Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

HDI HD0-100 Exam - Cheat-Test.com

Free HD0-100 Sample Questions:

Q: 1 An analyst has conveyed incorrect information to a customer. Which action demonstrates personal accountability?
A. The analyst has another analyst call the customer
B. The analyst closes the call and moves to the next call
C. The analyst calls the customer back to correct the information
D. The analyst calls the customer back and blames the incorrect information on bad documentation
Answer: C

Q: 2 For which two reasons do help desk's log all calls? (Choose two.)
A. Allows ticket monitoring
B. Measure frequency of calls
C. Prove the help desk is right
D. Provide an audit trail of activities
Answer: B, D

Q: 3 In which four circumstances is it appropriate to use open questions? (Choose three.)
A. When your time is limited
B. When you need to build rapport
C. When you need the customer to elaborate
D. When you have exhausted your possibilities
Answer: B, C, D

Q: 4 Why are customer satisfaction surveys important?
A. They reveal what abandon rate is acceptable
B. They reveal how the help desk is perceived by the customer
C. They determine the percentage of first call resolution (FCR)
D. They determine what level of support the customer is receiving
Answer: B

Q: 5 A customer calls with a printing problem. You start the troubleshooting process by asking some simple questions. The customer admits that this is his first time using a computer
Which three questions should be used to obtain necessary information to solve the problem? (Choose three.)
A. Ask the customer if he is the only one who can print to this printer
B. Ask the customer if a start button or disk icon appears on the screen
C. Ask the customer if he has experienced any problems recently with any other applications
D. Guide the customer through checking the printer connection and making sure the power is turned on
Answer: A, C, D

Q: 6 What is the primary role of support service?
A. To track problems and bugs
B. To provide quality assistance
C. To provide technical resolutions
D. To provide the customer with a knowledge-base
Answer: B

Q: 7 A customer calls you in a frantic state. The customer has a big presentation in an hour and cannot get the presentation to print. You ask questions about the problem, but the customer keeps talking about what will happen to her if she does not have the presentation ready. Which
two actions should you take to get the customer's attention? (Choose two.)
A. Empathise with the customer
B. Tell the customer to "snap out of it"
C. Regularly use the customer's first name
D. Raise your voice when asking questions
Answer: A, C

Q: 8 What are three reasons for providing consistent service? (Choose three.)
A. To guarantee professionalism
B. To instill confidence in your customer
C. To ensure a commitment to excellence
D. To ensure empathy to customer needs
Answer: A, B, C

Q: 9 What is a key benefit of a knowledge-base system?
A. Increases call volume
B. Saves time and money
C. Decreases network traffic
D. Requires lower maintenance
Answer: B

Q: 10 What should you do to assess a customer level of knowledge? What should you do to assess a customer's level of knowledge?
A. Ask open questions
B. Ask closed questions
C. Provide more detailed explanations
D. Assume the customer has a basic level of knowledge
Answer: A

Q: 11 What is a key benefit of a positive work environment?
A. Diversification of skill sets is minimised
B. Rapport among team members is increased
C. The need for recognition of individual effort is minimised
D. Management involvement is separated from individual involvement
Answer: B

Q: 12 Which two organisational characteristics are typically found in a supportive workplace environment? (Choose two.)
A. High employee morale
B. Low employee turnover
C. High adherence to policies
D. Low superior-subordinate interaction
Answer: A, B

Q: 13 What is the number one goal of support services?
A. To give technical support to anyone who calls
B. To resolve all calls requiring technical support
C. To obtain information for any questions that are asked
D. To keep the customer performing at the highest level possible
Answer: D

Q: 14 You are having a trouble understanding a customer with a strong accent. The first thing you should do is ______?
A. Find someone else who can understand the customer better
B. Tell the customer you are having difficulty understanding them
C. Ask the customer is there is someone else in their organisation for you to talk to
D. Inform the customer that you cannot understand them and there is nothing you can do to help them
Answer: B

Q: 15 What two considerations need to be made when sharing workspace? (Choose two.)
A. Maintain a clean environment
B. Discretion and courtesy when decorating
C. Share only with persons with similar likes/dislikes
D. None, each person needs to take care of it themselves
Answer: A, B

Q: 16 Which two are characteristics of a team player? (Choose two.)
A. Courtesy
B. Conformity
C. Participation
D. Independence
Answer: A, C

Q: 17 Which two are the primary purpose of an annual (periodic) survey? (Choose two.)
A. Determine management bonuses
B. Identify changes to products, services and processes
C. Measure performance of individual analysts at the help desk
D. Evaluate customer satisfaction with products, services, and personnel
Answer: B, D

Q: 18 Which technique will best optimise talk time?
A. Analyst asks clarifying questions
B. Analyst uses business language
C. Customer should be prepared to actively listen
D. Analyst adjusts to customer pace and competence level Analyst adjusts to customer? pace and competence level
Answer: D

Q: 19 What are two benefits of encouraging customers to follow standard procedures? (Choose two.)
A. Improves quality and accuracy
B. Helps customers make better decisions
C. Results in customers calling less frequently
D. Keeps customers up-to-date on new applications
Answer: A, B

Q: 20 Which three approaches help create a positive business reputation? (Choose three.)
A. When you hear complaints about your organisation, change the subject
B. Have a good attitude and never speak negatively about your organisation
C. See what you can do to assist any co-worker who is unhappy or experiencing problems
D. Try to have a positive and memorable effect on every person you communicate with each day
Answer: B, C, D

Q: 21 In what two ways does creative thinking enable you to become a valuable resource to the customer? (Choose two.)
A. You offer more options
B. You rely on the obvious
C. You use the same tools
D. You are open to learning
Answer: A, D

Q: 22 Which two are effective techniques for dealing with stress? (Choose two.)
A. Take long breaks
B. Set realistic goals/objectives
C. Exercise and observe good nutrition practices
D. Use high energy drinks, e.g., coffee, caffeine drinks to keep energy levels up
Answer: B, C

Q: 23 What are three benefits of a change management process? (Choose three.)
A. Timely problem resolution
B. Pro-active communication
C. Timely notification to affected parties
D. Documentation of affected systems and processes
Answer: B, C, D

Q: 24 Which two characterise a successful negotiator? (Choose two.)
A. Viewed as a problem solver
B. Focuses on the best solution
C. Presents a plan of how to get to the solution
D. Steps to the customers side for understanding
Answer: A, D

Q: 25 Which statement about service level agreements (SLAs) is true?
A. SLAs are used to document customer expectations only
B. SLAs are used to document service provider expectations only
C. SLAs are used to document customer and service provider expectations
D. SLAs are not used to document customer or service provider expectations
Answer: C

Q: 26 Which two techniques are important for keeping a customer focused? (Choose two.)
A. Paraphrasing
B. Open questions
C. Closed questions
D. Self-help systems
Answer: A, C

Q: 27 Which three are common characteristics of successful teams? (Choose three.)
A. Possess relevant technical skills
B. Share a high level of mutual trust
C. Clear understanding of goals/objectives
D. Conform to group pressure and viewpoint
Answer: A, B, C

Q: 28 What is deductive reasoning?
A. Reasoning based on logic and analysis
B. Reasoning based on experience and intuition
C. Reasoning based on analysis and experience
D. Reasoning based on intuition and process of elimination
Answer: A


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved