Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-068 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-068 Sample Questions:

Q: 1 How can you improve CPU performance on an Integrity rx2620 server that contains two 1.3GHz/3MB Level 3 cache processors?
A. Add an additional processor.
B. Replace both 1.3GHz/3MB processors with mx2 processors.
C. Replace one 1.3GHz/3MB processor with a 1.5GHz/6MB processor.
D. Replace both 1.3GHz/3MB processors with 1.6GHz/3MB processors.
Answer: D

Q: 2 What is the maximum number of DIMMs that can be installed in an Integrity rx3600 server?
A. 24
B. 48
C. 96
D. 128
Answer: A

Q: 3 Which HP tool provides a configuration snapshot of an Integrity server for management and troubleshooting?
A. HP TopTools
B. HP OpenView GlancePlus
C. HP Systems Insight Manager
D. HP OpenView Performance Agent
E. HP OpenView Network Node Manager
Answer: C

Q: 4 A customer wants to improve CPU performance on an Integrity rx4640 server. Currently there are two mx2 modules installed and 32GB of memory. How could the CPU performance be improved?
A. Add additional mx2 modules.
B. Add additional memory DIMMs.
C. Add a memory board and distribute DIMMs.
D. Add additional 1.6GHz/9MB processors.
Answer: A

Q: 5 A customer is concerned about the CPU utilization on the company's Integrity servers running Windows and HP-UX. Which HP tool can you use to monitor and send alerts when user-defined thresholds are exceeded?
A. HP GlancePlus
B. HP Performance Monitor
C. HP Systems Insight Manager
D. HP OpenView Network Node Manager
Answer: C

Q: 6 Your customer wants to use their existing Ethernet infrastructure to access blocks of data located on an HP MSA1510i storage subsystem. Which protocol should this customer use?
A. FCIP
B. HTTP
C. iSCSI
D. Fibre Channel
Answer: C

Q: 7 Which SCSI ID on a wide bus is assigned to the controller by default?
A. 0
B. 7
C. 8
D. 15
Answer: B

Q: 8 What is the load order for memory DIMMs in an Integrity rx3600 server?
A. Install in pairs beginning from the lowest slot.
B. Install in quads beginning from the highest slot.
C. Install the last DIMM beginning from the lowest slot.
D. Install the last DIMM beginning from the highest slot.
Answer: A

Q: 9 The dual-core Intel Itanium 2 processor 1.6GHz with 24MB cache is used in which entry-level Integrity server?
A. rx2620
B. rx3600
C. rx4600
D. rx6600
Answer: D

Q: 10 Which RAID levels are supported on the HP 8 port SmartArray SAS controller of an Integrity rx6600 server running Windows Server 2003?
A. RAID 0 and 3
B. RAID 1 and 4
C. RAID 3 and 5
D. RAID 1, 5, and 6
Answer: D

Q: 11 What is the clock rate of a single rope in an Integrity rx3600 server?
A. 32MHz
B. 66MHz
C. 133MHz
D. 266MHz
Answer: B

Q: 12 Your customer is currently running an Integrity rx2600 server with three 1000Base-TX cards (A6825A) and wants to migrate from HP-UX to a Linux solution. What should you do?
A. Perform a new installation of Linux.
B. Install Linux and remove one 1000Base-TX card.
C. Install Linux and verify the system firmware level.
D. Verify that 1000Base-TX cards are supported for Linux.
Answer: D

Q: 13 Your customer has an existing rack with 12 Integrity rx1620 servers in it, and have ordered 28 more rx1620 servers to put into the rack. What aspect of the customer environment should be reviewed to determine if the addition of these machines will be a problem?
A. fire protection
B. physical security
C. floor space requirements
D. floor weight requirements
Answer: D

Q: 14 What function does "chip spare" like technology provide in the event of an error on an SDRAM chip?
A. It enables the SDRAM chip to be bypassed when a multi-bit error is detected.
B. It enables the SDRAM chip to be replaced when a multi-bit error is detected.
C. It enables the SDRAM chip to be bypassed when a single-bit error is detected.
D. It enables the SDRAM chip to be replaced when a single-bit error is detected.
Answer: A

Q: 15 What should you verify when performing a customer environmental site survey for Integrity server solutions? (Select two.)
A. that the humidity in the data center is less than 10%
B. that the customer's existing IT staff can manage the UPS
C. that the customer has an adequate disaster recovery plan
D. that the customer's data center has sufficient cooling capacity
E. that there is adequate power capacity in the customer's data center
Answer: D, E

Q: 16 During a site preparation for an Integrity rx6600 installation, the customer mentions that they sometimes have fluctuations and power outages of about one cycle within the facility's power distribution system. What should you recommend?
A. Use an online uninterruptible power supply (UPS) that keeps input voltage to devices constant.
B. Use a dedicated power source that isolates the server power distribution system from other servers in the facility.
C. There is no need for any additional precautions as the system has been designed to provide immunity to power outages.
D. Use a missing-phase and low-voltage detector that shuts equipment down automatically when a power disruption occurs.
Answer: A

Q: 17 Your customer has an Integrity rx1620 server running Microsoft Windows.
Currently there is one PCI two-channel Ultra320 SCSI (A7173A) card installed and one empty PCI slot. The customer would like to add a second A7173A card. Which statement is true?
A. The Ultra320 card is not supported with the Windows operating system.
B. Only one A7173A card is supported with the Windows operating system.
C. The customer can install a maximum of four Ultra320 cards in this server.
D. Because the rx1620 has only one available PCI slot, a second A7173A card cannot be installed.
Answer: B

Q: 18 You are going to install two additional Integrity rx4640 servers in an existing HP rack. Which statement is true regarding the environment?
A. You only need to validate that there is enough space left in the computer rack.
B. It is not necessary to validate that there is adequate power and cooling available in the computer room.
C. You must provide the power and cooling requirements to the customer to identify any environmental considerations.
D. Power and environmental issues are not concerns because the customer's UPS and air conditioning are oversized.
Answer: C

Q: 19 What information must be included in the Environmental and Site Audit final report, following a complete evaluation of your customer's data center environment?
A. water distribution review results
B. voltage and current measurements results
C. low frequency interference monitoring results
D. schedule of IT support staff on call in the event of an electrical failure
E. detailed site layout diagram showing the distance between the computer room and the main electricity supply
Answer: B

Q: 20 Which action might you suggest to determine the disaster recovery service level needed for a customer's solution?
A. Analyze the network traffic to determine the maximum latency requirement.
B. Evaluate the applications running to determine the maximum allowed downtime.
C. Determine the transportation costs to move the data center staff to a new location.
D. Establish emergency passageways the disaster recovery team could use to access the computer room.
Answer: B

Q: 21 Which is NOT listed on the HP environmental site inspection checklist?
A. data center location
B. power requirements
C. network environment
D. cooling requirements
Answer: A

Q: 22 Your customer is looking for an Integrity server that offers Hot Plug PCI-X I/O slots. Which server provides this feature most cost-effectively?
A. rx1620
B. rx2620
C. rx4640
D. rx7620
Answer: C

Q: 23 On a stand-alone Integrity rx2620 server, from where does the hot air exit the system?
A. top
B. rear
C. front
D. bottom
Answer: B

Q: 24 What is the maximum physical link rate that a Serial Attached SCSI (SAS) hard drive connected to a SAS controller can use?
A. 90MB/s
B. 100MB/s
C. 300MB/s
D. 2400MB/s
Answer: C

Q: 25 Which HP chipset supports Advanced DRAM ECC memory protection technology?
A. zx1
B. zx2
C. Yosemite
D. ProFusion
Answer: B

Q: 26 In which file can you usually find the usable TCP/IP ports of a system?
A. hosts
B. named
C. lmhosts
D. services
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved