Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-055 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-055 Sample Questions:

Q: 1 Which tool should you use to deploy a new version of a ProLiant Support Pack (PSP) to a server that can only be rebooted during a scheduled maintenance period?
A. Remote Deployment Utility (RDU)
B. Remote Batch Utility (RBU)
C. Platform Administration Tool (PAT)
D. Pre-operating system eXEcution (PXE)
Answer: A

Q: 2 Which type of secure access should you use to prevent unauthorized network users from accessing the HP System Management Homepage (SMH)?
A. IP range access
B. SSL encryption
C. WBEM access
D. WMI access
Answer: A

Q: 3 Which remote management capability is available in the HP ProLiant series to enable customers to access, control and troubleshoot server hardware?
A. Remote KVM switch
B. Windows Management Interface
C. Integrated Lights Out (iLO) or iLO 2
D. Web-based Enterprise Management
Answer: C

Q: 4 Which features does HP Intelligent Networking Pack provide? Select TWO.
A. Fabric Tree support
B. Fast Path failover
C. Fast EthernetChannel
D. Dual Channel teaming
E. Automatic Virus cleaning
Answer: B, D

Q: 5 Which component is required in an HP Rack to control the power source to each ProLiant server by segmenting them to a smaller section? For example, you have 40 units of DL145 in a 42U rack, segmenting them into a smaller segment of 6-8 servers each.
A. Power Distribution Module (PDM)
B. Easy Access Button (EAB) software
C. Earth Leakage Circuit Breaker (ELCB)
D. Power Distribution Unit (PDU) Management Module
Answer: A

Q: 6 Which controller supports serial-attached SCSI (SAS) disk drives in the HP ProLiant DL385 G1 server?
A. SmartArray 6i
B. SmartArray 6404
C. SmartArray P600
D. HP 6-ports SATA/SAS controller
Answer: C

Q: 7 Prior to installing the Fibre Channel Adapter (FCA) into the ProLiant server, what should you gather from the adapter in order to simplify the installation and security implementation for the SAN environment?
A. FCA chipset
B. ALPA address
C. adapter serial number
D. World-wide name (WWN)
Answer: D

Q: 8 Which combination of tools should be used to provide information to support an HP ProLiant prefailure warranty claim? Select THREE.
A. HP Smart Setup Enterprise Edition
B. HP System Management Homepage
C. HP OpenView Network Node Manager
D. HP Insight Diagnostic (Online and Offline)
E. HP Insight Management Agents for HP ProLiant
Answer: B, D, E

Q: 9 You are assigned to add 35 HP ProLiant DL360 units to an existing 42U HP Rack. The rack is power protected by two UPSs that are currently protecting the systems in the rack.
What information would you need and which utility would you use?
A. Use HP Enterprise Configurator to find the serial cable needed to connect to the UPS for proper system shutdown.
B. Use HP Product Bulletin to find the cooling requirements for each system (BTU/Hr) and its impact to the UPS Performance.
C. Use the HP Power Calculator Program to determine (sum) the total VA workload and compare it with the balance workload on the UPS.
D. Use HP System Insight Diagnostic Online to gather the DC-DC conversion rate for each power supply and compare it to the workload on the UPS.
Answer: C

Q: 10 Which utilityis installed, as part of HP ProLiant Support Pack, to manage the internal storage array controller?
A. Array Configuration Utility (ACU)
B. ROM-Based Setup Utility (RBSU)
C. Option-ROM Configuration for Array (ORCA)
D. LightPath Utility (LPutilNT)
Answer: A

Q: 11 Which processors are used in the HP ProLiant server family? Select TWO.
A. AMD Opteron
B. AMD Athlon XP
C. Intel Core Dual Mobile
D. Transmeta processors
E. Intel Pentium Xeon DP and MP
Answer: A, E

Q: 12 Which utility validates the hardware of an unstable ProLiant DL380?
A. Microsoft System Monitor
B. HP Insight Diagnostics Offline Edition
C. HP OpenView Network Node Manager
D. Performance Management Pack (PMP)
Answer: B

Q: 13 A ProLiant server locks up and restarts frequently. What should you do before replacing any parts?
A. Re-install the server's operating system.
B. Restore the last known good backup.
C. Update the system and options ROM.
D. Disable ASR in the ROM Based Setup Utility (RBSU).
Answer: C

Q: 14 How can you verify a processor upgrade is functional on a ProLiant BL p-series server before you return it to service?
A. Use Rapid Deployment Pack.
B. Use the blade diagnostics station.
C. Use HP Insight Diagnostics Offline Edition.
D. Use the System Management Homepage.
Answer: B

Q: 15 Which tool is used to compare different server configuration snapshots?
A. Inspect utility
B. Insight Diagnostics Offline edition
C. Insight Diagnostics Online edition
D. Integrated Management Log viewer
Answer: C

Q: 16 Which tool identifies the reason for a bottleneck on a ProLiant DL385?
A. Intelligent Networking Pack (INP)
B. Performance Management Pack (PMP)
C. Insight Diagnostics Survey Utility (IDSU)
D. Essentials Workload Management Pack (WMP)
Answer: B

Q: 17 The operating system utilization monitor indicates that there is high utilization on the system processor. Which action should you take next?
A. Upgrade to a faster processor.
B. Remove any unnecessary applications.
C. Add a second processor to balance the CPU utilization on the ProLiant server.
D. Use Performance Management Pack (PMP) to check memory and network utilization.
Answer: D

Q: 18 Which utilities can be used to identify an outdated firmware version of a SmartArray controller? Select TWO.
A. System Erase Utility
B. Array Diagnostics Utility
C. Array Configuration Utility
D. Integrated Management Log
E. System Management Homepage
Answer: B, C

Q: 19 What information is saved in the Integrated Management Log (IML)?
A. raid configuration
B. installed firmware
C. network link status
D. memory configuration
Answer: C

Q: 20 You execute Insight Diagnostic Online Edition to diagnose your logical volume. You see the icon in the diagnostic results. What does this indicate?
A. unable to test the disk drive because no online spare drive was available
B. disk drive was put in a fault mode but was unable to verify the drive details needed for replacement
C. unable to test the disk drive due to a communications problem unrelated to the health of the disk
D. disk drive was put in a fault mode due to communications problems unrelated to the health of the disk
Answer: D

Q: 21 How do you access the Option Rom Configuration for Arrays (ORCA) utility?
A. by booting the SmartStart CD and selecting ORCA from the tools menu
B. by pressing F8 when prompted during the POST process
C. by booting from the ORCA CD which comes with the array controller
D. by pressing DEL when prompted during the POST process
Answer: B

Q: 22 Where can you configure advanced memory protection on a ProLiant DL380 G4?
A. in the ROM-based Setup Utility (RBSU)
B. in the System Maintenance menu
C. on the system board's maintenance switch
D. in the Advanced Options of the System Configuration Utility
Answer: A

Q: 23 You want to add an external storage enclosure to your ProLiant ML370 and there is only 1U of space available in your rack. Which enclosure would you select?
A. MSA20
B. MSA30
C. MSA50
D. MSA500
Answer: C

Q: 24 What would be your next step after installing Microsoft Windows Server 2003 on your ProLiant DL380 G4 using the newest version of SmartStart?
A. write the scope of work
B. upgrade the system and options ROMs
C. install the HP approved drivers for the Operating System
D. test all fault tolerant features like NIC teaming, redundant power supplies, etc
Answer: D

Q: 25 What should you do FIRST before installing an operating system on a ProLiant series server?
A. select the correct boot order
B. update the system and option ROMs
C. create a logical drive on the array controller
D. select the correct Operating System in the ROM Based Setup Utility (RBSU)
Answer: B

Q: 26 What is the best location to install a R3000XR UPS in a rack?
A. the bottom of the rack for more stability
B. below the keyboard drawer for easier access
C. above the keyboard drawer for easier cable installation
D. in the rack, at the top to save space for heat dissipation
Answer: A

Q: 27 What type of hard drive would you select if cost and capacity are important?
A. Parallel SCSI
B. Serial ATA (SATA)
C. Parallel ATA (PATA)
D. Serial Attached SCSI (SAS)
Answer: B

Q: 28 How would you grant access to your colleague for the System Management Homepage (SMH)?
A. create a username and password in the security tab of the SMH
B. add his domain username to the correct user group in the settings tab
C. add his username to the HP Systems Insight Manager (HP SIM) database
D. share with your colleague the default username and password for the SMH
Answer: B

Q: 29 Which RAID level does the SmartArray controller configure by default when 6 hard drives are installed?
A. RAID 0
B. RAID 1+0
C. RAID 5
D. RAID 6 (ADG)
Answer: C

Q: 30 Which feature is specific to the Remote Deployment Console Utility for Microsoft Windows?
A. It is created to be used with the Integrated Lights-Out 2.
B. It allows for user intervention during a remote installation.
C. It is only available for Windows 2003 Data Center release.
D. It is command-line based which allows for scripted installations.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved