to the master node maintaining the Dedicated CPU Lock Manager
D. direct access to the master node's memory for the shared lock database
E. host systems in the cluster communicating with each other
Answer: B, E

Q: 12 To what does the term "working set" refer?
A. processes that are currently residing in the system's balance set
B. virtual pages that are mapped by a process that is in the CUR state
C. virtual pages that are currently valid in the global page table
D. virtual pages that a process can access without generating a page fault
Answer: D

Q: 13 By default, which file stores the system audit records?
A. SYS$MANAGER:OPERATOR.LOG
B. SYS$MANAGER:AUDIT_SERVER.AUDIT$JOURNAL
C. SYS$MANAGER:ACCOUNTNG.DAT
D. SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
Answer: D

Q: 14 To review all the audit events for a specific user, which command is used?
A. ANALYZE/AUDIT/FULL/SINCE=TODAY/USER=ADAMS
SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
B. ANALYZE/AUDIT/FULL/ACCOUNT=PAYROLL SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
C. ANALYZE/AUDIT/FULL/SELECT=PROCESS=NAME=ADAMS
SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
D. ANALYZE/AUDIT/FULL/SELECT=USERNAME=ADAMS
SYS$MANAGER:SECURITY.AUDIT$JOURNAL
Answer: D

Q: 15 Which command correctly terminates the AUDIT_SERVER process?
A. STOP AUDIT_SERVER
B. SET AUDIT /SERVER=FINAL_ACTION=CRASH
C. SET AUDIT /SERVER=EXIT
D. SHUTDOWN AUDIT_SERVER
Answer: C

Q: 16 What is the primary purpose of XFC?
A. to increase file extension headers
B. to increase file read performance
C. to increase directory file updates
D. to increase file write performance
Answer: B

Q: 17 What is the purpose of security auditing?
A. prevent hackers from penetrating the system
B. analyze system usage and project future growth trends
C. analyze and record system use to detect attempts to compromise system security
D. gather system user statistics to enable system managers to charge for resource consumption
Answer: C

Q: 18 Which command displays the LURT (License Unit Requirement Table) entry for an OpenVMS node? There is more than one correct answer. Select ONE.
A. SHOW LICENSE /LURT
B. LICENSE LIST /TABLE
C. SHOW LICENSE /CHARGE_TABLE
D. LICENSE LIST /MINIMUM_UNITS
E. SHOW CPU /UNIT_REQUIREMENT
F. SHOW LICENSE /UNIT_REQUIREMENT
Answer: A, B, C, D, E, F

Q: 19 Assuming patch kit DEC-AXPVMS-VMS732_SYS-V0600--4.PCSI is the latest patch installed, which statements are true? Select TWO.
A. PRODUCT ERASE * will remove all existing patches
B. PRODUCT UNDO will remove the patch if it was installed with the /SAVE_RECOVERY_DATA option.
C. @SYS$UPDATE:VMSINSTAL REMOVE will remove the patch if it was installed with the /SAVE_RECOVERY_DATA option.
D. PRODUCT DELETE RECOVERY_DATA /ALL will erase any existing undo data.
E. PRODUCT REMOVE_UPDATE will remove the patch if it was installed with the /SAVE_RECOVERY_DATA option.
Answer: B, D

Q: 20 Which installation option performs a new installation on a disk?
A. CURRENT
B. OVERWRITE
C. INITIALIZE
D. PRESERVE
Answer: C

Q: 21 What logical name does PCSI (Polycenter Software Installation) use to direct the installation to the location of the kit being installed?
A. PCSI$KWD
B. PCSI$KIT_LOCATION
C. PCSI$SOURCE
D. PCSI$KIT_DIRECTORY
Answer: C

Q: 22 Which AlphaServer console utility configures a Fibre Channel storage boot device?
A. sanconfig
B. bootmgr
C. wwidmgr
D. disk_config
Answer: C

Q: 23 A customer has an OPENVMS-ALPHA-ADL license PAK for 1600 units permitting 16 interactive users on a standalone node. As the business expands, an additional 8 users are required. The customer purchases an OPENVMS-ALPHA-ADL PAK with 800 units. The PAK is registered using the LICENSE REGISTER command. When logging in a 17th user, the customer receives the message, "Attempted usage exceeds active license limits." What is the most likely explanation?
A. The LICENSE ACTIVATE command must be issued.
B. The new PAK does not have the current node on its INCLUDE list.
C. The LICENSE LOAD command has not been issued since registering the PAK.
D. The license PAK checksum was entered incorrectly.
Answer: C

Q: 24 Which command obtains only the release notes from a PCSI kit?
A. $ @SYS$UPDATE:VMSINSTAL -RSP
B. $ PRODUCT EXTRACT
C. $ BACKUP/SELECT
D. $ PRODUCT RELEASE_NOTES
Answer: B

Q: 25 What is the SCSSYSTEMID for the DECNET address 4.27?
A. 427
B. 1051
C. 4027
D. 4123
Answer: D

Q: 26 Users in an OpenVMS cluster complain about slow write I/O using an MSCP served disk. How can you speed up data access? Select TWO.
A. Move the data to a local disk.
B. Turn the disk into a shadow set.
C. Increase DIOLM quota for the users.
D. Migrate the users to the system serving the disk.
Answer: A, D

Q: 27 To prevent AUTOGEN from changing system parameters set with SYSGEN, which file should be modified?
A. SETPARAMS.DAT
B. MODPARAMS.DAT
C. ALPHAVMSSYS.PAR
D. AGEN$ADDHISTORY.DAT
Answer: B

Q: 28 When physical memory consumption reaches a certain level, what will the system do? Select THREE.
A. stop dormant processes
B. flush the modified page list
C. allocate pages from paged pool
D. recover pages from the pagefile
E. swap processes out of memory
F. recover pages from process working sets
Answer: B, E, F

Q: 29 AUTOGEN reads the MODPARAMS.DAT file during which phase?
A. SAVPARAMS
B. GETDATA
C. GENPARAMS
D. REBOOT
Answer: B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved