Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HP HP0-052 Exam - Cheat-Test.com

Free HP0-052 Sample Questions:

Q: 1 A customer with under-utilized x86 servers running Linux would like some hardware for a new high-value application running on HP-UX. What should you propose to the customer to address these needs?
A. Replace existing hardware with HP 9000 servers.
B. Consolidate onto Integrity servers using migration services.
C. Use upgrade services from HP to determine the correct approach.
D. Consolidate existing applications onto fewer servers and reuse the remaining servers for the new application.
Answer: B

Q: 2 The HP Itanium platform is one example of how an HP solution can be of value to the customer. What are some of the benefits of the Itanium multi-operating system environment? Select THREE.
A. efficiency
B. future proofing
C. hardware durability
D. ability to support six operating systems
E. reduced Total Cost of Ownership (TCO)
Answer: A, B, E

Q: 3 Which resources will help you to compare HP Integrity servers to the competition's servers? Select TWO.
A. Product Bulletin
B. Proposal Web
C. IDEAS International
D. Competitive Server Battle Room
E. Performance Quick Reference Tool (PQRT)
Answer: C, E

Q: 4 Why do customers who run Linux prefer industry-standard servers over proprietary hardware platforms? Select TWO.
A. lower acquisition cost
B. rip and replace support
C. variety of clustering options
D. flexibility of software options
Answer: A, D

Q: 5 Your customer has an average processor utilization that is less than 30% for all their HP Integrity servers running multiple HP-UX and Linux instances. Processor performance only becomes an issue at week end, month end, and quarter end. Which HP software solutions best address the problem without changing any hardware? Select TWO.
A. temporary instant capacity (TiCAP)
B. HP Open View Performance Agent
C. global Workload Manager (gWLM)
D. HP GlancePlus/UX and MeasureWare
Answer: A, C

Q: 6 Which design feature does an HP 9000 have as an advantage over similar IBM Power4 systems to offer investment protection?
A. hot-plug CPUs
B. virtual partitions
C. in-box upgrades to future CPU platforms
D. in-band and out-of-band migration management
Answer: C

Q: 7 A medium-sized business recently experienced a catastrophic failure. The company's independent hardware and software vendors could not fix the problem in a timely manner because each believed the failure was the other vendor's responsibility. What opportunity does HP have in this situation?
A. HP Services supports third-party solutions.
B. HP high availability solutions fit every budget.
C. HP hardware is designed with extended mean time between failures (MTBF).
D. HP hardware and software support services ensure a single point of contact for problem resolution.
Answer: D

Q: 8 A customer is worried about investing in HP Integrity servers because the IBM representative said that the Itanium 2 processor will go out of production due to low independent software vendor (ISV) support. Which responses are correct for this concern? Select TWO.
A. More than 7000 ISVs are developing software for the Itanium 2 processor and the number is growing.
B. HP Integrity Virtual Machine will enable the customer to run any x86 application without performance loss.
C. The roadmap for HP Integrity servers indicates that future processor developments will be included in the customer's business plans.
D. Even though there are only 3,000 ISVs developing software to run on Itanium 2 processors, they cover every needed type of application.
Answer: A, C

Q: 9 What is an advantage of Itanium-based processors over proprietary PA-RISC-based processors?
A. provides high reliability and availability
B. provides mission-critical application support
C. supports different operating systems and applications
D. provides more than 4GB available memory per application
Answer: C

Q: 10 What advantage does HP have in resource partitioning over its competitors?
A. HP partitioning enables management of resources across multiple hardware platforms.
B. There is no difference because HP and IBM use the same product for workload management.
C. HP partitioning supports Workload Manager, which provides Service Level Objective-based resource partitioning.
D. HP partitioning supports Process Resource Manager, which provides Service Level Objective-based resource partitioning.
Answer: C

Q: 11 Your task is to prepare a document that focuses on the competitive positioning of HP Integrity servers against other vendors. Which competitive concept should be included in your document?
A. HP delivers proprietary technology and complete solutions for Linux.
B. HP delivers industry-standard platforms and limited solutions for Linux.
C. HP delivers industry-standard platforms and complete solutions for Linux.
D. HP delivers proprietary technology to lower total cost of ownership (TCO).
Answer: C

Q: 12 Which can be identified as HP investment protection strategies? Select TWO.
A. long-term support for AlphaServers
B. long-term support for NonStop servers
C. introduction to HP OpenView Operations
D. upgrade to HP Systems Insight Manager (HP SIM)
E. upgrade from a PA-RISC server to an AlphaServer
F. upgrade from a PA-RISC server to an Itanium 2 system
Answer: B, F

Q: 13 Which HP resources provide information on new products? Select TWO.
A. Top Config
B. Smart Portal
C. Product Bulletin
D. SalesBuilder for Windows
Answer: B, C

Q: 14 Where must service area clearance be available for maintenance on an entry-level Integrity server?
A. front
B. rear
C. front and rear
D. none required
Answer: C

Q: 15 What is the recommended resource to find part information by product name or model number?
A. Product Bulletin
B. PartSurfer
C. QuickSpecs
D. HP website
Answer: B

Q: 16 When working with your customer's CEO to design an HP Integrity solution, which are key topics for discussion that would address his specific needs? Select THREE.
A. the benefit of the solution
B. environmental restrictions
C. resource sizing
D. the impact on time-to-market
E. the cost of downtime
F. high availability requirements
Answer: A, D, E

Q: 17 Your customer requires additional help to transition their applications and processes into a new HP Integrity solution. What would you recommend as part of your proposal to address this need?
A. migration tools
B. Support Services
C. Consulting Services
D. high availability solutions
Answer: C

Q: 18 Which Enterprise Configurator (eCo) outputs will help you provide a solution for your customer? Select THREE.
A. rack diagram
B. bill of materials
C. purchase order
D. rack layout table
E. alternate diagram layout
Answer: A, B, D

Q: 19 The number of users and IT resources required are two areas that must be identified when analyzing an application for appropriate sizing. In addition to these, what other areas must be identified? Select TWO.
A. Total Cost of Ownership (TCO)
B. third-party licensing strategies
C. percentage of mobile workforce
D. Service Level Agreements (SLA)
Answer: B, D

Q: 20 You need a comprehensive CD-ROM-based collection of current service and support information for HP products, including installation, service, user manuals, and release notes.
Which HP resource should you use?
A. PQRT
B. OARS
C. PartSurfer
D. ActiveAnswers
Answer: B

Q: 21 The Developer and Solution Partner Program (DSPP) is a resource for system integrators, ISVs, and developers that provides access to partner resources. What type of information can you get from the DSPP? Select THREE.
A. migration and porting
B. customer equipment listing
C. reseller locator
D. technical documentation
E. detail-level design (DLD)
Answer: A, C, D

Q: 22 Which customer environmental specifications must be met to ensure proper operation of a new entry-level or mid-range Integrity server installation? Select THREE.
A. metallic particle count is high
B. humidity levels are appropriate
C. dual redundant power is available
D. raised floor meets height specifications
E. cooling is sufficient for BTUs generated
F. minimum service clearance space is provided
Answer: B, E, F

Q: 23 A customer has an existing Oracle database on an HP 9000 rp4440 server and is running Windows Enterprise Edition on a ProLiant DL585 server. The customer would like to consolidate these servers and add a new Linux test server. Which aspects of an HP Integrity solution can meet these customer requirements? Select TWO.
A. multi-operating system capability
B. storage area network (SAN) fabric topology
C. 10GB Ethernet core I/O card capability
D. optimized chipset for Itanium 2 processors
Answer: A, D

Q: 24 Which power distribution unit (PDU) configuration does HP recommend for high availability when using 208V-230V to power an HP Integrity rx8620 server?
A. one single-phase PDU
B. two single-phase PDUs
C. one three-phase PDU
D. two three-phase PDUs
Answer: B

Q: 25 You are designing a consolidation solution for a customer who is looking for better performance than they presently have while running multiple applications on their existing systems. At which point would you make a recommendation that addresses this need?
A. when sizing the solution
B. when meeting licensing requirements
C. when identifying environmental restrictions
D. when recommending HP Consulting Services
Answer: A

Q: 26 Which web-based tool makes the latest HP solutions available and can be used to generate customized, customer-specific document outputs, including presentations?
A. HP Enterprise Library
B. HP SalesBuilder for Windows
C. HP Enterprise Sales Playbook
D. HP Site Installation Preparation Utility
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved