Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-053 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-053 Sample Questions:

Q: 1 What is a valid method to configure iLO?
A. SmartStart
B. iLO Setup Utility
C. iLO Rom Based Setup Utility (RBSU)
D. Simple Network Management Protocol (SNMP)
Answer: C

Q: 2 When must the Vulnerability and Patch Management (VPM) Acquisitions Utility be run separately from the VPM server?
A. when the VPM server has no direct access to the Internet
B. when HP Insight Diagnostic Online is installed on the VPM server
C. when a software firewall or other application uses TCP port 8000 on the VPM server
D. when the Version Control Repository Manager is installed on the same server as the VPM server
Answer: A

Q: 3 Which URL accesses the System Management Homepage?
A. http://localhost:480
B. http://localhost:2381
C. https://localhost:480
D. https://localhost:2381
Answer: D

Q: 4 What is the valid Virtual Local Area Network (VLAN) number range per LAN?
A. 1 to 512 VLANs
B. 1 to 1024 VLANs
C. 1 to 2048 VLANs
D. 1 to 4094 VLANs
Answer: D

Q: 5 In a secured data center environment where servers do not have access to the Internet, how do you implement the HP Vulnerability and Patch Management solution? (Select three.)
A. install HP VPM Server in the secured network
B. install HP VPM Server outside the secured network
C. install HP Systems Insight Manager in the secured network
D. install HP VPM Acquisition Utility inside the secured network
E. install HP VPM Acquisition Utility outside the secured network
F. install HP Systems Insight Manager outside the secured network
Answer: A, C, E

Q: 6 Within the HP Systems Insight Manager console, what does the blue icon under the SW column/tab indicate?
A. At least one component (softpaq) needs a major update.
B. At least one component (softpaq) needs a minor update.
C. The server could not be contacted for version information.
D. All device components match the version control repository.
Answer: C

Q: 7 Which component within the HP Systems Insight Manager and relevant Essential software has the capability to verify antivirus signatures and display notification when they are expired?
A. HP Bastille for Windows
B. HP Security Assessment Manager
C. HP Vulnerability and Patch Management
D. HP Version Control Repository Manager
Answer: C

Q: 8 Which type of NIC teaming is switch-independent and can be split across any switch?
A. Active-Path Teaming
B. Network Fault Tolerance
C. Transmit Load Balancing
D. Switch-Assisted Load Balancing
Answer: C

Q: 9 Which agents are polled by HP Systems Insight Manager to obtain hardware status information that is subsequently stored in the database? (Select two.)
A. DMI Agent
B. SNMP Agent
C. Insight Manager Agent
D. Performance Management Agent
Answer: A, C

Q: 10 Which components are used in the HP Vulnerability and Patch Management solution within HP Systems Insight Manager? (Select two.)
A. HP Version Control Agent
B. HP Insight Management Agent
C. HP Bastille Security technology
D. Harris STAT scanning technology
E. HP Radia patch management technology
Answer: D, E

Q: 11 Which information is available through the Survey tab in Insight Diagnostics? (Select two.)
A. PCI slot usage
B. hard drive geometry
C. RIS table information
D. memory configuration
E. power supply information
Answer: A, D

Q: 12 Which operating system must be installed before installing Vulnerability and Patch Management (VPM) on an HP Systems Insight Manager (HP SIM) console?
A. Linux
B. HP-UX
C. Windows
D. either Linux or HP-UX
Answer: C

Q: 13 A customer requires a backup scheme that enables him to restore from a single weekly tape and a daily tape if a data loss occurs. Which backup model should you recommend to this customer?
A. Full and Differential
B. Full and Incremental
C. Copy and Differential
D. Copy and Incremental
Answer: A

Q: 14 Which phrase describes the replication feature of HP Storage Mirroring operations?
A. to stand-in for a server in case of a failure
B. the on-going capture of byte-level file changes
C. the initial copy and subsequent resynchronization of data
D. a mirror of selected data from the target, back to the source
Answer: B

Q: 15 You need to deploy four servers in a new network environment. The servers are different models, with different configurations/setups. Which deployment option should you use to accomplish this?
A. SmartStart CD
B. Rapid Deployment Pack
C. SmartStart Scripting Tool Kit
D. Remote Installation Services
Answer: A

Q: 16 To resolve a processor bottleneck due to parallel task processing, what is the best solution to improve performance?
A. Add additional memory.
B. Add additional processors.
C. Add faster disk subsystem.
D. Upgrade to faster processors.
Answer: B

Q: 17 Which function does the Data Extractor feature of Performance Management Pack provide for the purpose of performance analysis?
A. generates a performance summary report in HTML format
B. generates performance statistics from the database in XML format
C. performs database management by purging unnecessary, historical data
D. provides an easy method of deleting the recorded sessions for a logged server
Answer: B

Q: 19 In Windows, which tool lists various system performance statistics such as processor and memory usage?
A. Ultrasound
B. Task Manager
C. Application Center Monitoring Service
D. Terminal Server Licensing Server Viewer
Answer: B

Q: 20 What is one difference between Transmit load balancing (TLB) and Switch-assisted load balancing?
A. Switch-assisted balancing does not perform transmit load balancing.
B. Only Switch-assisted balancing uses a heartbeat for network integrity checks.
C. With Transmit load balancing you can team NICs that support different speeds.
D. With Transmit load balancing all NICs in the team appear to have different MAC addresses.
Answer: D

Q: 21 You are using the HP Workload Management Pack (WMP) in a ProLiant server running Microsoft Windows Server 2003. You notice the WMP performance overview shows heavy soft paging to disk. When does this happen in the server?
A. when an application does not find a required page within its memory working set
B. when required data is not loaded in the physical memory as well as the swap memory
C. when a required page is not in memory because it is on the hard drive within the page file
D. when an application can not find a required page in page swap as well as the logical drive 0
Answer: A

Q: 23 What information is stored in the Integrated Management Log (IML)? (Select two.)
A. System Monitor events
B. errors trapped during POST
C. network communications errors
D. System Management Driver errors
Answer: B, D

Q: 24 Which Control Panel applet changes the SNMP Data Collection Interval of the agents at the monitoring server?
A. HP Network
B. Automatic Updates
C. Administrative Tools
D. HP Management Agents
Answer: D

Q: 25 The IT administrator notices a poor response on one of the domain controllers. He decides to set up and use Windows System Monitor to send an administrative alert when the processor utilization in the domain controllers exceeds 80%. Which part of the HP Troubleshooting Methodology does this reflect?
A. Collect data.
B. Problem solved?
C. Execute the action plan.
D. Develop an itemized action plan.
E. Implementing preventative measures.
F. Evaluate the data to determine potential subsystems causing the issue.
Answer: E


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved