Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-330 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-330 Sample Questions:

1. Where do you find the "horcmstart.sh" command in a default CCI installation in a UNIX system?
A./usr/bin/
B./usr/sbin
C./HORCM/
D./HORCM/usr/bin/
Answer: D

2. A pairresync operation is performed on a ShadowImage pair in a PSUE state.
What is the result of the pairresync operation?
A.The pairresync completes immediately.
B.All data on the P-Vol are copied to the S-Vol.
C.The pairresync returns an error because of the PSUE state.
D.The bitmaps are used and only changed tracks are copied from the P-Vol to the S-Vol
Answer: B

3. Which two statements describe the Command Device? (Choose two.)
A.The Command Device is user selected.
B.The Command Device is system selected.
C.The Command Device is a dedicated logical volume on the system which controls the CCI software on the UNIX/PC host.
D.The Command Device is a dedicated logical volume on the system which functions as the interface to the CCI software on the UNIX/PC host.
Answer: AD

4. Which two statements describe the Command Device on UNIX systems? (Choose two.)
A.The volume designated as the Command Device is a raw device.
B.The volume designated as the Command Device is a block device.
C.The Command Device accepts TrueCopy software and ShadowImage software read and write commands that are executed by the CCI software.
D.The Command Device accepts TrueCopy software and ShadowImage software read and write commands that are executed by the storage system.
Answer: AD

5. Which two statements describe the Command Device? (Choose two.)
A.The Command Device is for CCI communications and can be fully utilized by other applications.
B.The Command Device is dedicated to CCI communications and should not be used by any other applications.
C.The Command Device accepts TrueCopy and ShadowImage software read and write commands that are executed by the storage system.
D.The Command Device accepts TrueCopy and ShadowImage software read and write commands that are executed by the CCI software.
Answer: BC

6. You are looking at the possibility of configuring the Raid Manager software.
Which three devices could be used as a CCI Command Device? (Choose three.)
A.3390-3 LUN
B.LUSE LUN
C.OPEN-V LUN
D.OPEN-3 LUN
E.Virtual LVI/LUN
Answer: CDE

7. The CCI instance has failed to start.
What is the most likely cause?
A.The Command Device is labeled.
B.The environment variable HORCC_MRCF is set.
C.The environment variable HORCMINST is not set.
D.The IP address is not referenced in the HORCM file.
Answer: D

8. The CCI instance needs to communicate with the storage system using the Command Device.
Which command should be executed to discover the name of the Command Device on a Windows server?
A.raidscan -x findcmddev hdisk 0,20
B.raidscan -find commanddev hdisk 0,20
C.raidscan -x find commanddev hdisk 0,20
D.raidscan -find commanddevice hdisk 0,20
Answer: A

9. On a Windows system, how do you make sure that the environment parameter is set correctly to use CCI for ShadowImage operations instead of TrueCopy operations?
A.Verify that HORCC_MRCF is set to 1.
B.Verify that HORCM_MRCF is not set.
C.Verify that HORCC_MRCF is set to 0.
D.Verify that HORCM_MRCF is set to 0.
Answer: A

10. On a Windows system, how do you verify that the environment parameter is correctly set to use CCI for TrueCopy operations instead of ShadowImage operations?
A.Make sure that HORCM_MRCF is set to 1.
B.Make sure that HORCC_MRCF is not set.
C.Make sure that HORCC_MRCF is set to 0.
D.Make sure that HORCM_MRCF is set to 0.
Answer: B

11. In which section of the CCI configuration file are mirror unit numbers defined?
A.HORCM_INST
B.HORCM_MON
C.HORCM_DEV
D.HORCM_CMD
Answer: C

12. The CCI instance has failed to start. On investigation the customer suspects that the Command Device field used in the CCI configuration is incorrectly specified.
What should be used?
A.HOR_CMD
B.HORC_CMD
C.HORCM_CMD
D.HORCC_CMD
Answer: C

13. You have implemented the CCI software to enable the scripting of both TrueCopy and ShadowImage pairs. In order to use the ShadowImage commands you must set an environment variable which is NOT required by TrueCopy.
What is the variable name?
A.HORCMINST
B.HORCCMRCF
C.HORCM_INST
D.HORCC_MRCF
Answer: D

14. You want to add multiple copies of a ShadowImage volume behind TrueCopy volumes. There is a parameter required in the ShadowImage HORCM file that is not required for TrueCopy.
What is the parameter?
A.MU
B.TID
C.LUN
D.PORT
Answer: A

15. In a UNIX system, what is the default location for the active CCI configuration files?
A./etc/
B./HORCM/
C./usr/HORCM/
D./var/HORCM/
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved