Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-380 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-380 Sample Questions:

Q: 1
Which two Hitachi Dynamic Link Manager (HDLM) features address challenges associated with high availability and single point failures? (Choose two.)
A. HDLM provides failover protection by switching to a good path if a path fails.
B. HDLM monitors the paths of multiple hosts and redirects I/Os to the least busy path if a path fails.
C. HDLM can automatically set a failed path back online if it becomes available.
D. HDLM provides error correction algorithms that help recover data transmission errors caused by path failures.
Answer: A,C

Q: 2
What are two features of Hitachi Global Link Manager? (Choose two.)
A. It manages many servers' multi-path connections from a single console.
B. It keeps customers informed of the status of all their multi-path links.
C. It provides load-balancing across multiple servers.
D. It performs automated distribution and installation of the Hitachi Dynamic Link Manager software.
Answer: A,B

Q: 3
When configuring external storage on a VSP storage system, what happens when the Inflow Control option is set to Enable?
A. Writes will be rejected when the external volume cannot be accessed.
B. Writes will be rejected when the cache usage is above threshold 1.
C. Writes will be accepted when the external volume cannot be accessed.
D. Writes will be rejected when the cache usage is above threshold 2.
Answer: A

Q: 4
You use Hitachi Device Manager (HDvM) to manage your VSP and HUS110 storage systems.
Which two features are available in the HDvM GUI to manage storage provisioning tasks? (Choose two.)
A. Allocate Storage
B. Move Storage
C. Unallocate Storage
D. Release Storage
Answer: A,C

Q: 5
What are two storage resource management functions available in Hitachi Device Manager? (Choose two.)
A. to determine optimum load balancing algorithms based on I/O profile
B. to group storage resources for management purposes
C. to schedule background microcode updates for storage system groups
D. to search storage resources for outputting reports
Answer: B,D

Q: 6
You are a system administrator responsible for an installation of Hitachi Dynamic Provisioning (HDP) and want to receive threshold messages indicating that a user requires more space. Which Hitachi Device Manager CLI command do you use?
A. ListPool
B. ShowPool
C. GetAlerts
D. DPGetVols
Answer: C

Q: 7
A customer has identified a performance bottleneck with Online Transaction Processing (OLTP) production host LUNs. The performance improvement plan includes a change to the Hitachi Dynamic Link Manager load balancing algorithm which is currently set to Round Robin. Which setting should the customer use?
A. Least I/O
B. Least block
C. Extended Round Robin
D. Extended Least block
Answer: A

Q: 8
Which two statements regarding the Hitachi Dynamic Link Manager Round Robin algorithms are true? (Choose two.)
A. The Round Robin algorithm distributes I/Os by alternating requests across two data paths.
B. The Round Robin algorithm distributes I/Os by alternating requests across all available data paths.
C. The Extended Round Robin algorithm distributes I/Os to paths depending on whether the I/O involves sequential or random access.
D. The Extended Round Robin algorithm distributes sequential I/Os to a set of paths and random I/Os to another set of paths.
Answer: B,C

Q: 9
Which three storage operations are performed with Hitachi Device Manager? (Choose three.)
A. allocate volumes
B. unallocate volumes
C. compress volumes
D. dedupe volumes
E. create volume
Answer: A,B,E

Q: 10
A storage administrator added a storage system using the Hitachi Device Manager GUI interface.
Where should the administrator go to verify the status of the task?
A. the Tasks & Alerts tab
B. the Global Monitoring bar on the bottom line of the GUI
C. the Data Collection tab
D. the View Tasks drop down menu
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved