Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-350 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-350 Sample Questions:

Q: 1
As part of a Hitachi NAS Platform design process a customer informs you of two business requirements. First, they need to have network redundancy by using two separate switches. Second, they require the ability to access multiple subnets on the same interface.
Which two protocols will they need to implement on the NAS? (Choose two.)
A. VLAN Tagging (802.1Q)
B. Router Information Protocol (RIP)
C. Hot Standby Router Protocol (HSRP)
D. Link Aggregation Control Protocol (LACP 802.3ad)
Answer: A, D

Q: 2
Which three statements describe the Hitachi NAS Platform file system auditing capabilities? (Choose three.)
A. CIFS clients can be audited
B. Auditing is enabled on a per file system basis
C. NFSv3 clients can be audited
D. Auditing events can be sent via email
E. NFS clients can be denied access to a file system when auditing is enabled
Answer: A, B, E

Q: 3
A Hitachi NAS cluster must provide CIFS services for a production Active Directory (AD) environment and also provide NFS services for Web Servers that reside in a DMZ. The DMZ network is isolated from production AD servers and uses its own host resolution services.
Which licensed software feature is required to provide functional CIFS/NFS services for both environments?
A. Cluster Name Space
B. Mixed Mode
C. Multi store
D. EVS Security
Answer: D

Q: 4
You are designing a Hitachi NAS Platform 4000 cluster solution which will connect to an existing Hitachi VSP storage system using Hitachi Dynamic Provisioning (HDP).
Which HDS best practice should you follow to maximize performance?
A. The existing HDP Pool should be expanded to accommodate the HNAS workload
B. A new HDP Pool should be created to accommodate the HNAS workload
C. Superflush should be disabled
D. Write cache should be turned off on the VSP
Answer: B

Q: 5
A customer plans to consolidate several multimedia servers that support jumbo frames into a Hitachi NAS Platform 4000 cluster.
What must be done before increasing the MTU size in the HNAS 4000 system?
A. Increase the MTU size in the Ethernet switch
B. Disable VLAN tagging
C. Disable Link Aggregation Control Protocol (LACP)
D. Verify that all components in the path support jumbo frames
Answer: D

Q: 6
You are working on a proposal for a VMware customer which includes a Hitachi NAS Platform 4000 in a two-node cluster with a single HUS 150 system attached.
What are two best practices when architecting the solution? (Choose two.)
A. HDP should not be used with TFS
B. Configure RAID-6 fortier0
C. Dedicate HDP pools solely to the HNAS system
D. Maintain a ratio of 1 or 2 HDP volumes for each RAID group that is used in the DP pool
Answer: C, D

Q: 7
You are architecting a Hitachi NAS Platform 4000 solution for a new customer, and they ask about initial storage pool creation and future expansions.
What are two HDS best practices? (Choose two.)
A. Four SDs are recommended in a new storage pool
B. Two SDs are recommended in a new storage pool
C. If an initial storage pool was created with 2 SDs, the expansion would be 4 SDs
D. If an initial storage pool was created with 4 SDs, the expansion would be 4 SDs
Answer: A, D

Q: 8
You are designing a solution for a customer who wants to optimize network performance for their iSCSI environment of 20 Microsoft SQL servers on their Hitachi NAS Platform.
Which three actions do you suggest to the customer? (Choose three.)
A. Create a private VLAN between the Microsoft SQL server and the Hitachi NAS Platform
B. Create a LAG on the Hitachi NAS platform using all available interfaces
C. Use the latest open source iSCSI initiator in the Microsoft SQL server
D. Use the spanning tree protocol
E. Add multiple network interfaces to their Microsoft SQL server and use MPIO
Answer: A, B, E

Q: 9
Which two statements describe file system checkpoints? (Choose two.)
A. The default number of checkpoints for a WFS-1 file system is 128
B. To restore a file system to a previous checkpoint, use the "fs-checkpoint-select" command
C. The maximum number of checkpoints for a WFS-2 file system is 2048
D. When restoring a file system using a checkpoint, snapshots taken after that checkpoint are lost
Answer: B, D

Q: 10
You are designing Hitachi NAS File Clone solution for a customer with an existing Hitachi NAS platform.
Which two are required? (Choose two.)
A. NAS firmware version 8.x or later
B. iSCSI volumes
C. WFS-2 file system
D. Hitachi NAS G2 hardware
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved