Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Hitachi HH0-050 Exam - Cheat-Test.com

Free HH0-050 Sample Questions:

Q: 1
A customer is comparing the benefits of synchronous and asynchronous replication for a two data center replication strategy. They decide to implement a synchronous solution. Why is this a correct decision?
A. It provides the best data currency.
B. It incurs the least propagation delays over long distances.
C. It gives the best protection against regional disasters.
D. It provides journaling capabilities.
Answer: A

Q: 2
Which three parameters will affect the read/write performance of an HDD? (choose three.)
A. number of cylinders
B. seek time
C. start-up time
D. spindle speed
E. data transfer time
Answer: B,D,E

Q: 3
A data center manager must implement energy reduction measures to achieve a reduction in power consumption, heat output and operational costs without affecting the service to users.
Which three areas should be looked at? (Choose three.)
A. networking topologies
B. data center cooling
C. disk spin-up/spin-down
D. storage cooling
E. data center operating hours
Answer: B,C,D

Q: 4
What is a Host Bus Adaptor (HBA)?
A. A compact optical device that connects to switches and transmits and receives data.
B. A device that connects multiple computers together to form a network segment.
C. A non-volatile data storage device.
D. A Fibre Channel interface that connects a computer to a storage network.
Answer: D

Q: 5
What are three IT issues faced by businesses today? (Choose three.)
A. high cost of maintaining old technologies
B. reduction in demand for storage for users
C. increases in scheduled equipment downtime
D. meeting environmental and power consumption targets
E. planning and managing the transition to new technology
Answer: A,D,E

Q: 6
What represents the unique number used to identify each element on a Fibre Channel storage network?
A. HDD
B. LAN
C. SFP
D. WWPN
Answer: D

Q: 7
What are two reasons why redundant switched fabric topology is the preferred FC network implementation in large and medium-sized organizations? (Choose two.)
A. It is the low cost method of implementing a SAN.
B. Switched fabric provides high availability.
C. It supports multiple concurrent point-to-point connections.
D. One switch provides high availability with dual port cables.
Answer: B,C

Q: 8
What are two ways a client-server model operates? (Choose two.)
A. A client can send multiple service requests for data to a server.
B. A server can send a service request for data to the client.
C. A client can send a service request for data to a virtual server.
D. A server can send multiple service requests for data to the client.
Answer: A,C

Q: 9
A customer wants to replicate their database for the accounting and finance departments. What is a benefit of accomplishing this with a clone replication technology?
A. It uses less storage than a snapshot copy.
B. It creates an exact copy of the database.
C. It identifies index corruption on the database.
D. It provides continuous data protection.
Answer: B

Q: 10
What are two advantages of data mirroring in a RAID implementation? (Choose two.)
A. It provides faster random write performance.
B. It is the least expensive way to implement RAID.
C. It allows data recovery if a disk failure occurs.
D. It provides increased capacity.
Answer: A,C


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved