Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-120 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-120 Sample Questions:

Q: 1 XXYYInc.com is using Copy-on-Write Snapshot. The data on the snapshot is extensively modified. What happens if the Data Pool becomes full?

A. The snapshot is deleted.
B. The stretch utility is implemented.
C. I/O to the production volume is stopped.
D. An LDEV is automatically added to the Data Pool.

Answer: A

Q: 2 Which three RAID groups can coexist with other groups in a AMS200 model? (Choose three.)

A. RAID1
B. RAID5
C. RAID6
D. AutoRAID
E. RAID1(2D+1P)

Answer: A, B, C

Q: 3 XXYYInc.com requires their AMS storage subsystem to provide multiple paths to the same LUN on the same server for redundancy. Which Hitachi product would you recommend to the customer that can be deployed on the server to provide this function?

A. HiCommand Device Manager
B. Hitachi Dynamic Link Manager
C. HiCommand Protection Manager
D. HiCommand Storage Services Manager

Answer: B

Q: 4 Which entity does Hitachi Data Systems use for virtualization?

A. host
B. SAN switch
C. subsystem controller
D. software volume management

Answer: C

Q: 5 XXYYInc.com is reviewing mid-tier arrays to support a large MS Exchange infrastructure. The customer wants to be able to survive a double disk failure to any RAID group. Which AMS500 feature supports this requirement?

A. RAID 6
B. RAID 20
C. LUN duplication
D. RAID group mirroring

Answer: A

Q: 6 Which two key IT services are part of HDS Application Optimized Storage (AOS) solutions? (Choose two.)

A. tiered storage
B. business continuity
C. corporate goverance
D. storage data management

Answer: A, D

Q: 7 XXYYInc.com has an HDS modular array with LU0 and LU1 owned by CTL0. Host X cannot access LU0 on CTL0 and switches its ownership to CTL1. What happens to the other LUNs on the array?

A. LU1 is also moved to CTL1.
B. Nothing happens to any other LUs.
C. A LU owned by CTL1 is switched to CTL0 for load balancing.
D. LU1 is moved to CTL1 if it is not accessed within one minute.

Answer: D

Q: 8 Which statement defines the "damping" function with respect to triggering alerts in HiCommand Tuning Manager for performance monitoring and notification?

A. It allows you to specify the resource type to be monitored.
B. It allows you to restrict alert monitoring to a finite start time.
C. It allows you to specify constant monitoring of the alert condition.
D. It allows you to specify the number of times a threshold must be reached before triggering an alert.

Answer: D

Q: 9 Which two additional license based features can be enabled on an AMS storage subsystem using the Storage Navigator Modular GUI? (Choose two.)

A. HiTrack
B. TrueCopy
C. Hitachi Graph Track
D. Hitachi Data Retention Utility

Answer: B, D

Q: 10 You have created a P-Vol/S-Vol pair. Which two commands can you use to check that the P-Vol and S-Vol are synchronized? (Choose two.)

A. raidscan
B. paircheck
C. pairstatus
D. pairdisplay

Answer: A, D

Q: 11 XXYYInc.com wishes to minimize disruptions due to planned or unplanned outages. Which two features of Hitachi Copy-on-Write Snapshot facilitate these requirements? (Choose two)

A. metadata cache copy
B. background copy of data to snapshot
C. non-disruptive backups from a Copy-on-Write Snapshot V-Vol
D. periodic point-in-time copies for rapid restore of corrupted data

Answer: C, D

Q: 12 An AMS500 is able to connect to a port of a TagmaStore USP storage array, providing storage virtualization. USP ports that are dedicated to connecting to other storage arrays have a special descriptor. What is the correct name for this type of port?

A. internal
B. special
C. modular
D. external

Answer: D

Q: 13 Which two additional license based features can be enabled on an AMS storage subsystem using the Storage Navigator Modular GUI? (Choose two.)

A. HiTrack
B. TrueCopy
C. Hitachi Graph Track
D. Hitachi Data Retention Utility

Answer: B, D

Q: 14 XXYYInc.com needs to immediately apply a security patch to an application and is worried about corrupting data in that process. Which local replication tool allows the immediate creation of a point-in-time copy of data that can be used for a restore in the event of data corruption?

A. TrueCopy
B. ShadowImage
C. QuickCopy Plus
D. Copy-on-Write Snapshot

Answer: D

Q: 15 XXYYInc.com has a WMS100 array to support an archiving solution. Archiving solutions are batch processes that have low performance requirements. Which configuration alternative is supported on the WMS100?

A. SATA or FC disks
B. one or two controllers
C. one or two host FC ports per controller
D. one or two back-end loops per controller

Answer: B

Q: 16 An IT operations manager needs to forecast hardware purchases for the coming fiscal year. The manager has been assigned a HiCommand Tuning Manager login in order to accomplish this task. Which security level is appropriate for the manager?

A. users
B. operators
C. managers
D. administrators

Answer: A

Q: 17 XXYYInc.com is using a 9585V storage array and is evaluating whether to upgrade to an AMS500 for performance reasons. Which statement is true?

A. The AMS500 supports larger drive sizes.
B. The AMS500 provides more back-end loops.
C. The AMS500 supports faster back-end loops.
D. The AMS500 supports faster Fibre Channel host connections.

Answer: D

Q: 18 IT centers running business applications on MS Windows 2003 servers often need to run in a clustered configuration to support Service Level Agreements (SLA). Which two cluster environments are supported by Hitachi Dynamic Link Manager for modular storage? (Choose two.)

A. Oracle RAC
B. TruCluster Server
C. Veritas Cluster Server
D. Novel Netware Cluster Server

Answer: A, C

Q: 19 XXYYInc.com has a high performance application that creates a bottleneck at the front-end ports. Which two arrays are supported Hitachi Data Systems configurations? (Choose two.)

A. AMS500 with four 4Gb/s host ports
B. AMS500 with eight 2Gb/s host ports
C. Thunder 9585V with four 4Gb/s host ports
D. Thunder 9585V with eight 2Gb/s host ports

Answer: A, D

Q: 20 XXYYInc.com requires an array that can sustain a power outage without losing write data in cache. Which two ways does an HDS modular array protect write data in cache? (Choose two.)

A. cache RAID 5
B. battery backup
C. mirror write I/O to NVRAM
D. mirror write I/O to other controller's cache

Answer: B, D

Q: 21 When using TrueCopy asychronously, what is the primary function of consistency groups?

A. Allows an increase in the total number of volume pairs.
B. Enforces that data is sent between pairs in sequence order.
C. Guarantees the completion status of data to the secondary volumes.
D. Guarantees the updated data sequence of the volume pairs in the group.

Answer: D

Q: 22 Which three software components are required to configure TrueCopy? (Choose three.)

A. web browser
B. Storage Navigator Modular
C. HiMax Replication Assistant
D. ShadowImage In-system Replication software
E. HiCommand Command Control Interface/RAID Manager

Answer: A, B, E

Q: 23 XXYYInc.com requires a new modular storage array which will use parity for data protection. When a drive fails in a RAID 5 group, the remaining disks are each a single point of failure. A requirement is that the vendor must minimize the amount of time the array is in a single point of failure state following a disk failure. Which two features of the AMS500 support the requirement? (Choose two.)

A. RAID 6
B. RAID 5+1
C. Dynamic Sparing
D. Fast Disk Rebuild

Answer: A, C

Q: 24 The HiCommand Tuning Manager alert mechanism allows users to configure various tasks to be executed when an alert is triggered (an alert is triggered when a given metric reaches the configured threshold). Which three mechanisms can be used by an alert in Tuning Manager? (Choose three.)

A. SMS
B. email
C. SNMP
D. voicemail
E. shell script/batch file

Answer: B, C, E

Q: 25 XXYYInc.com has purchased an AMS storage subsystem with both Fibre Channel and SATA drives. The storage administrator needs to create the initial parity groups across the drives. Using the Storage Navigator Modular GUI, they can accomplish this task. Which combination of parity groups will the GUI allow you to create?

A. Creation of a parity group that spans only one drive type.
B. Creation of a parity group that allows the spanning of Fibre Channel and SATA drives.
C. Creation of a parity group of SATA with no subsequent Fibre Channel parity groups allowed.
D. Creation of a parity group of Fibre Channel drives with no subsequent SATA parity groups allowed.

Answer: A

Q: 26 Which two guidelines must be considered when planning to implement provisioning using HiCommand Storage Services Manager? (Choose two.)

A. Schedule multiple provisioning tasks.
B. Must set utilization watermark on elements from application to subsystem
C. Must set role based security to limit application functionality and element views.
D. Identify host/storage dependencies so informed decisions can be made when deciding where new volumes,
zones or LUN security are needed.

Answer: A, D

Q: 27 When connecting modular storage to TagmaStore USP storage devices, a software tool must be used in order to define the Command Control Interface (CCI) and apply security. What is the name of the tool for defining the CCI and security?

A. Port Manager
B. LUN Manager
C. SCSI Manager
D. Tiered Storage Manager

Answer: B

Q: 28 Which two features of Hitachi Copy-on-Write Snapshot enable the rapid creation of a data copy? (Choose two.)

A. Data Pool save area
B. quick copy provisioning
C. pointer-based snapshots
D. ShadowImage integration

Answer: A, C

Q: 29 A Hitachi Data Systems customer wants to implement a high-availability environment using modular storage. A key part of this environment has been determined to be multi-path read and write I/O transactions. Which three features are an important part of the Hitachi Dynamic Link Manager's support of this requirement? (Choose three.)

A. manual path override
B. automatic path failover
C. least I/O load balancing
D. stacked queue load balancing
E. round robin balancing algorithm
Answer: A, B, E

Q: 30 XXYYInc.com has an AMS200 storage subsystem and requires a no-single-point-of-failure configuration.
Which core functionality of Hitachi Dynamic Link Manager provides high availability?

A. path management
B. manual path switching
C. automatic path switching
D. dynamic load optimization

Answer: C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved