Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-200 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-200 Sample Questions:

Q: 1 You have assembled and installed a Hitachi Thunder 9570V?subsystemRK and a RKA into a 19 inch rack. The system parameters have also been configured. The customer now needs to use port 0A in order to connect HP-UX with a LUN 0 and Solaris with a LUN 0 on the same port. Which two will enable this configuration? (Choose two.)
A. install the LUN SECURITY license
B. create two host groups on port 0A
C. install the LUN-MANAGEMENT license
D. configure port 0A to work in HP-UX mode
Answer: B, C

Q: 2 What is the operational humidity requirement at a site when installing a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem?
A. 5% to 90%
B. 8% to 80%
C. 10% to 75%
D. 10% to 90%
Answer: B

Q: 3 Which statement is true about cache slots on the Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem?
A. Each controller has two cache slots and each slot can hold 1GB DIMMS for a maximum of 2GB per controller.
B. Each controller has two cache slots and each slot can hold 512MB or 1GB DIMMS for a maximum of 1GB or 2GB per controller.
C. Each controller has four cache slots and each slot can hold 512MB or 1GB DIMMS for a maximum of 2 GB or 4GB per controller.
D. Each controller has four cache slots and each slot can hold 256MB or 512MB DIMMS for a maximum of 1 GB or 2 GB per controller.
Answer: B

Q: 4 What is the system parameter that needs to be set up when a SUN cluster is connected to a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem?
A. SUN Cluster Connection mode in Host Connection mode
B. SUN Cluster Connection mode in Host Connection mode 2
C. SUN Cluster Connection mode 2 in Host Connection mode
D. SUN Cluster Connection mode 2 in Host Connection mode 2
Answer: B

Q: 5 Which component on the first RKA is used to connect to the RK in a Hitachi Thunder 9570V?Series subsystem?
A. PDB
B. ENC unit
C. Controller unit
D. AC Power Unit
Answer: B

Q: 6 You are connected to a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem using Hitachi?Resource Manager GUI. You have created LUNs for 12D+1P RAID group, and now you want to set up one spare disk. Given the following steps:
A).select Settings-> Logical Settings
B). select Settings-> Configuration Settings
C). select the Logical Settings tab
D).select Settings-> Logical Unit-> Set Spare Drive
E).select the disk that you want to set up as spare
F).select the Spare Drive tab
A. B, F, E
B. B, F, G
C. D, C, E
D. F, C, G
Answer: B

Q: 7 Ten LUNs must be recognized by the QLogic HBA on Microsoft Windows 2000 Server which is connected to a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem. What is the system parameter that needs to be set up?
A. in the modify Host Group option, select CCHS mode in Standard mode
B. in the modify Host Group option, select CCHS mode in Host connection mode
C. in the modify Host Group option, select HISUP2 mode in Host connection mode
D. in the modify Host Group option, select HISUP mode in Host connection mode 2
Answer: D

Q: 8 You are using the Hitachi?Resource Manager GUI for the first time. You want to change to a different mode from default mode. What is the first thing you should do, before changing to a different mode?
A. go to Add-> Password and add the password
B. go to Add-> Change Mode and select the mode
C. go to Settings-> Password and register the password
D. go to Settings-> Change Properties and set the mode option to other modes
Answer: C

Q: 9 A customer has Sun Netra Servers mounted on a Hitachi Data Systems?19 inch rack. You need to mount a RK and a RKA on the same rack. What is the amps/PS rating you need to use for both the RK and RKA together in order to ensure that the PDU is not overloaded when two power supplies are used on both the RK and the RKA and the source is 100V?
A. 3.20
B. 5.10
C. 6.30
D. 10.20
Answer: C

Q: 10 What is the vibration tolerance of a Hitachi Thunder 9570?subsystem in operation, if installed near large generators located on the floor above or below the subsystem?
A. 2.5 m/s2 or less
B. 3.0 m/s2 or less
C. 3.5 m/s2 or less
D. 4.0 m/s2 or less
Answer: A

Q: 11 A customer has purchased a floor model of a Hitachi Thunder 9570V?Series subsystem set up as RK + RKA + H2H Deskside Kit. Which two connections between the RK and the RKA are valid? (Choose two.)
A. HSSDC#0 on Controller#0 of RK is connected to HSSDC#0 on ENC Unit#0 of RKA and HSSDC#1 on Controller#0 of RK is connected to HSSDC#1 on ENC Unit#0 of RKA.
B. HSSDC#0 on Controller#0 of RK is connected to HSSDC#1 on ENC Unit#0 of RKA and HSSDC#1 on Controller#0 of RK is connected to HSSDC#0 on ENC Unit#0 of RKA.
C. HSSDC#0 on Controller#1 of RK is connected to HSSDC#0 on ENC Unit#1 of RKA and HSSDC#1 on Controller#1 of RK is connected to HSSDC#1 on ENC Unit#1 of RKA.
D. HSSDC#0 on Controller#1 of RK is connected to HSSDC#1 on ENC Unit#1 of RKA and HSSDC#1 on Controller#1 of RK is connected to HSSDC#0 on ENC Unit#1 of RKA.
Answer: A, C

Q: 12 You are performing a Microprogram install for a customer on their Hitachi Thunder 9570V?Series subsystem. You receive message code RBA000 on the Web Access information messages. What does this message indicate?
A. Installation failed.
B. Installation failed in a part of the drive.
C. Downgrade check result was "Not Good."
D. There was another system when installation was started.
Answer: C

Q: 13 Which three operating systems can be used to install and run HDLM? (Choose three.)
A. AIX
B. OS/2
C. HP-UX
D. VxWorks
E. Microsoft Windows 2000
Answer: A, C, E

Q: 14 What is the maximum distance between a host and a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem, when using short-wave Fibre Channel cable operating at data transfer speed of 200MB/s?
A. 100 meters
B. 200 meters
C. 300 meters
D. 400 meters
Answer: C

Q: 15 What do you use to capture Simple or CTL Alarm trace information?
A. HiCommand
B. Web Access
C. Hitachi?Resource Manager CLI
D. Hitachi?Resource Manager GUI
Answer: B

Q: 16 You are connected to a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem using a browser. How can you enter into Maintenance mode on it?
A. press the Soft Reset button on both the controllers
B. press the Rotary Set switch on the rear of the frame
C. click "Go to Maintenance Mode" button on the left pane of the browser
D. enter the IP address of the subsystem in the address field of the browser
Answer: A

Q: 17 Which of the following parts can be downgraded while the 9500V is online?
A. RKA
B. Drive
C. Cache
D. Controller
Answer: B

Q: 18 You want to refer to the status of the components and manage the configuration of the Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem. Which two software products can be used to meet this requirement? (Choose two.)
A. Hitachi Resource Manager? +LWDFKL5HVRXUFH0DQDJHU
B. HiCommand?Tuning Manager
C. HiCommand?Device Manager
D. Hitachi Dynamic Link Manager? +LWDFKL'\QDPLF/LQN0DQDJHU
Answer: A, C

Q: 19 A Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem shows a warning regarding a drop in voltage of the cache battery. Which two statements are true about the subsystem's condition? (Choose two.)
A. The Write Cache function is disabled.
B. Normal operation is ensured because of Write-through mode.
C. To prevent data loss, you should replace the battery within 10 minutes.
D. Read performance in increased as the disks are being directly accessed.
E. The warning indication may take up to two working days to disappear automatically.
Answer: A, B

Q: 20 What is the correct color coding scheme for ENC cables?
A. yellow for Path 0 and Milky white for Path 1
B. milky white for Path 0 and Yellow for Path 1
C. yellow for Loop 0 and Milky white for Loop 1
D. milky white for Loop 0 and Yellow for Loop 1
Answer: B

Q: 21 What indicates that the drive voltage is abnormal?
A. CHK LED blinks once.
B. CHK LED blinks twice.
C. CHK LED blinks three times.
D. CHK LED blinks five times.
Answer: B

Q: 22 Which two tasks does Hitachi Resource Manager?allow you to do? (Choose two.)
A. view LUN capacity utilization
B. view performance information
C. display controller failure information
D. downgrade Microcode on the subsystem
Answer: B, C

Q: 23 You need to register an array unit using CLI. Which command should you use to accomplish this?
A. auaddunit
B. auunitadd
C. auarrayadd
D. auaddarray
Answer: B

Q: 24 You have enabled password protection on a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem. The customer has forgotten the password. What action should you take?
A. You contact TRC for help.
B. You restore the unit to factory settings.
C. You use Web Access in Maintenance mode to reset the password.
D. You back up LUN data and the system configuration. You carry out a microcode upgrade and configuration clear using the same microcode level. You restore the system configuration and the LUN data.
Answer: A

Q: 25 A customer has LUNs 0 to 25 created and needs to present these LUNs to a HP-UX server. What mode needs to be set on a Hitachi Thunder 9570V?Series subsystem?
A. HISUP mode
B. HP Connection Mode
C. HP Connection Mode 1
D. HP Connection Mode 2
Answer: D

Q: 26 How should you connect a host on which CLI is installed and the Hitachi Thunder 9570V?Series subsystem, for management of the dual subsystem?
A. use the RS232C port and connect to Controller 1 of the Hitachi Thunder 9500V?subsystem
B. connect the NIC on the host to the LAN port on Controller 1 of the Hitachi Thunder 570V?Series
C. use a 10 Base T hub and connect the NIC of the host and the LAN ports on both controllers of the Hitachi Thunder 9570V?subsystem to the hub
D. use a 10/100 Base T hub and connect the NIC of the host and the LAN port on both controllers of the Hitachi Thunder 9570V?subsystem to the hub
Answer: D

Q: 27 How do you analyze the output of the Simple Trace file?
A. open the Simple Trace in vi editor to analyze the trace
B. open the Simple Trace file in Excel to analyze the trace
C. open the Simple Trace in WordPad to analyze the trace
D. send the Simple Trace file to the TRC to analyze the trace
Answer: D

Q: 28 Which two statements are true about Hitachi FlashAccess?software managing cache on a Hitachi Thunder 9500V?Series subsystem? (Choose two.)
A. Hitachi FlashAccess?is supported on a dual controller.
B. Hitachi FlashAccess?is supported on a single controller.
C. Hitachi FlashAccess?is supported only on RAID 5 and RAID 0+1 LUNs.
D. Hitachi FlashAccess?is supported only on RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 0+1 LUNs.
Answer: A, C

Q: 29 A port on the Hitachi Thunder 9531V?subsystem needs to be configured to connect to a McData director. Which Hitachi?Resource Manager CLI command implements this?
A. aufibre -unit DF600 -set -ctl0 -port A C-AL aufibre -unit DF600 -set -ctl0 -port A ?C-AL
B. aufibre -unit DF600 -set tl1 -port A -fabric aufibre -unit DF600 -set ?tl1 -port A -fabric
C. aufibre -unit DF600 -set -ctl0 -port A -fabric
D. aufibre -unit DF600 -set tl1 -port A C-AL aufibre -unit DF600 -set ?tl1 -port A ?C-AL
Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved