Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-240 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-240 Sample Questions:

Q: 1
A customer is using an HUS 130 system as external storage behind an HUS VM. They are reworking the power distribution and need to power down both storage systems. What is the correct sequence of actions?
A. Stop the host I/O > power off the HUS VM > power off the HUS 130.
B. Stop the host I/O > power off the HUS 130 > power off the HUS VM.
C. Perform a path disconnect to the HUS 130 > stop the host I/O > power off the HUS 130 > power off the HUS VM.
D. Stop the host I/O > perform a path disconnect to the HUS 130 > allow the storage systems to go to battery backup mode when the power is disconnected.
Answer: A

Q: 2
A storage administrator wants to set up a Hitachi Dynamic Provisioning pool on an HUS VM storage system. What should you do?
A. Create the pool and add parity group capacity.
B. Create and format LDEVS, create the pool and add the pool volumes.
C. Create the pool and add HDDs.
D. Use the create Dynamic Pool wizard and follow the prompts.
Answer: B

Q: 3
Which statement about the HUS VM back-end architecture is correct when using DBS hard disk units (HDUs)?
A. The HUS VM has four 6 Gbps SAS links; two paths are connected to each HDU.
B. The HUS VM has eight 6 Gbps SAS links; four paths are connected to each HDU.
C. The HUS VM has four 8 Gbps SAS links; four paths are connected to each HDU.
D. The HUS VM has eight 6 Gbps SAS links; two paths are connected to each HDU.
Answer: D

Q: 4
An HUS VM has reported a SIM indicating an external storage error. Which troubleshooting action should you perform first?
A. Follow instructions in the Installation Guide.
B. Follow instructions in the Maintenance Manual.
C. Take an autodump from the system and upload to https://tuf.hds.com.
D. Take an autodump from the system and upload to the SearchLight server.
Answer: B

Q: 5
Which three documents must be referenced when planning a microcode exchange on an HUS VM? (Choose three.)
A. ECN
B. FCO Bulletins
C. Product Alerts
D. Maintenance Manual
E. Microcode Exchange Reference Guide
Answer: A,C,D

Q: 6
Which two activities can be performed in an HUS VM storage system without interrupting user access to data? (Choose two.)
A. upgrading Cache Memory from 64 GB to 128 GB
B. running the CUDG4 (Control Unit Diagnosis) test
C. changing the DKC emulation type
D. replacing the DKB
Answer: A,D

Q: 7
An HUS VM customer wants the pages of a Hitachi Dynamic Tiering volume to be located in certain tiers. Which volume attribute should be used?
A. Cache Mode
B. Tiering Mode
C. Tiering Policy
D. Cache Policy
Answer: C

Q: 8
What are two ways to ensure secure access to storage through a fabric? (Choose two.)
A. Use SNMP.
B. Use zoning.
C. Use Host Group security.
D. Use port security on the switch(es).
Answer: B,C

Q: 9
You have set Extended Round Robin in Hitachi Dynamic Link Manager (HDLM) running on a server with intensive read sequential I/O workload. Which two benefits result from implementing this algorithm? (Choose two.)
A. Tracks are preloaded into cache.
B. Tracks are not preloaded into cache.
C. Blocks are held permanently in Read Cache.
D. Sequential tracks are detected more efficiently and discarded after host transfer.
Answer: A,D

Q: 10
The SVP has failed on an HUS VM and you have ordered a replacement. Which functionality is still available while waiting for the new SVP to arrive on site?
A. Configuration changes can be made using raidcom commands.
B. Hitrack can continue monitoring the HUS VM and report errors.
C. Configuration changes can be made using the HiCommand CLI.
D. ShadowImage pairs can be managed with RAID Manager/CCI.
Answer: D


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved