Free Cheat-test Samples and Demo Questions Download
Adobe exams Adobe
Apple exams Apple
Avaya exams Avaya
Check Point exams Check Point
Cisco exams Cisco
Citrix exams Citrix
CIW exams CIW
CompTIA exams CompTIA
CWNP exams CWNP
EC-Council exams EC-Council
EMC exams EMC
Exin exams Exin
Fortinet exams Fortinet
GIAC exams GIAC
Hitachi exams Hitachi
HP exams HP
IBM exams IBM
Isaca exams Isaca
ISC exams ISC
ISEB exams ISEB
Juniper exams Juniper
LPI exams LPI
McAfee exams McAfee
Microsoft exams Microsoft
Oracle exams Oracle
PMI exams PMI
Riverbed exams Riverbed
SNIA exams SAP
Sun exams SAS
Symantec exams Symantec
VMware exams VMware
All certification exams

Huawei HC-711 Exam - Cheat-Test.com

Free HC-711 Sample Questions:

Q: 1
Which of the following configuration command parameter is not consistent with the actual scenario or technology implementations?
A. ah authentication-algorithm md5
B. ah encryption-algorithm des
C. esp authentication-algorithm md5
D. esp encryption-algorithm des
Answer: B

Q: 2
In the transmission mode IPSec applications, the following data packets which area may be subject to encryption security?
A. The network layer and the upper layer packets
B. Original IP packet header
C. The new IP packet header
D. Transport layer and upper layer packets
Answer: D

Q: 3
In tunnel mode and ESP, which of the following regional information is expressly transfusion?
A. The new IP packet header
B. Original IP packet header
C. Transport layer header
D. Application layer packet header
Answer: A

Q: 4
In the inter-domain packet filtering, and firewall into the direction of data flow (Inbound) refers to the direction of data from high to low security zones security zone transfer.
A. True
B. False
Answer: B

Q: 5
IPSEC WEB configuration wizard which does not support the following scenarios?
A. Gateway to Gateway
B. Gateway Center
C. Branch Gateway
D. Host and Host
Answer: D

Q: 6
Which of the following addresses can be used to manage the SVN web address? (Choose three)
A. Interface address
B. Sub- interface address
C. Sub- IP address of the interface
D. loopback address
Answer: A,B,C

Q: 7
After the firewall interface is added to a security zone, the interface will no longer belong to the Local area
A. True
B. False
Answer: B

Q: 8
For firewall security zone statement is correct?
A. Different firewall security zones,priority can be the same
B. Firewall with an interface can belong to different security zones
C. Different interfaces of the firewall may belong to the same security zone
D. Built-in firewall security zones can be deleted
Answer: C

Q: 9
Which of the following IPSec security protocol provides encryption?
A. AH
B. ESP
C. SA
D. IKE
Answer: B

Q: 10
Before SVN3000 configure Web proxy basic functions, you need those data for the following: (Choose two)
A. Name of Web resources
B. URL address of the Web resources
C. Account Information Web Resources
D. All other options are not right
Answer: A,B


© 2014 Cheat-Test.com, All Rights Reserved