Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-300 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-300 Sample Questions:

Q: 1
A customer has performed a horctakeover at the recovery site for a Hitachi Universal Replicator journal group that was suspended. They are now in a state of PSUS and SSWS at the primary and recovery sites.
From the secondary site, what is the proper procedure to promote the SSWS volume to a P-Vol?
A. pairresync-swaps
B. pairsplit-RB
C. pairresync-vl
D. pairsplit-S
Answer: A

Q: 2
What would meet a "near zero" RTO requirement?
A. TrueCopy and Hitachi Storage Cluster
B. Hitachi Universal Replicator and remote ShadowImage
C. TrueCopy and manual host failover
D. TrueCopy Extended Distance and manual host failover
Answer: A

Q: 3
A customer is planning to replicate 66 TB of data using Hitachi Universal Replicator.
What are three considerations for sizing the expected solution? (Choose three.)
A. number of disk drives of the primary system
B. total number of the IOPS for the environment
C. the percentage of writes for the environment
D. number of RAID groups for journal disks at both sides
E. the number of back-end directors on the recovery system
Answer: B, C, D

Q: 4
What are two factors in determining the impact to host response time when replicating data using TrueCopy over Fiber Channel links? (Choose two.)
A. bandwidth available between sites
B. the speed of the disk drives
C. the distance between the sites
D. the speed of the Fiber Channel switch
Answer: B, C

Q: 5
An RPO of six hours has been defined for a site-wide disaster.
Which two actions should be performed to achieve the selected RPO? (Choose two.)
A. Bandwidth should be sized to a six hour peak rolling average.
B. Point-in-time copies should be created every six hours at the production site.
C. Point-in-time copies should be created every six hours at the recovery site.
D. Nightly backup tapes should be taken offsite daily.
Answer: A, C

Q: 6
A customer is using Hitachi Universal Replicator to continuously replicate a database's data and log volumes.
Which two statements describe what will happen? (Choose two.)
A. A database checkpoint will be created upon failover.
B. At recovery time, the database will reconcile logs and transactions.
C. In the case of a planned outage, log volumes may not include all transactions.
D. In the case of an unplanned outage, log volumes may not include all transactions.
Answer: B, D

Q: 7
A customer wants to replicate between two HUS 150 arrays. The business requires a 30 minute RPO. The available bandwidth is less than the peak write workload.
Which replication product is appropriate?
A. Hitachi Universal Replicator
B. TrueCopy
C. meditated point-in-time copy
D. TrueCopy Extended Distance
Answer: D

Q: 8
A customer has two VSP arrays and they want to replicate between the arrays. They have a 24-hour RPO and they have limited bandwidth between sites.
What is the correct solution for this requirement?
A. TrueCopy Extended Distance
B. TrueCopy
C. Hitachi Universal Replicator
D. TrueCopy cascaded off of ShadowImage
Answer: D

Q: 9
Which two benefits does Hitachi Thin Image provide? (Choose two.)
A. It makes more than 10 copies of primary volumes.
B. Suspended pairs do not impact host performance.
C. It protects data against physical hardware failures.
D. It can make copies with less storage than the P-Vol consumes.
Answer: A, D

Q: 10
A customer wants to implement TrueCopy replication between VSP arrays. The arrays are 200 km apart.
Which two statements are true? (Choose two.)
A. The distance between the two sites will not have an effect on host latency.
B. The distance between the two sites will have an effect on host latency.
C. TrueCopy is not certified to be used for this distance.
D. TrueCopy is certified to be used for this distance.
Answer: A, C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved